Kilo insanı hemen değiştiriyor, doğru beslenme ve sporu hayatınızın bir parçası yaparak başlayın. (Ele verir talkımı kendi yutar salkımı; bi de ben kendime eziyet gibi beslenmekten vazgeçebilsem çok güzel olacak
)
Kilo insanı kaba ve hantal gösteriyor, daha doğrusu vücutta orantısız dağılmış bir kilo.
Kilo vermeye başlayana kadar, vücut hatlarınızı daha güzel gösterecek korselere de bakabilirsiniz, bel oyuntunuzu biraz vurgulayacak şeyler, kendinizi iyi hissettirebilir.
Şu hayatta vazgeçilmezim olan süper icat spor ayakkabılardır, rahatlığına bi alıştınız mı diğer tüm topuklular ceza gibi gelir ama arada topuklu ayakkabı da giymek gerekiyor, şahsen topuklu ayakkabı giydiğimde kalçama önlenemez bir hareket peydah oluyor, içten geliyor, topuklu ayakkabıyı çıkarınca geçiyor
Topuklu ayakkabı etkisi denen bir şey cidden var, pratik yapın ve topuklu ayakkabıyı hayatınıza dahil edin.
Saçlarınızı kendinizi en iyi hissettiğinizi düşündüğünüz renk ve modelde yaptırın; ben geçenlerde yine kestirdim şu an küt kesim ve yandan ayırdığımda o havası çok hoşuma gidiyor. Uzatmayı da düşünmüyor değilim. Uzun saç da illaki dişiliği baskın vurgulayan bir şey. Bakabilirim derseniz, saçlarınızı uzun kullanmayı deneyin. (Bakamazsanız hiç uzatmayın çünkü uzun ve çalı süpürgesi saçlar cidden iğrenç görünüyor)
Hmm başka ne olabilir, etekler, taytlar; bunlar daha dişil şeyler. LEOPARLI olmasına gerek yok
Siyah tayt benim vazgeçilmezimdir, spor ayakkabı ile de giyerim topuklu ile de, bot ile de... Çoğu kadın bacaklarının şekline güvenemez ama yanılıyorsunuz, bacaklar, pantolonla olduğundan daha
estetik görünüyor "Siyah" bir tayt içinde. Siyah taytları deneyin, üzerine basit bir tişört altına bi spor ayakkabı çekseniz bile o taytın ayrı bir havası oluyor kesinlikle.
Güzel bir koku seçin, imzanız gibi olsun sürekli onu kullanın. Akılda kalmak için güzel bir yöntemdir. Yasemin, portakal çiçeği gibi kokuları baskın barındıran parfümler bana hep daha zarif gelmiştir. ^_^
Dudak kalemi kullanarak dudağınızı daha dolgun gösterebilirsiniz; benim vazgeçilmezimdir. Dudak çizgisinin çok az dışından, doğal dudak rengi ile geçerim ve tüm dudağımı önce kalemle boyarım. Sonra üzerine dilersem parlatıcı sürerim. Bu dudağı olduğundan dolgun gösterecek bir tüyo, canınız farklı bir yüz görmek isterse bu taktiği deneyebilirsiniz. Ben makyaj malzemeleri ile oynamaya bayılırım ve yüzümde "Az hoşlandığım" her yeri, makyaj ile değiştirebilirim. Bu da özgüven verir insana. Bedenini olumlayamıyorsan, olmasını istediğini bedenin yap :)
Güzel dişler ve güzel bir gülümseme, bir kadının en önemli aksesuarıdır. Gülümsemek/tebessüm sizi hem daha zeki, hem daha çekici, hem de daha gizemli gösterir. Bir taşla üç kuş. Her soruyu cevaplamak zorunda değilsin, bazen sadece gülümsersin. Bu karşıdaki kişi tarafından otomatikman "Zeki/Gizemli" olarak algılanmanı sağlayacak bi hiledir. Gizemli kalmak da insanı her daim çekici kılar. Çünkü insanlar, ancak karşılarındakini çözene/çözdüğünü zannedene kadar onunla yoğun şekilde ilgilenir.
İmza: The Dişi