Daha çekici ve dişi bir kadın olmak ıstiyorum.

Dişilik ve çekicilik tanımı her erkekte aynı değildir diye düşünüyorum. Belki doğal kadını daha çekici bulan erkek olabilir, ya da kadının bakışından etkilenen, gülüşünü seksi bulan... Yani göreceli kavramlar bence dişilik ve çekicilik, tıpkı güzellik gibi.
Ancak şunu önerebilirim eğer ilgilendiğiniz biri varsa onun bu kavramlar hakkındaki çizgileri hakkında fikir edinme şansınız varsa, bu yönde bir yol belirleyebilirsiniz kendinize belki..

bence dişilik ve çekicilik fit bir vücuda sahip olmakla başlar. düzgün bir postür, hafif geniş omuzlar ince bir bel ve abartısız bir kalça ile maskülen bir tarzda da gayet çekici görünebilirsiniz. kilolu olup da çekici olan kimseyi görmedim, şişmanlık ve çekiciliği aynı potada düşünemiyorum ben.
kilo çok çok etkili.

Kızlar bilemiyorum yani burda damacanaya bile hallenenler var aman deyim çokta zorlamayalım diyorum ben,don giymeyin filan abovv ben 9 kat pantolon giyiniyorum nolur nolmaz diye :)

konuya seni etiketleyecektim ben de :KK70:

bu kadını dinleyin konu sahibi ben kefilim :KK53: (sen kimsin de kefil oluyorsun djdmjsldjs)

şaka bir yana benim önerim yok maalesef dişilik bana baya uzak ama örnek almaya çalışırım ablamı:KK36:
Canimsin :KK200:
Ama benim seksiligim dogustan geliyor , kendimi bildim bileli boyleyim , benim tedavim yok :KK70:

Ayni seyleri ben de dusunuyorum ve cok mutsuzum
Boy uzadikca kadinlik gidiyor mu noluyorsa
Hic hassas naif kirilgan annesinin prensesi bir dişi olamadim :110: bakiyorum kizlara kikir kikir kikirdiyorlar ben odun gibiyim sanki.
Her seyi ben yaparim demekten oluyor bence. Her seyi bi erkege ihtiyac duymaksizin yapabiliyorum ama baskasina bakiyorum pet sisenin kapagini “ay ben acamam kiii” diye sevgilisine uzatiyor. Bense yav sen yorulma diyip damacanayi sirtlayabiliyorum.Sonra onlar minnoş prenses ben Seyit Onbaşi :63:
Al bi Seyit Onbaşı da burada.

Aynen sizin gibi bende hep düşünmüşümdür bu sibel can gibi kadınlar nasıl böyle davranabiliyor filan diye ama gerçekten bu icten gelen birsey.
Eskiden burçlarla filan mı alakalı diye düşünürdüm. Iş yerinde terazi burcu ben dahil 3 bayandik. Bi tanesi cilve isve akiyordu. Ben ve diğer arkadaş saçlar sarı makyaj filan herşey tamam ama içimizden bi seda sayan bi kibariye çıkıyordu. Sonra dedim ki demek ki bu burçlarla da alakalı değil. Yıllardır kafa patlatiyorum bu konuya hatta bazı zaman dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor ya üstüme yakışmıyor. Eğreti duruyor. Içten gelmesi lazım.

bence dişilik ve çekicilik fit bir vücuda sahip olmakla başlar. düzgün bir postür, hafif geniş omuzlar ince bir bel ve abartısız bir kalça ile maskülen bir tarzda da gayet çekici görünebilirsiniz. kilolu olup da çekici olan kimseyi görmedim, şişmanlık ve çekiciliği aynı potada düşünemiyorum ben.
kilo çok çok etkili.
kiloyla hiç alakası yok bence. (obezite sorunu hariç .hafif kilo)
kilolu olup çok sexi olan kadınlar da var.

Bencede balik etli hatunlarda cilveli olabilir.. incecik kizlar odun gibi durabilir:)) ha bizim turk jadinlarinda kilo yokturda iste hepimiz balik etliyiz:)
kıvrimları olan hatunlara biter erkekler. biliyorum.yuvarlak kalçalar,dolgun meme.....

kıvrimları olan hatunlara biter erkekler. biliyorum.yuvarlak kalçalar,dolgun meme.....
Dogrudur ama her erkek ayni seyi begenmiyo:) adam var diyor kilolu kadin seviyorum.. dokundugum alan cok olsun:)) haha adam var zayif istiyor.. kimi meme takintili kimi
Popo... ne garip bu adamlar yaa..

X