Daha çekici ve dişi bir kadın olmak ıstiyorum.

Sanki senin cok ihtiyacin var , hani gormesem inanacam su yazdiklarina afrodit kilikli hatun

Ben tum topluklulari tukiyede biraktim , gelecek esyalar arasinda
Kocam bugun zorla avmye goturdu beni neymis topuklu alacakmis , basimin etini yiyor insan bi tanr bile getirmez mi diye
Acilen esyalarimi getirtmem lazim , tum deri kiyafetlerim , minilerim , topuklularim turkiyede kaldi , adama bir haftada daral geldi benim tayt ve kazakli halimden

pilates olur
fitness olur
cross fit olur
sadece kardio olur
olur da olur
aslında en güzeli hoca eşliğinde plates galiba. ben ALLAH kısmet ederse martta başlayacağım.
kilo yok ta biraz daha kaslı olmak adına.

aslında en güzeli hoca eşliğinde plates galiba. ben ALLAH kısmet ederse martta başlayacağım.
kilo yok ta biraz daha kaslı olmak adına.

yani işte bunu diyorum, herşeyden önce herkesten önce kadınız ve kendimizi beğenmek istiyoruz :) başla tabii harika olur

Olmazsa olmazım üç şey var
Kırmızı ruj
Kırmızı oje

Ve bele kadar dalgalı sarı saçlar
Ben de hala işe yarıyor sen de bir dene )

Oyle ama benim kontrol mu etmem gerekiyo onu yani? Oyleyse defolsun gitsin zaten:))
Az kaldı tatlım robot erkekler de geliyormuş.
Oh programla sen ne istersen onu yapsın,çayını kahveni ayağına getirsin,temizliğini yapsın artık ne istiyosan programla gitsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…