Kum saati gibi olacak yanikıvrimları olan hatunlara biter erkekler. biliyorum.yuvarlak kalçalar,dolgun meme.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kum saati gibi olacak yanikıvrimları olan hatunlara biter erkekler. biliyorum.yuvarlak kalçalar,dolgun meme.....
kiloyla hiç alakası yok bence. (obezite sorunu hariç .hafif kilo)
kilolu olup çok sexi olan kadınlar da var.
Zayif ve fitiz galiba:))ay kim onlar Allah aşkına?
bir bluz giyiyorsun bıngıl bıngıl yağ, karından yanlardan patlamış.ya da kocaman bir kalça, kalın bacaklarla dar giyinmiş bir vücut.özgüven olması ayrı konu.crop top mesela seksi bir kıyafettir kilolu kadının giydiğini düşünün.kiloluyken seksi görünecek ne giyebilirsiniz ki?kilo sorunu yaşayıp mağaza deneme kabininde kendini incelemiş herkes ne demek istediğimi anlayacaktır
Evet hakketen öyle bide büyüklük küçüklük vs hepsi değişebiliyor ama bizdede mesela kaslı seven var kastan iğrenen var,sonra döşü kıllı olsun diyen vardı enteresan,kimisi kılsız sever insanlar çak garip gerçektenDogrudur ama her erkek ayni seyi begenmiyo:) adam var diyor kilolu kadin seviyorum.. dokundugum alan cok olsun:)) haha adam var zayif istiyor.. kimi meme takintili kimi
Popo... ne garip bu adamlar yaa..
kilo takıntınız olabilir ama benim yok şahsen.ay kim onlar Allah aşkına?
bir bluz giyiyorsun bıngıl bıngıl yağ, karından yanlardan patlamış.ya da kocaman bir kalça, kalın bacaklarla dar giyinmiş bir vücut.özgüven olması ayrı konu.crop top mesela seksi bir kıyafettir kilolu kadının giydiğini düşünün.kiloluyken seksi görünecek ne giyebilirsiniz ki?kilo sorunu yaşayıp mağaza deneme kabininde kendini incelemiş herkes ne demek istediğimi anlayacaktır
Gonul kimi severse guzel odur. Yani siparisle mi oluyo bu? Hayatimin erkegi kilsiz cikti diyelim.. napiyim yani iki tuy icin adamdan mi vazgecim:)Evet hakketen öyle bide büyüklük küçüklük vs hepsi değişebiliyor ama bizdede mesela kaslı seven var kastan iğrenen var,sonra döşü kıllı olsun diyen vardı enteresan,kimisi kılsız sever insanlar çak garip gerçekten
Eyvaah eyvah burası karışacak vaziyet alın kızlar :)ay kim onlar Allah aşkına?
Zayif ve fitiz galiba:))
Valla evlilik programında siperişle oluyodu evi olsun arabası olsun aktif araç kullanabilsin döşü kıllı olsun,az göbekli olsun,boylu olsun bi de mazotuma maaşı yetsin falan :)Gonul kimi severse guzel odur. Yani siparisle mi oluyo bu? Hayatimin erkegi kilsiz cikti diyelim.. napiyim yani iki tuy icin adamdan mi vazgecim:)
Eyvaah eyvah burası karışacak vaziyet alın kızlar :)
her kadın dönem dönem kilo alır,verir.şükür uzun çabalarla bu günlere geldim, ideale çok yakınım.ama kilolu uzunca bir dönemim oldu, hepsini yaşadım. o yüzden böyle iddialı konuşuyorum :)
Hahaha her izledigimde geberiyorum hala:))Valla evlilik programında siperişle oluyodu evi olsun arabası olsun aktif araç kullanabilsin döşü kıllı olsun,az göbekli olsun,boylu olsun bi de mazotuma maaşı yetsin falan :)
şükür uzun çabalarla bu günlere geldim, ideale çok yakınım.ama kilolu uzunca bir dönemim oldu, hepsini yaşadım. o yüzden böyle iddialı konuşuyorum :)
Masallah.. genede kimseyi uzmeden yorum yapmak lazim ne bilim.. hastadir kiloludur mecburen. Bizim millet cok kilo takintili neden acaba? Kilo yoksa cocugun varsa inanilmaz geliyor bu onlara.Bi ortamda konusulan konu genelde kilo kilo kilo..şükür uzun çabalarla bu günlere geldim, ideale çok yakınım.ama kilolu uzunca bir dönemim oldu, hepsini yaşadım. o yüzden böyle iddialı konuşuyorum :)
çünkü ne yazık ki az gelişmiş ülkelerde insanların kafası boşta ondan.Masallah.. genede kimseyi uzmeden yorum yapmak lazim ne bilim.. hastadir kiloludur mecburen. Bizim millet cok kilo takintili neden acaba? Kilo yoksa cocugun varsa inanilmaz geliyor bu onlara.Bi ortamda konusulan konu genelde kilo kilo kilo..