Daha çekici ve dişi bir kadın olmak ıstiyorum.

haha alemsin cnm ya.
beni güldürdün.
sorma bende para birikteyim bari. performans olayı önemli malum.
Olmadı artık danaya girer gibi robota gireriz 11 bin pound gerçi çıkınca ucuza yan sanayisini daha ucuza da kapayabiliriz tabi ama artık çarpılırmıyız,bataryasımı biter,dur diyince devam mı eder(bi düşündümde aboov feci bi durum imdaat robotum bozuldu komşular ayrılamıyoz biz) orasını bilemem:)

düşünsene o halde evde babamdan yardım istiyormuşum
abovvvvv

kıskançlıktan o yorum zatennn 4 kilo aldım bu ay pantolonlarım dar geliyor tayt giydim bu haftasonu

Ayda 4 kilo nasil alabiliyorsun? Ne yiyorsun?
Ben biktim kilomu korumaya ugrasmaktan, kilo verince almaya ugraşmak zor oluyor. Beslenme listem var ama onunla da zor kilo aliniyor. Kilo verirken bi anda farketmeden gidiyor HADEEE baştan kilo almaya ugrasirken ayda 1er kilo seklinde zorla aliyorum.

Cicibebe filanda hikaye bir suru cicibebe yedim 10 kilo aldim diye gezen gordum. Ben alamadim cicibebeyi leğende mi yiyorlar anlamadim mide bulandiriyor fazlasi zaten

bacım her gece pasta börek çikolata mantı ye bak nasıl kilo alıyon(benim adıma da ye)

Sahsen ben mini etek ve topuklu yerine tayt ve top crop ile bin basarim ... illa mini illa topuk şart değil
Sari saçı severim ama kendime dahi kimseye kolay kolay yakistirmam,cogunda assolist havasi var ve basit duruyor bence

Dişilik tendedir,gözlerindedir ve gülüşündedir bir kadinin bence yani aurasinda
Kıyafet makyaj vs bunlar sadece araç
Bunlar olmadan nasilsin ona bak?
en onemlisi...inanc
Sen her halinle şuh olduguna inan varya...teninin gozunun bile pariltisi farkli olur

almışım ben de şaştım tartıda görünce geceleri börek makarna kuruyemiş çikolata 2 3 buyuk fincan kahve ha bir de sebze kızartması yedim kocaman ekmeklerle bol bol .şimdi kara kara düşünüyorum nasıl verilir bu kilolar diye

Seni bizim yarismaya alalim ama kek yerine yesil cay iceceksin.

Moralini bozmak istemem gece gece ama bana kalırsa manikürle makyajla olacak iş değil yaratılışınızda yok demekki ben öyle düşünüyorum en azından.ben sabah kahvaltımı yapar hemen aynanın karşısına geçerim makyajımı yaparım saç bakımlarımı aksatmamaya özen gösterrim ama seksi değilde bakımlı bi kadın gibi görünürüm.arada bi cilve falan yapayım deeim yok olmaz çünkü doğamda yok hatta zaman zaman özenirim şu küçük çocuk gibi konuşan göz süzen kadınlara ama yok yok sırıtıyor bende napalım bizde böyleyiz demekki o yüzden bence kendin gibi kal çünkü hemen farkedilir dışardan ve daha komik durur kendimden biliyorum çünkü

düşünsene o halde evde babamdan yardım istiyormuşum
abovvvvv
Baba'da alışmış artık söylene söylene alet takımıyla geliyomuş gene mi bozdun kızım sen bunu kaç kere dedik 10 dakkayı geçmeyecen bataryası eskiyince böyle oldu diye 2 dakka daha dayan şimdi hallediyorum canım ordan yıldızı uzat hanım sende boş boş bakma:)

bacım her gece pasta börek çikolata mantı ye bak nasıl kilo alıyon(benim adıma da ye)

Yiyorum zaten Hoca saglikli seylerle kilomu korumami soyluyor ama oyle zor pizza, hamburger, hamur işi, cikolata da yiyorum gayet.
Valla salasim geliyor biyerde artik. Doktorada gittim kan testi, gayta, troid ne varsa bakildi. Normalsin diyip duruyorlar kucukken annem de beni doktora goturup duruyordu bu niye zayif diye...Metabolizna diyip geciyorlar.

koptum valla.
babam beni muhtemelen keser.yok yok kesmezde namus meselesi yapıp robotla evlendirir.

bacım ayıptır sorması aktivasyon mu çok?
ben fazla kaçırınca kilo veriyom da ondan.

koptum valla.
babam beni muhtemelen keser.yok yok kesmezde namus meselesi yapıp robotla evlendirir.
Valla aslında biçok kadın masturbatör filan kullanıyordur buda onun gibi bişey olarak görülür ilerde heryerde yaygınlaşınca heralde yani canlı değil bişey değil.
Agahha yok artık robotu silahla vuruyomuş filan zaten ölü bişeyi öldürmeye çalışmak düşüncesi bile komik :)
Babaların ve kıskanç sevgililer garanti kapsamı dışındadır lütfen bize bunlarla gelmeyiniz:)

30 yaşıma kadar 45 kiloydum ben kilo almak için eczaneden b....lk adında mama gibi toz karışım alıp günde 3 kere süte karıştırıp içiyordum hareketli olduğumdan gene de kılo alamamıştım .troid hastası olunca kılo almaya başladım şimdi 6 kılo fazlam var mesela

Gercekten erkeklerin bunlari cekici buldugunu mu dusunuyorsunuz?
Girdigim erkek muhabbetlerinde bu tarz giyim kusam sahipleri genelde dalga konusu ya da skor amacli yurunecek potansiyeldeki kadin olarak algilaniyor.
Bakan sirtlan cok boyle kadinlara ama inanin sadece bakiyorlar o kadar.
Bunlarin temizlik - bakim disindakilerden hicbiri bende yok/ yoktu, bir super model bir huri degilim ama hayatimin her doneminde erkeklerin ilgi odagi oldum, suan evliyim.
Cabasiz giyinmek, cool olmak diye bir tabir var,bence bir kadini en guzel gosteren sey temiz ve dogal olmasi.
Hediye paketi gibi gezen kadindan daha itici birsey olamaz bana gore.
adam arkandan neye ugradigini sasirarak bakar, iste ona da aura denir, giyimle kusamla aura degismez.
Benim formam yuksek bel pantolon, crop top, spor ayakkabi, saclarim dalgali kafalarina gore takilirlar, hizmam ve sahmeranim.
Kisin buna oversized palto eklenir belki spor ayakkabi yerine ugg ya da cat.

bacım ayıptır sorması aktivasyon mu çok?
ben fazla kaçırınca kilo veriyom da ondan.

Oyle bir aktivasyondan kaynakli oldugunu sanmiyorum. Cocuklugumdan beri zayifliktan geberiyordum. Geberiyordum derken saglikliydim ama cok zayiftim hep.

Ortaokul 8. Sinifta 36 kiloydum. Karbonhidrat ve protein tozlari kullanarak liseye gecerken 40 kilolari gormustum ama yaptigim cok sagliksizdi sporsuz kullanilmaz onlar, hatta spora baslar baslamazda kullanilmaz o ayri.
Suan 46 kiloyum ve memnunum sporda yapiyorum ama kilo vermeye cok musaitim dikkat etmeyince bir sure arada gidiyor.

Tek çare ledli don:)) Ne gülmüştüm taksimde bir iç çamaşırcı da görmüştüm :) Çekicilik, işve, cilve, naz, niyaz pek sonradan olan bişi değil bence.. Yaratılış diyorum ben.. Hani insanın içinde olmalı...Bir yöntemi olduğunu sanmıyorum...

Dediginiz markayi da kullandim onunla da kilo aldim ama saglikli bulmuyorum zaten onunla aldigim kilolar ürünü birakinca bi sure sonra gidiyordu. Devamli kullanamazdim. Mecbur spor ve yemek yemeye calisarak cabaliyorum simdi.

Kitap baya okurum hatta bir kitapligimi bagisladim. Alisveriste severim giyinmeyi suslenmeyi... bakimda fena sayilmaz ancak benim anlatmak istedigim konu cekici ve disi olmak evet erkeklerin ilgisini cekmek icin!!!
Ben kendimi hiç güzel bulmam mesela ama bana çok alımlı seksi ve çekici olduğumu söylüyorlar. Sebebi tabiki fiziğin çok etkisi var ama enerjimin yüksek olmasından sürekli gülmemden ve sohpetimden etkilendiklerini söylüyorlar. Bu arada kendimi övmek için söylemiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın ama erkekler yanlarında rahat sohpet edebildikleri enerjik ve mıç mıç olmayan kadın seviyorlar. Dene istersen)

Bende teraziyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…