Daha çekici ve dişi bir kadın olmak ıstiyorum.

Çok doğru yazmışsınız.
Kendi vücuduyla insan tabii barışık olmalı ama daha da iyi olabilecekken azıcık da efor sarfetmeli.
Bence çok ufak dokunuşlar bile insana kendini daha çekici hissettirebiliyor. Mesela ben minyon biriyim ve daha çok spor giyindiğimden bazen çocuksu gözükebiliyorum. Eskiden tırnaklarımı düz şekilde uzatırken artık badem tırnak şeklinde yapıyorum ve bu ufak ayrıntı bile bana kendimi daha çekici hissettiriyor. Hem kendimi daha yaşımın insanı hissediyorum hemde sürekli tırnak dahi olsa iltifat alıyorum. :KK70:

Ya bak işte ne güzel değil mi? ^_^
Geçenlerde kurs sömestre girmezden önce canımın sıkıldığı bir gün, kendi kendime nailart denedim; tırnaklarımı yeşil ve turkuaz renklere boyadım puantiyeli puantiyeli. "Sen mi yaptın, ay çok güzel" diye diye incelediler, e hoşuma gitti.
Minyonluğunu kullan bak çok güzel duruyor minyon kadınlarda miniler, çek topukluyu giy miniyi bi gün bi bak kendine.

Merhaba hanımlar dün konu açmıştım kiloyla alakalı belki hatırlayan vardır. Hatırlamayan için ise özet geçeyim ben 176 boyunda 83 kilo ağırlığında bugday tenli bir bayanim. Sıkıntı sadece kilom değil sıkıntı dişil enerjimin yetersiz olmasi. Kendimi cekici bir bayan olarak göremiyorum aura meselesi galiba. Çekici dişil bir kadın olmak ıstiyorum ancak cok erkeksiyim. Her isi kendim yaparım erkeklerden birsey istemem kısacası hani zayıf gotunmeyeyim diye neredeyse erkek olacağım. Ama karar verdim bundan sonra bende disi olacagim ancak nereden başlayacağım bilmiyorum. Bugun gidip manikür yaptirdim yediklerime de dikkat etmeye basladim. Baska neler yapabilirim bilmiyorum. Sizce bir kadin nasıl cekici ve disi olur?? Onerilerinizi bekliyorum hanimlar..
Bu aura denen şey sonradan kazanılmıyor yazık ki.

Ya bak işte ne güzel değil mi? ^_^
Geçenlerde kurs sömestre girmezden önce canımın sıkıldığı bir gün, kendi kendime nailart denedim; tırnaklarımı yeşil ve turkuaz renklere boyadım puantiyeli puantiyeli. "Sen mi yaptın, ay çok güzel" diye diye incelediler, e hoşuma gitti.
Minyonluğunu kullan bak çok güzel duruyor minyon kadınlarda miniler, çek topukluyu giy miniyi bi gün bi bak kendine.
Spor da giyinsem çekici oluyorum :KK59:ama mini ve dekolte giymeyi de sevdiğimden onları da ihmal etmiyorum. Zaman zemin meselesi sorun oluyor çoğu zaman o kadar.

Cilveli derken sokakta yururken cilve mi sacicaz:)) kocana sevgiline cilveli ol. Kimseye muhtac olmamak deyince erkek mi oluyomussun, Allah Allah:))

Disilik kendine guvenle baslar , saclar ve gulumseme cok onemlidir
Kendine guvenen kadinin yuruyusu bile baskadir , saclariniz her daim bakimli olsun , yuzunuzde de kocaman ve cekici bir gulumseme
Ama en onemlisi cekicilik icten ve dogustan gelen birsey , yukarida yazdiklarimla yine dikkat cekersiniz ama su super seksi hatunlar hep dogustan oyleler , bunu da soylemeden gecemedim

Okurken yuzumde bir gülümseme ve hemen harekete gecme istegi uyandi.. guzel onerileriniz ve zaman ayirip yazdiginiz için cok tsk ederim. Dikkate alacagimdan emin olabilirsiniz.. (benim dudaklar zaten kalin bir ruj yetiyor)

Rica ederim,ben de anlatırken keyif aldım. Tabi bu anlattıklarım dış görünüş kısmı. Bunun altında rutin bakımlar da olmalı ki daha güzel olsun. Kendinize cilt,saç maskeleri yapın o da güzel ve taze hissettirir, ışıl ışıl olursunuz.

Çekici olmak istemek nedir ya sen bi kadınsın erkekler illaki beğenir ha bazısında kilolu beğenir manken gibi olmak zorunda değilsin biraz özgüven lütfen

Disilik kendine guvenle baslar , saclar ve gulumseme cok onemlidir
Kendine guvenen kadinin yuruyusu bile baskadir , saclariniz her daim bakimli olsun , yuzunuzde de kocaman ve cekici bir gulumseme
Ama en onemlisi cekicilik icten ve dogustan gelen birsey , yukarida yazdiklarimla yine dikkat cekersiniz ama su super seksi hatunlar hep dogustan oyleler , bunu da soylemeden gecemedim

konuya seni etiketleyecektim ben de :KK70:

bu kadını dinleyin konu sahibi ben kefilim :KK53: (sen kimsin de kefil oluyorsun djdmjsldjs)

şaka bir yana benim önerim yok maalesef dişilik bana baya uzak ama örnek almaya çalışırım ablamı:KK36:

Havuz başında parmak ucunda yürüyeceksiniz bunu da mı biz söyleyelim ayol:)

X