Aynen onlar Nasil Cekici Oldum'un formulunu yaziyorlar. Sanalda herkes ayri bir cekici . Yersen...
Guzelmis bu . Favorilerime ekleyeyim.hahah geberdim yaaa : )))
ohfff yaa ama bisey dicemde ustume yurumeyin yaaa :)) bazi kizlarimizda bi hava oluyor...kuccuk dunyalari ben yarattim havasi..ya iste son derecek cekicilikten uzak, siz oyle olmayin :))Guzelmis bu . Favorilerime ekleyeyim.
Yani simdi cok kiz arkadasim oldu. Yanlis anlamayin ben erkek degilim.Iki - uc tanesi gercekten cekiciydi derim ama her ne hikmetse cekicilik konusunda formuller havada ucusuyor. Ben de hiii hiii tamam deyip okuyup geciyorum.
Kuccukkk dunyaaa degill sanal dunyaaa.ohfff yaa ama bisey dicemde ustume yurumeyin yaaa :)) bazi kizlarimizda bi hava oluyor...kuccuk dunyalari ben yarattim havasi..ya iste son derecek cekicilikten uzak, siz oyle olmayin :))
Neden istemezdiniz ? :) zaten güzel ve pozitif olmak yetiyo da cilve de yakışana yakışıyoheççç cilveli olmadımmm olmak ta istememmmmm.ben de güzel olmak takıntısı var sadece maalesef
Aynen onlar Nasil Cekici Oldum'un formulunu yaziyorlar. Sanalda herkes ayri bir cekici . Yersen...
Mütevazi olmalı insanohfff yaa ama bisey dicemde ustume yurumeyin yaaa :)) bazi kizlarimizda bi hava oluyor...kuccuk dunyalari ben yarattim havasi..ya iste son derecek cekicilikten uzak, siz oyle olmayin :))
Onun turkce karsiligi kiskanclik beybisikk'da bakımla ilgili açılan her konunun sonu aynı oluyor, alıntı yapmadan birbirine sallıyor millet. hayır sıkıntın varsa alıntılarsın "neden öyle konuşuyorsun" dersin yoksa cidden baya komik görünüyor dışarıdan. konu sahibi tavsiye istemiş millet tavsiye vermiş konu bitmiş arkadan dedikodu yapılıyor "hehe inandık bakımlısın he" diye. ne mana şimdi...
Onun turkce karsiligi kiskanclik beybisi
Bi dusuneyim hic kendimi ovdum mu:) ona gore cevap vereyim:)) evet itici:)Mütevazi olmalı insan
Bide kişiyi başkası övmeli değil mi
Kendi kendini öven kadın da itici
Ben fit gorunume sahip olmak istiyorum demistim. Sayilir mi .Bi dusuneyim hic kendimi ovdum mu:) ona gore cevap vereyim:)) evet itici:)
Bu kendini ovmek degil:)) sayilmaz o yuzden:)) spor yap fitlesirsin her turlu:)Ben fit gorunmek istiyorum demistim. Sayilir mi .
Daha 4.5 kilom var sonra spora baslayacagim. Her seyi planladim.Bu kendini ovmek degil:)) sayilmaz o yuzden:)) spor yap fitlesirsin her turlu:)
Olursun mini giy bide topuklu tamam:)) formulunu bulmuslar niye ugrasiyosun:)Daha 4.5 kilom var sonra spora baslayacagim. Her seyi planladim.
Yine de cekici olmam herhalde ama en azindan fit olurum.
Topuklu ve mini giyemiyorum ben tontri. En fazla salas bir sort ve apartman topuk. Bir stilettom yoktur. Iste ondan demek.Olursun mini giy bide topuklu tamam:)) formulunu bulmuslar niye ugrasiyosun:)