Daha çekici ve dişi bir kadın olmak ıstiyorum.

Olmazsa olmazım üç şey var
Kırmızı ruj
Kırmızı oje

Ve bele kadar dalgalı sarı saçlar
Ben de hala işe yarıyor sen de bir dene :KK66:)
o bele kadar sarı saçlar dikkatimi çekti ben çok severim sarı saçı ama muhafaza edemiyorum boyattıktan 3 ay sonra acık kumrala dönüyorum sonra 7 ay sonra gene sarı gene kumral sıkıldım bu döngüden

o bele kadar sarı saçlar dikkatimi çekti ben çok severim sarı saçı ama muhafaza edemiyorum boyattıktan 3 ay sonra acık kumrala dönüyorum sonra 7 ay sonra gene sarı gene kumral sıkıldım bu döngüden
Her ay dip boya ,3 ayda bir röfle yaptiriyorum . Ve sürekli bakım tabi ki. Sarı saç çok zor aslında. Sürekli makyaj ister ;(

Az kaldı tatlım robot erkekler de geliyormuş.
Oh programla sen ne istersen onu yapsın,çayını kahveni ayağına getirsin,temizliğini yapsın artık ne istiyosan programla gitsin:)
ben pek temizlik işi istemem ama......
buluruz yapacak birşeyler.
keşke çıksa alırım valla.aldatma derdi yok.kıskançlık,huzsuzluk derdi yok.sürekli pompey.....:rapci:

Her ay dip boya ,3 ayda bir röfle yaptiriyorum . Ve sürekli bakım tabi ki. Sarı saç çok zor aslında. Sürekli makyaj ister ;(
işte dip boya da renk tutmuyor o kısım turuncumsu kızılımsı yansıyor güneşte ben de şalter atıyor .kuaförumlede küstüm zaten fiyatları uçurdu iyice gordiondaydı bilirsin en son yaptırdığımda ödedığım ücreti kredi kartıma taksite böldürmüştüm bankaya ha haha

Az kaldı tatlım robot erkekler de geliyormuş.
Oh programla sen ne istersen onu yapsın,çayını kahveni ayağına getirsin,temizliğini yapsın artık ne istiyosan programla gitsin:)
“Benim proglamlamamla yapcaksan hic yapma” diye robota trip atacak hanimlar taniyorum:KK53:

valla bende sexilik ve işve cilvenin içten geldiğine inananlardanım... kilo olayıda pek etki değil bence pierce brosna'nın karısının karısının gözüne nasıl aşkla baktığını gördükden sonra vardım bu kanıya:KK53:... birde yürüyüş çok önemli küçük emrahın anası oya aydoğan misali " ben dünyanın en gözel karısıyam" diye dolaşmak gerek valla bence:sopa:

valla bende sexilik ve işve cilvenin içten geldiğine inananlardanım... kilo olayıda pek etki değil bence pierce brosna'nın karısının gözüne nasıl aşkla baktığını gördükden sonra vardım bu kanıya:KK53:... birde yürüyüş çok önemli küçük emrahın anası oya aydoğan misali " ben dünyanın en gözel karısıyam" diye dolaşmak gerek valla bence:sopa:

Cekiciligin kiloyla boyla vs hic alakasi yok. Nasil daha disi olunuyor bilmiyorum ama sanirim icten gelen bir durum bu

işte dip boya da renk tutmuyor o kısım turuncumsu kızılımsı yansıyor güneşte ben de şalter atıyor .kuaförumlede küstüm zaten fiyatları uçurdu iyice gordiondaydı bilirsin en son yaptırdığımda ödedığım ücreti kredi kartıma taksite böldürmüştüm bankaya ha haha
Bu ay bende takıştım kuaforler. Amonyaksiz diye dip boyaya 175 istedi. 1 cm boya sureceksin bu ne ya dedim. Önümüzde ki ay baska yere gideceğim

ben pek temizlik işi istemem ama......
buluruz yapacak birşeyler.
keşke çıksa alırım valla.aldatma derdi yok.kıskançlık,huzsuzluk derdi yok.sürekli pompey.....:rapci:
O iş için yakında çıkıyor zaten de pahalı biraz ama bak espri bile yapıyor six pack de var daha ne şimdi erkekler düşünsün,yalnız anneye babaya nasıl anlatacan o biraz tuhaf olur:)
Ahanda Henry : https://www.sozcu.com.tr/hayatim/ya...s-robotu-henry-sohbet-edip-espri-yapabiliyor/

o masalı çocukluğumdan beri dinliyorum daha esamesi yok anca torunlara nasip olur:KK43:
Dogru ama hayaldi gercek oldu artik.. artik robotla evlilik bile olabilecekmis bilmiyorum valla :) amaa bu da demek oluyoki kadin robotlarda var.. kadinlari kiskandigimiz yetmez gibi birde robotlar cikacak:)

Bu ay bende takıştım kuaforler. Amonyaksiz diye dip boyaya 175 istedi. 1 cm boya sureceksin bu ne ya dedim. Önümüzde ki ay baska yere gideceğim
başka yere gide gide devamlı bir kuaförüm olamadı işte ankara da makas ı da denedim 2 kere o da tırt çıktı.kendim boyuyorum bir kaç aydır açık küllü kumrala ama sarıyı da özledim .

Ya dişil enerjisi yüksek olan kadınlara yönelir erkekler diğerlerine erkek gibi davranır diyorlar doğru mu ?

Doğru bence. Daha doğrusu eril enerjisi yüksek olan erkekler dişil kadınlara yönelir, feminen enerjisi yüksek olan kadınlar da eril enerjisi yüksek kadınlara yönelir.

X