- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
Ben kendimi hiç güzel bulmam mesela ama bana çok alımlı seksi ve çekici olduğumu söylüyorlar. Sebebi tabiki fiziğin çok etkisi var ama enerjimin yüksek olmasından sürekli gülmemden ve sohpetimden etkilendiklerini söylüyorlar. Bu arada kendimi övmek için söylemiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın ama erkekler yanlarında rahat sohpet edebildikleri enerjik ve mıç mıç olmayan kadın seviyorlar. Dene istersen)
Şöyle söyliyim ben kanser riski taşıyan kitlelerimi aldıracaktım ve çok sarkık olan memelerimi bu esnada yaptırdım. Ama 8 ay oldu ve hiç dekolte veya mememi ön plana çıkaran kıyafet giymedim. Fiziğim zaten düzgündü sütyenlerim dolguluydu artık değil aradaki fark bu. Tabiki ön plana çıkarsam etkilenir herkes katılıyorum size ama enerji daha çok etkiliyor.meme dikleştirme ve büyütme ameliyatı olmuşsunuz, bunun epey etkisi olmuştur bence.erkekler büyük meme görünce kilitleniyorlar
Gercekten erkeklerin bunlari cekici buldugunu mu dusunuyorsunuz?
Girdigim erkek muhabbetlerinde bu tarz giyim kusam sahipleri genelde dalga konusu ya da skor amacli yurunecek potansiyeldeki kadin olarak algilaniyor.
Bakan sirtlan cok boyle kadinlara ama inanin sadece bakiyorlar o kadar.
Bunlarin temizlik - bakim disindakilerden hicbiri bende yok/ yoktu, bir super model bir huri degilim ama hayatimin her doneminde erkeklerin ilgi odagi oldum, suan evliyim.
Cabasiz giyinmek, cool olmak diye bir tabir var,bence bir kadini en guzel gosteren sey temiz ve dogal olmasi.
Hediye paketi gibi gezen kadindan daha itici birsey olamaz bana gore.
adam arkandan neye ugradigini sasirarak bakar, iste ona da aura denir, giyimle kusamla aura degismez.
Benim formam yuksek bel pantolon, crop top, spor ayakkabi, saclarim dalgali kafalarina gore takilirlar, hizmam ve sahmeranim.
Kisin buna oversized palto eklenir belki spor ayakkabi yerine ugg ya da cat.
Crop top,hizma,sahmeran :)
Sac teli bile etkilenmelerine yeterli gelen bir cins icin en cok dikkat ceken ayrintilarin basini ceken aksesuar ve giyim parcasi.
Size belki gelmiyor ama istemeden fazlasiyla dikkat ceken unsurlari tasiyorsunuz :)
Düzenleme: Çok net yazmamışım bu kısmı. Böyle tarz dediklerim eforsuz cool gözüken kadınlar.Hizmam 12 yildir var
Crop giyerim ama gobegim gorunmez, pantolonlarim ciddi yuksek bel, kimi neredeyse mide ust sinirinda bitiyor, havuc kesim,cullote ya da mom fit ,skinny hic giymem.
Sahmeran incecik bisey, cagla sikel'in taktiklari gibi, hani Hint filminden firlamis gibi degilim :)
Dikkat cekerim belki ama yolda laf yedigimi bilmem, esim cok dikkat cekersem bunu giymesen mi der mesela ama senelerdir agzindan duymadim.
Rimel kullanmam,su yasa geldim fondoteni sadece dugunde zorla surduler yuzume,kirmizi degil toprak/pembe karisimi tonlarda ruj kullanirim, far surmem sadece allik ruj, bide gozaltlarim koyu kalinca cc krem.
Turkiye'ye geldigim zaman soluk benizli gibi kaliyorum, bizim kadinlarimiz makyaji cok seviyor :)
Mesele dikkat cekmek degil zaten, burda konu sahibi nasil dikkat cekerimi soruyor mesele bnce hediye paketi gibi olmamak.
Bence de böyle tarz kadınlar daha dikkat çekici. Hep erkek olsaydım şöyle kadınları çekici bulurdum dediklerim benden birkaç santim daha uzun olanlar, nasıl bir kendimi sevmeyse narsistliğe gidiyor galiba
Ama bazı kadınlar da öyle aşırı şekilde süslenip, takıp takıştırmayı, abartmayı seviyor. Kendilerini böyle mutlu ve güzel hissediyorlarsa neden olmasın.
Sonuçta “Girls Supports Girls”
Ayyy hahhahahahahahahahaAyni seyleri ben de dusunuyorum ve cok mutsuzum
Boy uzadikca kadinlik gidiyor mu noluyorsa
Hic hassas naif kirilgan annesinin prensesi bir dişi olamadimbakiyorum kizlara kikir kikir kikirdiyorlar ben odun gibiyim sanki.
Her seyi ben yaparim demekten oluyor bence. Her seyi bi erkege ihtiyac duymaksizin yapabiliyorum ama baskasina bakiyorum pet sisenin kapagini “ay ben acamam kiii” diye sevgilisine uzatiyor. Bense yav sen yorulma diyip damacanayi sirtlayabiliyorum.Sonra onlar minnoş prenses ben Seyit Onbaşi
Erkeklerin nedense makyaja karşı bir alerjisi varTabi destekleriz
Iyilikleri icin fikir de soyleriz tabi
Sadece erkeklerin hosuna gider mi sorusu ortada oldugu icin cogu erkegin hosuna gitmedigini dusundugumu belirtmek istedim
Emzirmekten meme mi kaldı bizde ?kıvrimları olan hatunlara biter erkekler. biliyorum.yuvarlak kalçalar,dolgun meme.....
Ahahaha, süpersiniz bence. Ben de sizin gibiyim, kendi işimi hallederim. Geçen arkasını süpüreceğim diye kanepeyi bir itmişim, karşı duvara uçtu resmen. Eşim de "heyt be, Karadeniz kadınım" diye seviyor. "Heee, demek öyle..." dedim, verdim eline süpürgeyi, o süpürdü.Ayni seyleri ben de dusunuyorum ve cok mutsuzum
Boy uzadikca kadinlik gidiyor mu noluyorsa
Hic hassas naif kirilgan annesinin prensesi bir dişi olamadimbakiyorum kizlara kikir kikir kikirdiyorlar ben odun gibiyim sanki.
Her seyi ben yaparim demekten oluyor bence. Her seyi bi erkege ihtiyac duymaksizin yapabiliyorum ama baskasina bakiyorum pet sisenin kapagini “ay ben acamam kiii” diye sevgilisine uzatiyor. Bense yav sen yorulma diyip damacanayi sirtlayabiliyorum.Sonra onlar minnoş prenses ben Seyit Onbaşi
Tabi destekleriz
Iyilikleri icin fikir de soyleriz tabi
Sadece erkeklerin hosuna gider mi sorusu ortada oldugu icin cogu erkegin hosuna gitmedigini dusundugumu belirtmek istedim