- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
seni çapkın seniiiianam çok iyi ya.
ama ev olayı sıkıntı.garsoniyer açacam bu robotlara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seni çapkın seniiiianam çok iyi ya.
ama ev olayı sıkıntı.garsoniyer açacam bu robotlara.
Bizimkiler mahverde o robotları, senin parçalarını sökerim şıllık sen kimin manitasına çöküyoon aloo :)Dogru ama hayaldi gercek oldu artik.. artik robotla evlilik bile olabilecekmis bilmiyorum valla :) amaa bu da demek oluyoki kadin robotlarda var.. kadinlari kiskandigimiz yetmez gibi birde robotlar cikacak:)
Sende haklisin valla bende bugun kek pogca ne bulduysam hoopp mideye:)ben geceleri yaşıyorum napayım gece sessizliğini tv pc kitap kahve kek eşliğini çokkk seviyorummm
Iyide robot daha gucludur terminator gibi degildr ama :)Bizimkiler mahverde o robotları, senin parçalarını sökerim şıllık sen kimin manitasına çöküyoon aloo :)
Sarı candır. En geç nisan gibi dönün. Yazın ışıl ışıl mis )başka yere gide gide devamlı bir kuaförüm olamadı işte ankara da makas ı da denedim 2 kere o da tırt çıktı.kendim boyuyorum bir kaç aydır açık küllü kumrala ama sarıyı da özledim .
huyum kurusun.seni çapkın seniiii
onlar her konuda güçlüdür şimdi. of of.....Iyide robot daha gucludur terminator gibi degildr ama :)
ombre sevıyorum ben ama saçım erken bayazladı imkansız benim için 1 ay bile dayanamıyorum diplere 15 günde hemen ya boyamak ya boyatmak istiyorum takıntılıyım bu konuda maalesefSarı candır. En geç nisan gibi dönün. Yazın ışıl ışıl mis )
Bunu nasıl yükseltmek gerek ?Doğru bence. Daha doğrusu eril enerjisi yüksek olan erkekler dişil kadınlara yönelir, feminen enerjisi yüksek olan kadınlar da eril enerjisi yüksek kadınlara yönelir.
otur sıfırrr o zaman sana.latte candırrr cannnnAksam aksam latte isterken yesil cay ictim. Zayiflamak isteyenlere duyurulur.
Yarin da 400 gram vermis olursam notumu 100 e cevirtirim.otur sıfırrr o zaman sana.latte candırrr cannnn
kıskançlıktan o yorum zatennn 4 kilo aldım bu ay pantolonlarım dar geliyor tayt giydim bu haftasonuYarin da 400 gram vermis olursam notumu 100 e cevirtirim.
şişme kadınlar var ya.Valla şunun kadın olanlarını da hayrına dağıtsalar da tecavüzün filan çok olduğu yerlere rahat rahat gezinebilsek, o bakımdan da iyi olabilir hem :)
Ben tayt giye giye 18 kilo aldim. Bir senede de KK ile 18+14 =32 kilo verdim.kıskançlıktan o yorum zatennn 4 kilo aldım bu ay pantolonlarım dar geliyor tayt giydim bu haftasonu
Valla son teknoloji bunlar canım rekabet çok kızışacak vaziyet alın,hem erkekler hem kadınlar için.şişme kadınlar var ya.
ama demekki o kadar etkili değil. robot daha iyidir herhalde.
haha alemsin cnm ya.Valla son teknoloji bunlar canım rekabet çok kızışacak vaziyet alın,hem erkekler hem kadınlar için.
Bunların isteksizliği yok,çenesi yok,performansı herkesten fazla bak benim bile canım istedi şimdi,neyse parayı bulursak alıp deneriz bi espride yapıyomuş canım benim six packini yediğim:)