Daha çekici ve dişi bir kadın olmak ıstiyorum.

Hiçbir zaman özel bir çabam olmadı ama arkadaş ortamlarımda lakabım hep ''işveli, cilveli'' olmuştur.
imzalarınız olmalı; koku, ruj, aksesuar ya da belli bir frekansı olan giyim tarzı
bu yola çıktıysanız uzun vade- kısa vadesi olmaz, öncelikle onu bilin. Bu bir yaşam biçimi öncelikle bunu bilin.
Eşiniz, sevgiliniz ya da etkilemek istediğiniz kişi sizi aradığında hep pozitif açın, o an ne oluyorsa olsun.
Buluşmalarınız ya da beraber geçirdiğiniz her günde mutlaka kişisel temizlik, makyaj ve tırnak bakımlarınıza dikkat edin. Her şeyi abartmayın TEK 1 ŞEYİ ÖNE ÇIKARIN. Bu benim için en basitleri mesela, alışkanlığım.
Sonra; bir tarz oturtmak kiloluysanız zordur. Ama zayıfladıkça her şeyin yakıştığını görür, mutlu olursunuz. 20 kilo vermiş biri olarak bunun etkisini çok fazla gördüm.
Mini etek sevmeyen erkek yoktur, abartmadığınız sürece. Ama unutmayın, bazı şeyler eşinize özel olmalı. Bunu onlara direkt söyleyen ''SENİN İÇİN'' demek özel hissettirir, çirkinseniz bile dikkatini çekersiniz.
Ruj makyajlarda en etkili. ister çok ister az yapın, makyaj rujsuz olmaz. Dudaklar dişiliğin en önemli kalelerinden.
Her işe usta gibi girişmeyin, sizin burada anlattığınız ''güçlü kadın'' imajı = damaca kadın kaldıran değil. Fikirleriyle, özgürlüğüyle, ekonomik gücü ve hayatta varoluş anlarıyla güçlü olan demektir!!
O yüzden bırakın fiziksel artılarının avantajını erkekleriniz yaşasın.
Daha çok fazla önerim var, isteyen varsa yazabilirim, mucks.

Giyimle daha disi gorunulebilir, kivrimlarini belli eden kiyafetler, hafif dekolte ile mesela. ama yetmez, fizik, yuz guzelligi ve enerjide gerekli. Kadin olmayi sevmek gerekiyor en once. Guvenmen gerekiyor kendine. Marilyn Monroe filmlerini izleyebilirsin belki ilham olur.

Herkes takmis bi mini etege:)) vay be erkekler bacaklara bakinca sapik demeyin o zaman:) isve cilve cidden mini etege mi kaldi.. makyaj yapmiyor mini etek yoksa topukluda yoksa eyvahki eyvah:))
ben zaten bacağa bakan erkeğe sapık demem tatlım, bakmayanı mı var? Gerçekten güzel bacaklar gördüğünde bir kadın da bakabilir, bakmayı - bakışı bu kadar bastırdığınız ve farklı anlamlar yüklediğiniz sürece siz de sizin yetiştirdiğiniz erkekler de sapık olmaya mahkum olacak. Kendin söyleyip gülüyorsun ama sonra da buralarda ağlıyorsunuz, üzülüyorum :KK43:(
Yani kısacası kızlar, lafı böyle cımbızla çeker yüze vurursanız hemcinsinizden bile soğutursunuz kendinizi, erkekler napsın hahaha :))

Herkes takmis bi mini etege:)) vay be erkekler bacaklara bakinca sapik demeyin o zaman:) isve cilve cidden mini etege mi kaldi.. makyaj yapmiyor mini etek yoksa topukluda yoksa eyvahki eyvah:))

Ben makyaj yapiyorum, etek, elbise giyiyorum, ellerim cogunlukla ojeli, manikurludur, parfum, aksesuar kullanirim ama asla cok kadinsi durdugumu düşünmüyorum, devamli bir işve cilve halinde de degilim. O içten gelen bisey, içinde olan kadin disina yansitiyor zaten etek giymese bile.

Bir de tarz meselesi bu simdi mini var, mini var her mini etek veya elbise seksi degil bence. Benim elbiseler daha spor yada sevimlidir, eteklerim de öyle. Topuklularim yuksek ya da çivi topuk degildir alcak ama zariftir.

erkekleri hiç düşünemem valla , onlar bize kendilerini fit seksi göstermek için ne yapacaklarını düşünsünler. kendileri neredeyse ağır yaşamlara çıkacaklar, bir de kadınları beğenmezler. o yüzden hiççç umurumda değiller. ben kendi yaptıklarımı söyleyeyim. temel bakıma dikkat ederim, saç boyası,oje vs. önemlidir. makyaj çok nadir yaparım. saçlarım kötüyse benim de modum düşer. o yüzden hep fönlüdür. ona da çok dikkat ederim. mini etek, elbise, tayt, dar kot ya da kumaş pantolon tarzı bir giyimim var. mottom şudur: kendim için giyinir, kendim için bakım yaparım. benim kendimi o gün iyi hissetmem yeterli benim için. davranış olarak doğalımdır. içimden geldiği gibi davranırım. yapmacık asla davranmam. kızdıysam belli ederim, seviyorsam belli ederim. içten pazarlıklı değilim, içimde ne varsa dışımda da o olur genelde. ve hoşlandığım hiçbir erkeğin bugüne kadar bana gelmediğini hiç görmedim. özel bir çaba sarf etmedim bunun için. hepsi bi şekilde geldi yani :KK66:

herkes beğenilip sevilmek isteyebilir, en doğal hakkı. neden bu kadar büyütülüyor anlamıyorum, lafa gelince kız kardeşlik kazanacak, hahaha :))
konu sahibinin üzerine gitmeyin, yaşımız kaç olursa olsun hepimiz ilgi, sevgi, takdir ya da herhangi başka bir duyguyu birilerinden görmek, duymak ya da hissetmek istiyoruz. Çünkü insanız, kimsenin böyle yargılamaya ve üstten konuşmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum.

ben zaten bacağa bakan erkeğe sapık demem tatlım, bakmayanı mı var? Gerçekten güzel bacaklar gördüğünde bir kadın da bakabilir, bakmayı - bakışı bu kadar bastırdığınız ve farklı anlamlar yüklediğiniz sürece siz de sizin yetiştirdiğiniz erkekler de sapık olmaya mahkum olacak. Kendin söyleyip gülüyorsun ama sonra da buralarda ağlıyorsunuz, üzülüyorum :KK43:(
Yani kısacası kızlar, lafı böyle cımbızla çeker yüze vurursanız hemcinsinizden bile soğutursunuz kendinizi, erkekler napsın hahaha :))
Ben sen icin yazmamistim genel olarak tutturmussunuz bi mini etek komik yani:)) das gibi hatunlar goruyorum sirf spor giysede dassss das yani:) o isler oyle olmuyor:) buarada ben kisisel birsey demedim farkindaysan ama sen aglamamizdan tut yetistirdigimiz cocuga kadar laf atmissin:) o da isve cilve farki ellaam:)

Ben makyaj yapiyorum, etek, elbise giyiyorum, ellerim cogunlukla ojeli, manikurludur, parfum, aksesuar kullanirim ama asla cok kadinsi durdugumu düşünmüyorum, devamli bir işve cilve halinde de degilim. O içten gelen bisey, içinde olan kadin disina yansitiyor zaten etek giymese bile.

Bir de tarz meselesi bu simdi mini var, mini var her mini etek veya elbise seksi degil bence. Benim elbiseler daha spor yada sevimlidir, eteklerim de öyle. Topuklularim yuksek ya da çivi topuk degildir alcak ama zariftir.
Herkese her tarz gitmiyo zaten.. her mini etek giyenin bacagi guzel mi:) acarsa peynir gibi bacaklari hos olmaz ama herkes kendi bilir yani. Sen mutluysan o sekilde ok. Ama sadece bunlari yaptin diye olmuyo o isler tabii

O dediğin gibi olunmaz, doğulur tatlim... İçten gelmeli yani .. ha bende dediğin gibiyim biraz odunsu .. Ne yalan söyleyeyim seviyorum bu halimi.. Herkesin bi yaratılışı var ..

KK den gorustugum bir arkadasim vardi bir zamanlar. Mini etek giydigini gormedim ama oyle bir havasi vardi ki esofman giyse yakisirdi/yakistirirdi .

1- Dogustan gelen bir hava/aura vardir.
2- Bir de sari sacla, kirmizi rujla, mini etekle yapildigi sanilan hava vardir . + Marilyn Monroe ve Cameron Diaz disinda cekici olan baska sarisin tanimam. :KK8:

KK den gorustugum bir arkadasim vardi bir zamanlar. Mini etek giydigini gormedim ama oyle bir havasi vardi ki esofman giyse yakisirdi/yakistirirdi .

1- Dogustan gelen bir hava vardir.
2- Bir de sari sacla, kirmizi rujla, mini etekle yapildigi sanilan hava vardir . + Marilyn Monroe ve Cameron Diaz disinda cekici olan baska sarisin tanimam. :KK8:
Sari sac mavi goze filan gidiyo daha dogal duruyo.. ama esmersen sapsari sac.. kaslar kapkara.. olmuyo bence: (

Ben dişiliğin seksiliğin mini etek, dekolte vs ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Evet başta bunlar dikkat çeker, baktırır ama kişiyi seksi yapmaz. Dekolteli veya mini etekli çoğu kadın seksiliği bırak itici bile görünebiliyor. Tamamen enerji, özgüvenle alakalı. Yakıştırmakla alakalı.
Kilo ver tabiki ama öncelikle kilona uygun giyinmekle başla mesela. Göbek ve yağlar fışkırmasın sexi olucam diye :) onlar gizlensin. Kendine bir giyim tarzı belirle bir stilin olsun. Saçlarına iyi bir kesim ve renk verdirebilirsin. Bakımlı güzel saç bile tek başına yetiyor bazen. Temizlik hijyen zaten saymaya gerek yok. doğal bir makyaj. Abartısız giyim, kaliteli şık tek renkli parçalar her zaman şık durur ve kıyafetten çok içindeki kişiyi gösterir.

Herkese her tarz gitmiyo zaten.. her mini etek giyenin bacagi guzel mi:) acarsa peynir gibi bacaklari hos olmaz ama herkes kendi bilir yani. Sen mutluysan o sekilde ok. Ama sadece bunlari yaptin diye olmuyo o isler tabii

Aaaa beyaz ten aşıgiyim. :KK70: Devamli gunes kremli gezerim tatilde bile çok bronzlasmamaya ugrasirim oldugu kadar. :KK70:

Onun disinda evet sadece kiyafetle olmuyor. Kuzenimin eşi kilolu bi de yeni dogum yapti ama esine bi bakisini, hareketini yakaliyorum kizin mesela nasil cilveli hemde yakisiyor yani yapmacik degil.

Aaaa beyaz ten aşıgiyim. :KK70: Devamli gunes kremli gezerim tatilde bile çok bronzlasmamaya ugrasirim oldugu kadar. :KK70:

Onun disinda evet sadece kiyafetle olmuyor. Kuzenimin eşi kilolu bi de yeni dogum yapti ama esine bi bakisini, hareketini yakaliyorum kizin mesela nasil cilveli hemde yakisiyor yani yapmacik degil.
Bende beyaz tenliyim ama cok cig duruyo miniyle mesela.. bu benim fikrim tabii:)

X