Daha çekici ve dişi bir kadın olmak ıstiyorum.

yani şimdi dişi olmak, çekici olmak ama kadın gibi kadın anlamında çekici olmak tamamen içten gelen bir şey, enerji bence. benim iş arkadaşlarımın hepsi gayet kadınsı görünüyor, içlerinde piremses modunda takılanlar da var. ama bir tanesi var ki, hem güçlü bir kadın, piremses modunda değil hem de inanılmaz çekici. üstelik çekici olmak için ekstra hiçbir şey yapmıyor. tamamen enerjisi, aurası öyle. ki zamanında çok kiloluymuş, bedeniyle barışık değilmiş, evlenip boşanmış vs yani çok da böyle yolunda giden bir hayatı olmamış. bazen toplantılarımızda, bilhassas müşterilerin yanında bakıyorum ona, hareketlerini izliyorum.hoşuma gidiyor çünkü hiçbir şey yapmıyorken bile son derece çekici.

tamamen içten gelen bir durum yani bu.

Bence çok fit olmakta şart değil.Önemli olan orantılı vucut hatları.Tabi ince bel dolgun kalça güzel ve şekilli göğüsler yada duzgun bacaklar çekicilik için önemli ama asıl önemli olan nasil giyindiğin vücudunu taniman ve beğendiğin yerleri ön plana çıkarman.

Onun dışında genel olarak erkeklerin bizlerde çekici bulduğu şeyler bence mini etek,külotlu corap,kırmızı ruj,göz makyajı, topuklu ayakkabı,dar kıyafetler, bakımlı ojeli tirnaklar,kokun,bakımlı saclar hatta belki bakışlar belkide yürüyüşün ses tonun yada bi gülüşün.

Hahaha her izledigimde geberiyorum hala:))
Kadın mazotla mı çalışıyo besleniyo tır şöförü mü nedir 2500 yahu yetmez filan.
Adam da suç gerçi hala ısrar ediyor olmayacağı belli daha ne üsteliyosun kalk git mazotsuz kalsın:)
Bir insan bu kadar mı itici mimik yapar birde yahu o kaşı gözü nasıl oynatmışın öyle,bu kadının yaptıklarını yapmayın kızlar çok itici yahu.

çünkü ne yazık ki az gelişmiş ülkelerde insanların kafası boşta ondan.
tamam kilo iyi birşey değil ama bizim toplum bunu sürekli malzeme yapıp yarışa giriyor.neden?boş zaman çok ta ondan.
Aynen yaa.. valka boyle bi toplumda kilolu olunca zaten 2. Sinif muamelesi goruyosun. Ben yillarca gormedigim kisileri gordugumde bana kilomla ilgili konusmuslardi. Nasil 3 cocuk dogurmusumda bla bla. Zayif olmak guzel olabilir ok, ama surekli ayni seyleri duymak bence skci. Birde bunu en tahsilsizinden en tahsillisine kadar yapiyor kadinlar

Masallah.. genede kimseyi uzmeden yorum yapmak lazim ne bilim.. hastadir kiloludur mecburen. Bizim millet cok kilo takintili neden acaba? Kilo yoksa cocugun varsa inanilmaz geliyor bu onlara.Bi ortamda konusulan konu genelde kilo kilo kilo..

e sürekli sosyal medyadan tv den gazeteden apartman yan duvar reklamından bir bombardıman altındayız, tüm dünya kadınları kilo takıntılı.moda çok ileri, harika şeyler üretiliyor.biraz düzgünce bir ortama girip eline para geçen her kadın yakışan şekilde giyinmek istiyor, güzel kıyafetleri arzuluyor.bir kez zayıflamayı yakalayan aynaya baktığında kendini beğenen her kadın kilo almaktan korkuyor.hastalık gibi bir şey.
neyse fazla yorum yapmayayım fit vücut iyidir ve her kadının da başarsa da başarmasa da fit görünme hayalini taşıdığını hepimiz biliriz.

Tabiiki oyle.. fit olalim kalkin 1 saat spor yapin:)

Tabiiki oyle.. fit olalim kalkin 1 saat spor yapin:)
fit olmak iyi hoşta mutlu olmak için o da yeterli değil.yani kısacası erkekleri elinde tutmek istiyorsan birtakım özelliklerinde olmalı.yalnız fit değil,sexi, arzu dolu,boş beyinli olmayan, çalışan, üreten.......

spordan kastetiğiniz plates filan mı?

Canimsin
Ama benim seksiligim dogustan geliyor , kendimi bildim bileli boyleyim , benim tedavim yok

bak bence topuklu baya seksi bir şey ama ben hayatımda sadece bir kez okula giderken topuklu giymeye niyetlendim onda da evden çıkmadan düştüm en son b kişisi bana söverek ayağıma converse giydiriyordu

önerilere baktım bende topuklu yok, mini yok, makyaj yok işin kötüsü damacana da taşıyamam kdkdjsksjs

sana benimkinin exinin fotosunu atmıştım ya kıskançlık krizine girdiğimde hatun resmen yürüyen libido yani ateş gibi. bu adam onu bırakıp benimle neden 2 yıldır birlikte diye düşünmekteyim

sen bana özel olarak birkaç tip versene bir ara

hayatım erkekleri elinde tutmak çok başka bir meziyet çok ayrı konu.kilo milo pek yaramaz o alengirli konularda.

Haklisin.. ya bu erkekler neden bizi elde tutmanin yolunu aramiyor hep biz bu islere kafa yoruyoruz yani:)

Masallah.. genede kimseyi uzmeden yorum yapmak lazim ne bilim.. hastadir kiloludur mecburen. Bizim millet cok kilo takintili neden acaba? Kilo yoksa cocugun varsa inanilmaz geliyor bu onlara.Bi ortamda konusulan konu genelde kilo kilo kilo..
Cidden haa hep kilo muhabbeti. Ya kilo ya kıl tüy ağda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…