Daha çekici ve dişi bir kadın olmak ıstiyorum.

Dogru ama hayaldi gercek oldu artik.. artik robotla evlilik bile olabilecekmis bilmiyorum valla :) amaa bu da demek oluyoki kadin robotlarda var.. kadinlari kiskandigimiz yetmez gibi birde robotlar cikacak:)
Bizimkiler mahverde o robotları, senin parçalarını sökerim şıllık sen kimin manitasına çöküyoon aloo :)

Sarı candır. En geç nisan gibi dönün. Yazın ışıl ışıl mis :KK66:)
ombre sevıyorum ben ama saçım erken bayazladı imkansız benim için 1 ay bile dayanamıyorum diplere 15 günde hemen ya boyamak ya boyatmak istiyorum takıntılıyım bu konuda maalesef

Dişilik bir kadını güzel göstermek için yeterli değil. Enerjini yüksek tut Spor salaş giyin. Makyajını hafif doğal yap

Valla şunun kadın olanlarını da hayrına dağıtsalar da tecavüzün filan çok olduğu yerlere rahat rahat gezinebilsek, o bakımdan da iyi olabilir hem :)

Valla şunun kadın olanlarını da hayrına dağıtsalar da tecavüzün filan çok olduğu yerlere rahat rahat gezinebilsek, o bakımdan da iyi olabilir hem :)
şişme kadınlar var ya.
ama demekki o kadar etkili değil. robot daha iyidir herhalde.

durunnn hazır uykum kaçmışken bir maske sürüp geleyim yüzüme zaman boşa geçmesinnnn

şişme kadınlar var ya.
ama demekki o kadar etkili değil. robot daha iyidir herhalde.
Valla son teknoloji bunlar canım rekabet çok kızışacak vaziyet alın,hem erkekler hem kadınlar için.
Bunların isteksizliği yok,çenesi yok,performansı herkesten fazla bak benim bile canım istedi şimdi,neyse parayı bulursak alıp deneriz bi espride yapıyomuş canım benim six packini yediğim:)

Valla son teknoloji bunlar canım rekabet çok kızışacak vaziyet alın,hem erkekler hem kadınlar için.
Bunların isteksizliği yok,çenesi yok,performansı herkesten fazla bak benim bile canım istedi şimdi,neyse parayı bulursak alıp deneriz bi espride yapıyomuş canım benim six packini yediğim:)
haha alemsin cnm ya.
beni güldürdün.
sorma bende para birikteyim bari. performans olayı önemli malum.

X