Kadın mazotla mı çalışıyo besleniyo tır şöförü mü nedir 2500 yahu yetmez filan.Hahaha her izledigimde geberiyorum hala:))
Aynen yaa.. valka boyle bi toplumda kilolu olunca zaten 2. Sinif muamelesi goruyosun. Ben yillarca gormedigim kisileri gordugumde bana kilomla ilgili konusmuslardi. Nasil 3 cocuk dogurmusumda bla bla. Zayif olmak guzel olabilir ok, ama surekli ayni seyleri duymak bence skci. Birde bunu en tahsilsizinden en tahsillisine kadar yapiyor kadinlarçünkü ne yazık ki az gelişmiş ülkelerde insanların kafası boşta ondan.
tamam kilo iyi birşey değil ama bizim toplum bunu sürekli malzeme yapıp yarışa giriyor.neden?boş zaman çok ta ondan.
Masallah.. genede kimseyi uzmeden yorum yapmak lazim ne bilim.. hastadir kiloludur mecburen. Bizim millet cok kilo takintili neden acaba? Kilo yoksa cocugun varsa inanilmaz geliyor bu onlara.Bi ortamda konusulan konu genelde kilo kilo kilo..
Tabiiki oyle.. fit olalim kalkin 1 saat spor yapin:)e sürekli sosyal medyadan tv den gazeteden apartman yan duvar reklamından bir bombardıman altındayız, tüm dünya kadınları kilo takıntılı.moda çok ileri, harika şeyler üretiliyor.biraz düzgünce bir ortama girip eline para geçen her kadın yakışan şekilde giyinmek istiyor, güzel kıyafetleri arzuluyor.bir kez zayıflamayı yakalayan aynaya baktığında kendini beğenen her kadın kilo almaktan korkuyor.hastalık gibi bir şey.
neyse fazla yorum yapmayayım fit vücut iyidir ve her kadının da başarsa da başarmasa da fit görünme hayalini taşıdığını hepimiz biliriz.
Ben kilolu gruptayım bana yazar mısınözelden nasıl yönettin bu süreyi neler yaptın
fit olmak iyi hoşta mutlu olmak için o da yeterli değil.yani kısacası erkekleri elinde tutmek istiyorsan birtakım özelliklerinde olmalı.yalnız fit değil,sexi, arzu dolu,boş beyinli olmayan, çalışan, üreten.......Tabiiki oyle.. fit olalim kalkin 1 saat spor yapin:)
Tabiiki oyle.. fit olalim kalkin 1 saat spor yapin:)
BEnde kalkiyorum sporumu yapcam :) gaza getrdin beni bu gecede Allah razi olsun:)yemin ederim 50 squat yaptım az önce :)
Canimsin
Ama benim seksiligim dogustan geliyor , kendimi bildim bileli boyleyim , benim tedavim yok
düzenli yap bari bacım kolaygele.BEnde kalkiyorum sporumu yapcam :) gaza getrdin beni bu gecede Allah razi olsun:)
fit olmak iyi hoşta mutlu olmak için o da yeterli değil.yani kısacası erkekleri elinde tutmek istiyorsan birtakım özelliklerinde olmalı.yalnız fit değil,sexi, arzu dolu,boş beyinli olmayan, çalışan, üreten.......
Haklisin.. ya bu erkekler neden bizi elde tutmanin yolunu aramiyor hep biz bu islere kafa yoruyoruz yani:)fit olmak iyi hoşta mutlu olmak için o da yeterli değil.yani kısacası erkekleri elinde tutmek istiyorsan birtakım özelliklerinde olmalı.yalnız fit değil,sexi, arzu dolu,boş beyinli olmayan, çalışan, üreten.......
Cidden haa hep kilo muhabbeti. Ya kilo ya kıl tüy ağda:)Masallah.. genede kimseyi uzmeden yorum yapmak lazim ne bilim.. hastadir kiloludur mecburen. Bizim millet cok kilo takintili neden acaba? Kilo yoksa cocugun varsa inanilmaz geliyor bu onlara.Bi ortamda konusulan konu genelde kilo kilo kilo..
4 aydir yapiyorum cnm karin kaslarim cikti sukur:)düzenli yap bari bacım kolaygele.
zor işler bunlar.Haklisin.. ya bu erkekler neden bizi elde tutmanin yolunu aramiyor hep biz bu islere kafa yoruyoruz yani:)
Baska bi numaramiz yok zaar: (Cidden haa hep kilo muhabbeti. Ya kilo ya kıl tüy ağda:)