- 29 Nisan 2010
- 398
- 114
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben zaten bacağa bakan erkeğe sapık demem tatlım, bakmayanı mı var? Gerçekten güzel bacaklar gördüğünde bir kadın da bakabilir, bakmayı - bakışı bu kadar bastırdığınız ve farklı anlamlar yüklediğiniz sürece siz de sizin yetiştirdiğiniz erkekler de sapık olmaya mahkum olacak. Kendin söyleyip gülüyorsun ama sonra da buralarda ağlıyorsunuz, üzülüyorum (Herkes takmis bi mini etege:)) vay be erkekler bacaklara bakinca sapik demeyin o zaman:) isve cilve cidden mini etege mi kaldi.. makyaj yapmiyor mini etek yoksa topukluda yoksa eyvahki eyvah:))
Herkes takmis bi mini etege:)) vay be erkekler bacaklara bakinca sapik demeyin o zaman:) isve cilve cidden mini etege mi kaldi.. makyaj yapmiyor mini etek yoksa topukluda yoksa eyvahki eyvah:))
Ben sen icin yazmamistim genel olarak tutturmussunuz bi mini etek komik yani:)) das gibi hatunlar goruyorum sirf spor giysede dassss das yani:) o isler oyle olmuyor:) buarada ben kisisel birsey demedim farkindaysan ama sen aglamamizdan tut yetistirdigimiz cocuga kadar laf atmissin:) o da isve cilve farki ellaam:)ben zaten bacağa bakan erkeğe sapık demem tatlım, bakmayanı mı var? Gerçekten güzel bacaklar gördüğünde bir kadın da bakabilir, bakmayı - bakışı bu kadar bastırdığınız ve farklı anlamlar yüklediğiniz sürece siz de sizin yetiştirdiğiniz erkekler de sapık olmaya mahkum olacak. Kendin söyleyip gülüyorsun ama sonra da buralarda ağlıyorsunuz, üzülüyorum (
Yani kısacası kızlar, lafı böyle cımbızla çeker yüze vurursanız hemcinsinizden bile soğutursunuz kendinizi, erkekler napsın hahaha :))
Herkese her tarz gitmiyo zaten.. her mini etek giyenin bacagi guzel mi:) acarsa peynir gibi bacaklari hos olmaz ama herkes kendi bilir yani. Sen mutluysan o sekilde ok. Ama sadece bunlari yaptin diye olmuyo o isler tabiiBen makyaj yapiyorum, etek, elbise giyiyorum, ellerim cogunlukla ojeli, manikurludur, parfum, aksesuar kullanirim ama asla cok kadinsi durdugumu düşünmüyorum, devamli bir işve cilve halinde de degilim. O içten gelen bisey, içinde olan kadin disina yansitiyor zaten etek giymese bile.
Bir de tarz meselesi bu simdi mini var, mini var her mini etek veya elbise seksi degil bence. Benim elbiseler daha spor yada sevimlidir, eteklerim de öyle. Topuklularim yuksek ya da çivi topuk degildir alcak ama zariftir.
Sari sac mavi goze filan gidiyo daha dogal duruyo.. ama esmersen sapsari sac.. kaslar kapkara.. olmuyo bence: (KK den gorustugum bir arkadasim vardi bir zamanlar. Mini etek giydigini gormedim ama oyle bir havasi vardi ki esofman giyse yakisirdi/yakistirirdi .
1- Dogustan gelen bir hava vardir.
2- Bir de sari sacla, kirmizi rujla, mini etekle yapildigi sanilan hava vardir . + Marilyn Monroe ve Cameron Diaz disinda cekici olan baska sarisin tanimam.
O zaten falso da, her mavi, yesil, renkli gozluye de gitmiyor . En azindan ben yakistiramiyorum. Lensliler zaten facia.Sari sac mavi goze filan gidiyo daha dogal duruyo.. ama esmersen sapsari sac.. kaslar kapkara.. olmuyo bence: (
Dogrudur. ben dogal renkleri daha cok seviyorum. Kestane renkleri misal herkese gider..O zaten falso da, her mavi yesil renkli gozluye de gitmiyor . En azindan ben yakistiramiyorum.
Iki senedir kina yakiyorum renginden cok memnunum. Kizil kahverengi siyah tonlari. Zaten sarisin olmak gibi bir iddiam yok.Dogrudur. ben dogal renkleri daha cok seviyorum. Kestane renkleri misal herkese gider..
Herkese her tarz gitmiyo zaten.. her mini etek giyenin bacagi guzel mi:) acarsa peynir gibi bacaklari hos olmaz ama herkes kendi bilir yani. Sen mutluysan o sekilde ok. Ama sadece bunlari yaptin diye olmuyo o isler tabii
Bende beyaz tenliyim ama cok cig duruyo miniyle mesela.. bu benim fikrim tabii:)Aaaa beyaz ten aşıgiyim. Devamli gunes kremli gezerim tatilde bile çok bronzlasmamaya ugrasirim oldugu kadar.
Onun disinda evet sadece kiyafetle olmuyor. Kuzenimin eşi kilolu bi de yeni dogum yapti ama esine bi bakisini, hareketini yakaliyorum kizin mesela nasil cilveli hemde yakisiyor yani yapmacik degil.