diğer tavsiyelerinizi de okumak isterim.. bu arada emeğinize sağlık çok güzel yazmışsınızHiçbir zaman özel bir çabam olmadı ama arkadaş ortamlarımda lakabım hep ''işveli, cilveli'' olmuştur.
imzalarınız olmalı; koku, ruj, aksesuar ya da belli bir frekansı olan giyim tarzı
bu yola çıktıysanız uzun vade- kısa vadesi olmaz, öncelikle onu bilin. Bu bir yaşam biçimi öncelikle bunu bilin.
Eşiniz, sevgiliniz ya da etkilemek istediğiniz kişi sizi aradığında hep pozitif açın, o an ne oluyorsa olsun.
Buluşmalarınız ya da beraber geçirdiğiniz her günde mutlaka kişisel temizlik, makyaj ve tırnak bakımlarınıza dikkat edin. Her şeyi abartmayın TEK 1 ŞEYİ ÖNE ÇIKARIN. Bu benim için en basitleri mesela, alışkanlığım.
Sonra; bir tarz oturtmak kiloluysanız zordur. Ama zayıfladıkça her şeyin yakıştığını görür, mutlu olursunuz. 20 kilo vermiş biri olarak bunun etkisini çok fazla gördüm.
Mini etek sevmeyen erkek yoktur, abartmadığınız sürece. Ama unutmayın, bazı şeyler eşinize özel olmalı. Bunu onlara direkt söyleyen ''SENİN İÇİN'' demek özel hissettirir, çirkinseniz bile dikkatini çekersiniz.
Ruj makyajlarda en etkili. ister çok ister az yapın, makyaj rujsuz olmaz. Dudaklar dişiliğin en önemli kalelerinden.
Her işe usta gibi girişmeyin, sizin burada anlattığınız ''güçlü kadın'' imajı = damaca kadın kaldıran değil. Fikirleriyle, özgürlüğüyle, ekonomik gücü ve hayatta varoluş anlarıyla güçlü olan demektir!!
O yüzden bırakın fiziksel artılarının avantajını erkekleriniz yaşasın.
Daha çok fazla önerim var, isteyen varsa yazabilirim, mucks.
O gır gır mevzusu devam ediyor mu halaMerak etme Birazdan leopar cılar gırgırcılar gelecek tavsiyelerini dinle
Şimdi öncelikle dişil enerji ile dişi görünmek arasında farklar var. Dişil enerji bu ara çok fazla araştırdığım bir konu, öğrendiklerimi sizle de paylaşayım.
Dişi olmak, seksilik, kadınsılık biraz daha görsel ve tavırdan bir şey. Sigara tutuşundan, ses tonuna, tavır edaya kadar bir sürü şey bunu etkiliyor. Mesela bence en önemli şey, makyaj demeyeceğim de ruj. Ben çoğu zaman kırmızı, bordo tonlarında ruj sürerim. Kırmızı rengini kullanmak feminenliği artırıyor. Kendine bakım yapmak, güzel görünmek. Dışarıdan güzel görünmekten öte sizin kendinizi güzel görmenizin verdiği özgüven dışarı yansıyor. Yani kiloluyum diye salmamak lazım, elbette kilo vermeye ya da ne bileyim nasıl iyi hissedecekseniz öyle görünmeye çalışın ama bence asıl önemli olan, o zaman gelene kadar kendinize bakmaya başlamanız. Zaten kendinize özen gösterdikçe kendi değeriniz artacak, o zaman kendi kendinize ay şu tatlıyı yemeyeyim de sağlıklı besleneyim diyeceksiniz. Küçük şeylerden başlayın, krem sürmektir ne bileyim bakım yapmaktır ojesiz çıkmamaktır...
Dişil enerji daha farklı. Ben mesela çok çok feminen ama eril enerjisi yüksek bir kadın olduğumu fark ettim. Her işimi kendim görürüm, ilişkiyi ben yönetmeye çalışırım, ben kovalarım, ben daha çok severim daha çok çabalarım vesaire. Ama dişil enerji üzerine çalışanlar bunların eril davranışlar olduğunu, erkeğin hamle yapmasına izin vermek gerektiğini, erkeğin yardım etmesine izin vermek gerektiğini söylüyorlar. Dişil enerji daha çok duygular, hissetmek, erkekten gelen şeyleri hissedip dönüştürmek, daha çok “almak” üzerine oluyormuş. Biz daha çok veren taraf olduğumuzda denge bozuluyor ve erkek ne yapacağını şaşırıyormuş. Aslında sadece kendine odaklanıp, duygularına odaklanıp, erkeğin peşinden koşmayıp sana geldiği anda kucaklamak sevgiyle yaklaşmak ve uzaklaştığında serbest bırakıp kendine dönmekle ilgili galiba olay.
Crop top,hizma,sahmeran :)
Sac teli bile etkilenmelerine yeterli gelen bir cins icin en cok dikkat ceken ayrintilarin basini ceken aksesuar ve giyim parcasi.
Size belki gelmiyor ama istemeden fazlasiyla dikkat ceken unsurlari tasiyorsunuz :)
kadınlık ruhtadır.ne kadar sert de görünsen kadın gibi hissediyorsan kadınsındır.ektra dişi görünmeyi ben doğru bulmuyorum.zekam kişiliğim kıyafetimin önünde olmalı.Merhaba hanımlar dün konu açmıştım kiloyla alakalı belki hatırlayan vardır. Hatırlamayan için ise özet geçeyim ben 176 boyunda 83 kilo ağırlığında bugday tenli bir bayanim. Sıkıntı sadece kilom değil sıkıntı dişil enerjimin yetersiz olmasi. Kendimi cekici bir bayan olarak göremiyorum aura meselesi galiba. Çekici dişil bir kadın olmak ıstiyorum ancak cok erkeksiyim. Her isi kendim yaparım erkeklerden birsey istemem kısacası hani zayıf gotunmeyeyim diye neredeyse erkek olacağım. Ama karar verdim bundan sonra bende disi olacagim ancak nereden başlayacağım bilmiyorum. Bugun gidip manikür yaptirdim yediklerime de dikkat etmeye basladim. Baska neler yapabilirim bilmiyorum. Sizce bir kadin nasıl cekici ve disi olur?? Onerilerinizi bekliyorum hanimlar..
ömrü hayatımda kırmızı ruj ve oje kullanmadım en fazla bordodur o da 3 yılda birKesinlikle. Devamli dar, devamli mini, topuklu, devamli bir şuh halleri her erkek begenmez. Anlik olarak dikkat cekme, ilgiyi toplama konusunda başarili bir tarz, ben de bakarim oyle kadina ama uzun vadede her erkek o tarza bayilmiyor gercekten.
Ay ben de erkek olsam aşkım bitanem diyen biriyle olmazdim. Bi de bebeğim varOo sana bişey söyliyim mii :) bazı erkekler senin gibi kadınları çok çekici buluyor. Sana gereken şey sert bir fıstık gibi davranmak bence. Yani işve cilve bence biraz arabesk artık. Ben çok kadın biliyorum en iyi yapabildiği şey gülümsemek ve iyi bir insan olmak. Aşkım bitanem demezler, süslenmezler olduklari gibiler. Makyaj sevmezler. Ama adam pervane oluyor :) bence şu durumda erkeklerin dikkatini çekmek istiyorsanız yapmanız gereken şey biraz saçlarınızı salıp en sevdiginiz rengi giyinmek ve gülümsemek :) Kendi işinizi kendiniz görmeniz güzel. Bence bu size kanka gibi bakmaları için bir sebep değil. Benim bir arkadaşım vardı. Kız çok güler yüzlü biri değildi sert bir mizacı vardı. Espirili biriydi ama hiç kadin kadin olmazdı. Hep sıradan giyinirdi. Ama bir parfümü vardı efffsane. Saçlari uzundu açardı bazen kendince bir havası vardı. Çok az konuşurdu erkeklere yüz vermezdi. Ama insanda merak uyandırıyordu
şahmeran tam oalrak nasıl bir dikkat çekiyor orasını anlamadım.yılan kadın şeklinde kolye değil mi bu?
ömrü hayatımda kırmızı ruj ve oje kullanmadım en fazla bordodur o da 3 yılda bir
hiçç kullanmadım rahat da edemem zaten.yüzük küpe kolye mınımal boyutlarda çok kullanırım pırlanta çok severim mesela .ama eve gelir gelmez saat yüzükler hemen çıkar ben de rahat edemem .kırmızı rujla hele adım atamam sokağa kendimi çirkin hissediyorum öyle.göz makyajı candır .uzun kirpikler edinmeye bakın genetikte yoksa ipek kirpik .Ha grat...s gibi yerlerden de indirime girdikçe 5 10 maske alın stoklayın haftada 2 kere yapın cildiniz pırıl pırıl oluyor makyaja gerek yok .beyaz pudra kullanırım ben mesela sadece .bb yada cc krem onun altına da makyaj bazı az mıktarda.serum mutlaka kullanın cilt için ucuz ya ad pahalı duruma göre alınır o sorun değil.cilt çok önemli.netttttttSu bilege takilip digeri orta parmaga gecirilen zincirli sey diye dusundum ben yani oyle biliyorum.
heççç cilveli olmadımmm olmak ta istememmmmm.ben de güzel olmak takıntısı var sadece maalesefFiziğin önemi yatsınamaz ayrıca bu konuda. Ne kilolu ne zapzayıf olmamak ince bel geniş kalça al sana altın oranben cilveli falan değilim ama eşim beni çok seksi bulur dile getirir hep. Zaten giydiği yakışan insana bi özgüven geliyo. İşin özü kendini tanımaktan neyin yakıştığını bilmekten geçiyo bi de pozitiflik bitti gitti
hiçç kullanmadım rahat da edemem zaten.yüzük küpe kolye mınımal boyutlarda çok kullanırım pırlanta çok severim mesela .ama eve gelir gelmez saat yüzükler hemen çıkar ben de rahat edemem .kırmızı rujla hele adım atamam sokağa kendimi çirkin hissediyorum öyle.göz makyajı candır .uzun kirpikler edinmeye bakın genetikte yoksa ipek kirpik .Ha grat...s gibi yerlerden de indirime girdikçe 5 10 maske alın stoklayın haftada 2 kere yapın cildiniz pırıl pırıl oluyor makyaja gerek yok .beyaz pudra kullanırım ben mesela sadece .bb yada cc krem onun altına da makyaj bazı az mıktarda.serum mutlaka kullanın cilt için ucuz ya ad pahalı duruma göre alınır o sorun değil.cilt çok önemli.nettttttt