Daha çekici ve dişi bir kadın olmak ıstiyorum.

Ben kendimi hiç güzel bulmam mesela ama bana çok alımlı seksi ve çekici olduğumu söylüyorlar. Sebebi tabiki fiziğin çok etkisi var ama enerjimin yüksek olmasından sürekli gülmemden ve sohpetimden etkilendiklerini söylüyorlar. Bu arada kendimi övmek için söylemiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın ama erkekler yanlarında rahat sohpet edebildikleri enerjik ve mıç mıç olmayan kadın seviyorlar. Dene istersen:KK66:)

meme dikleştirme ve büyütme ameliyatı olmuşsunuz, bunun epey etkisi olmuştur bence.erkekler büyük meme görünce kilitleniyorlar

meme dikleştirme ve büyütme ameliyatı olmuşsunuz, bunun epey etkisi olmuştur bence.erkekler büyük meme görünce kilitleniyorlar
Şöyle söyliyim ben kanser riski taşıyan kitlelerimi aldıracaktım ve çok sarkık olan memelerimi bu esnada yaptırdım. Ama 8 ay oldu ve hiç dekolte veya mememi ön plana çıkaran kıyafet giymedim. Fiziğim zaten düzgündü sütyenlerim dolguluydu artık değil aradaki fark bu. Tabiki ön plana çıkarsam etkilenir herkes katılıyorum size ama enerji daha çok etkiliyor.

Dişilik bir kadını ruhunda ya vardır ya yoktur, sonradan edinilmez. Bazı kadınlar ne kadar güzel olursa olsun dişi olamazlar, bazıları da güzel değildir ama dişilikleri sayesinde etrafında erkekler dört döner. Bende de yok o dişilikten maalesef, olanlara gıpta ediyorum :KK66:

Gercekten erkeklerin bunlari cekici buldugunu mu dusunuyorsunuz?
Girdigim erkek muhabbetlerinde bu tarz giyim kusam sahipleri genelde dalga konusu ya da skor amacli yurunecek potansiyeldeki kadin olarak algilaniyor.
Bakan sirtlan cok boyle kadinlara ama inanin sadece bakiyorlar o kadar.
Bunlarin temizlik - bakim disindakilerden hicbiri bende yok/ yoktu, bir super model bir huri degilim ama hayatimin her doneminde erkeklerin ilgi odagi oldum, suan evliyim.
Cabasiz giyinmek, cool olmak diye bir tabir var,bence bir kadini en guzel gosteren sey temiz ve dogal olmasi.
Hediye paketi gibi gezen kadindan daha itici birsey olamaz bana gore.
adam arkandan neye ugradigini sasirarak bakar, iste ona da aura denir, giyimle kusamla aura degismez.
Benim formam yuksek bel pantolon, crop top, spor ayakkabi, saclarim dalgali kafalarina gore takilirlar, hizmam ve sahmeranim.
Kisin buna oversized palto eklenir belki spor ayakkabi yerine ugg ya da cat.

Crop top,hizma,sahmeran :)
Sac teli bile etkilenmelerine yeterli gelen bir cins icin en cok dikkat ceken ayrintilarin basini ceken aksesuar ve giyim parcasi.
Size belki gelmiyor ama istemeden fazlasiyla dikkat ceken unsurlari tasiyorsunuz :)

kilodan başlayın derin. eğer fiziğiniz orantılıysa muhtemelen çok ‘çirkin’ durmuyodur ama yinede inanın farklı hava katıyo insana. Fit olmak her zaman daha sağlıklı duruyor. Göreceksiniz erkeklerin ilgisi artacak.
Ben kendim için zayıfladım, bi baktım erkeklerin ilgisi çoğalmış. belki şeyde olabilir: özgüven artıyo ve farklı bi enerji yayıyor olbiliriz..

Daha dar kiyafetler veya sıklıkla elbise giymek, topuklu ayakkabi giymek, saclarini genelde acik birakmak veya uzatmak cozum olabilir sanirim.

Crop top,hizma,sahmeran :)
Sac teli bile etkilenmelerine yeterli gelen bir cins icin en cok dikkat ceken ayrintilarin basini ceken aksesuar ve giyim parcasi.
Size belki gelmiyor ama istemeden fazlasiyla dikkat ceken unsurlari tasiyorsunuz :)

Hizmam 12 yildir var :KK200:
Crop giyerim ama gobegim gorunmez, pantolonlarim ciddi yuksek bel, kimi neredeyse mide ust sinirinda bitiyor, havuc kesim,cullote ya da mom fit ,skinny hic giymem.
Sahmeran incecik bisey, cagla sikel'in taktiklari gibi, hani Hint filminden firlamis gibi degilim :)
Dikkat cekerim belki ama yolda laf yedigimi bilmem, esim cok dikkat cekersem bunu giymesen mi der mesela ama senelerdir agzindan duymadim.
Rimel kullanmam,su yasa geldim fondoteni sadece dugunde zorla surduler yuzume,kirmizi degil toprak/pembe karisimi tonlarda ruj kullanirim, far surmem sadece allik ruj, bide gozaltlarim koyu kalinca cc krem.
Turkiye'ye geldigim zaman soluk benizli gibi kaliyorum, bizim kadinlarimiz makyaji cok seviyor :)
Mesele dikkat cekmek degil zaten, burda konu sahibi nasil dikkat cekerimi soruyor mesele bnce hediye paketi gibi olmamak.:KK31:
Ve malesef bizim toplumda bastan asagi suzme olayi var,hani ben boyle giyinmesem bile insanlar birbirini cok suzuyor, anlamiyorum.
Burda yazin kadinlari gormeniz lazim, ben haya ediyorum o kiliklarini gorunce ama adamlar bakiyor mu?
Hayir.
Asla donup bakmiyorlar.

Hizmam 12 yildir var :KK200:
Crop giyerim ama gobegim gorunmez, pantolonlarim ciddi yuksek bel, kimi neredeyse mide ust sinirinda bitiyor, havuc kesim,cullote ya da mom fit ,skinny hic giymem.
Sahmeran incecik bisey, cagla sikel'in taktiklari gibi, hani Hint filminden firlamis gibi degilim :)
Dikkat cekerim belki ama yolda laf yedigimi bilmem, esim cok dikkat cekersem bunu giymesen mi der mesela ama senelerdir agzindan duymadim.
Rimel kullanmam,su yasa geldim fondoteni sadece dugunde zorla surduler yuzume,kirmizi degil toprak/pembe karisimi tonlarda ruj kullanirim, far surmem sadece allik ruj, bide gozaltlarim koyu kalinca cc krem.
Turkiye'ye geldigim zaman soluk benizli gibi kaliyorum, bizim kadinlarimiz makyaji cok seviyor :)
Mesele dikkat cekmek degil zaten, burda konu sahibi nasil dikkat cekerimi soruyor mesele bnce hediye paketi gibi olmamak.:KK31:
Düzenleme: Çok net yazmamışım bu kısmı. Böyle tarz dediklerim eforsuz cool gözüken kadınlar.

Bence de böyle tarz kadınlar daha dikkat çekici. Hep erkek olsaydım şöyle kadınları çekici bulurdum dediklerim benden birkaç santim daha uzun olanlar, nasıl bir kendimi sevmeyse narsistliğe gidiyor galiba :KK70:
Ama bazı kadınlar da öyle aşırı şekilde süslenip, takıp takıştırmayı, abartmayı seviyor. Kendilerini böyle mutlu ve güzel hissediyorlarsa neden olmasın.
Sonuçta “Girls Supports Girls” :KK19:

Son düzenleme:
Bence de böyle tarz kadınlar daha dikkat çekici. Hep erkek olsaydım şöyle kadınları çekici bulurdum dediklerim benden birkaç santim daha uzun olanlar, nasıl bir kendimi sevmeyse narsistliğe gidiyor galiba :KK70:
Ama bazı kadınlar da öyle aşırı şekilde süslenip, takıp takıştırmayı, abartmayı seviyor. Kendilerini böyle mutlu ve güzel hissediyorlarsa neden olmasın.
Sonuçta “Girls Supports Girls” :KK19:

Tabi destekleriz :KK200:
Iyilikleri icin fikir de soyleriz tabi :bicak:
Sadece erkeklerin hosuna gider mi sorusu ortada oldugu icin cogu erkegin hosuna gitmedigini dusundugumu belirtmek istedim :olamaz:

Ayni seyleri ben de dusunuyorum ve cok mutsuzum
Boy uzadikca kadinlik gidiyor mu noluyorsa
Hic hassas naif kirilgan annesinin prensesi bir dişi olamadim :110: bakiyorum kizlara kikir kikir kikirdiyorlar ben odun gibiyim sanki.
Her seyi ben yaparim demekten oluyor bence. Her seyi bi erkege ihtiyac duymaksizin yapabiliyorum ama baskasina bakiyorum pet sisenin kapagini “ay ben acamam kiii” diye sevgilisine uzatiyor. Bense yav sen yorulma diyip damacanayi sirtlayabiliyorum.Sonra onlar minnoş prenses ben Seyit Onbaşi :63:
Ayyy hahhahahahahahahaha:KK70:

Sadece erkeklerin hosuna gider mi sorusu ortada oldugu icin cogu erkegin hosuna gitmedigini dusundugumu belirtmek istedim :olamaz:
Erkeklerin nedense makyaja karşı bir alerjisi var :KK70:
Bazı erkekler özgüvensiz ve kıskanç olduğu için sevgililerinin makyaj yapmasını istemiyorlar. Bazıları da doğal beğeniyorlar.
Ama azımsanmayacak bir kitle de “instagram güzellik algısını” oluşturan tarzda full makyaj yapan kadınları beğeniyorlar.
O yüzden en güzeli kendini en iyi hissettiğin ve en iyi ifade edebileceğin şekilde giyinmek. Erkeklere kendini beğendirmeye çalışmamak.

Ben soğuk ,güzel,ince kadınları beğeniyorum.valla nasıl olmak istediğinizi pek anlamadım.ama bizim okulda bi bayan hoca vardı.kadınlar tarafından çok beğenilirdi.erkeklerde ilgi gösterirdi yani.topuklu ayakkabı sarı saç kırmızı oje falan işte sonra ota çöpe kahkaha patlatırdı.fiziği düzgün yüzüde güzeldi.mesela benim fiziğimde düzgündür yüzümde güzeldir ama kadınlar tarafından beğenildiğimi düşünmüyorum.erkeklere gelince hayatımın her döneminde etrafımda hep olur yani.bende ne bulduklarını bilmiyorum.ama erkeklerle kadınların beğenileri çok farklı erkeklere sor bence.

Sanki konuyu ben açmışım gibi hissettim.
Okadar düz sade giyiniyorumki kendimden sıkıldım.
Beceremiyorum kombin olayını.
Bi kot bi kazak makyaj fön bitti.
Kendimi çok sönük hissediyorum.
Vasat alımsız bazen çirkin.
Banada el atın

Bence sizin daha dişi, daha çekici olmaya değil, kendinize güvenmeye ihtiyacınız var. Kendine güvenen insanın enerjisi zaten onu daha çekici yapıyor. Bu güven nasıl kazanılır kısmı da çeşitli... Yeni şeyler öğrenin, spor yapın, bir şeylerde çok iyi olun, dünyayı kurtarmanıza gerek yok, basit görünen ama sizi mutlu eden şeyler de olabilir bunlar. Süslenmek püslenmek iyi geliyorsa, süslenin.

Az önce yarım saat spor yaptım. 40 gün önce doğum yapmış bir kadının lömpürük göbeğine sahip olmama rağmen, şuan Victoria Secret meleklerine meydan okurum yani (haspalar). :KK8::KK53:
Ayni seyleri ben de dusunuyorum ve cok mutsuzum
Boy uzadikca kadinlik gidiyor mu noluyorsa
Hic hassas naif kirilgan annesinin prensesi bir dişi olamadim :110: bakiyorum kizlara kikir kikir kikirdiyorlar ben odun gibiyim sanki.
Her seyi ben yaparim demekten oluyor bence. Her seyi bi erkege ihtiyac duymaksizin yapabiliyorum ama baskasina bakiyorum pet sisenin kapagini “ay ben acamam kiii” diye sevgilisine uzatiyor. Bense yav sen yorulma diyip damacanayi sirtlayabiliyorum.Sonra onlar minnoş prenses ben Seyit Onbaşi :63:
Ahahaha, süpersiniz bence. Ben de sizin gibiyim, kendi işimi hallederim. Geçen arkasını süpüreceğim diye kanepeyi bir itmişim, karşı duvara uçtu resmen. Eşim de "heyt be, Karadeniz kadınım" diye seviyor. "Heee, demek öyle..." dedim, verdim eline süpürgeyi, o süpürdü.

saç şekli, mesela ben dağınık topuzları çok kadınsı bulurum. ayakkabı, parfüm benim ilk aklıma gelenler.
aslında enerjiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Şimdi öncelikle dişil enerji ile dişi görünmek arasında farklar var. Dişil enerji bu ara çok fazla araştırdığım bir konu, öğrendiklerimi sizle de paylaşayım.

Dişi olmak, seksilik, kadınsılık biraz daha görsel ve tavırdan bir şey. Sigara tutuşundan, ses tonuna, tavır edaya kadar bir sürü şey bunu etkiliyor. Mesela bence en önemli şey, makyaj demeyeceğim de ruj. Ben çoğu zaman kırmızı, bordo tonlarında ruj sürerim. Kırmızı rengini kullanmak feminenliği artırıyor. Kendine bakım yapmak, güzel görünmek. Dışarıdan güzel görünmekten öte sizin kendinizi güzel görmenizin verdiği özgüven dışarı yansıyor. Yani kiloluyum diye salmamak lazım, elbette kilo vermeye ya da ne bileyim nasıl iyi hissedecekseniz öyle görünmeye çalışın ama bence asıl önemli olan, o zaman gelene kadar kendinize bakmaya başlamanız. Zaten kendinize özen gösterdikçe kendi değeriniz artacak, o zaman kendi kendinize ay şu tatlıyı yemeyeyim de sağlıklı besleneyim diyeceksiniz. Küçük şeylerden başlayın, krem sürmektir ne bileyim bakım yapmaktır ojesiz çıkmamaktır...

Dişil enerji daha farklı. Ben mesela çok çok feminen ama eril enerjisi yüksek bir kadın olduğumu fark ettim. Her işimi kendim görürüm, ilişkiyi ben yönetmeye çalışırım, ben kovalarım, ben daha çok severim daha çok çabalarım vesaire. Ama dişil enerji üzerine çalışanlar bunların eril davranışlar olduğunu, erkeğin hamle yapmasına izin vermek gerektiğini, erkeğin yardım etmesine izin vermek gerektiğini söylüyorlar. Dişil enerji daha çok duygular, hissetmek, erkekten gelen şeyleri hissedip dönüştürmek, daha çok “almak” üzerine oluyormuş. Biz daha çok veren taraf olduğumuzda denge bozuluyor ve erkek ne yapacağını şaşırıyormuş. Aslında sadece kendine odaklanıp, duygularına odaklanıp, erkeğin peşinden koşmayıp sana geldiği anda kucaklamak sevgiyle yaklaşmak ve uzaklaştığında serbest bırakıp kendine dönmekle ilgili galiba olay.

Kesinlikle. Devamli dar, devamli mini, topuklu, devamli bir şuh halleri her erkek begenmez. Anlik olarak dikkat cekme, ilgiyi toplama konusunda başarili bir tarz, ben de bakarim oyle kadina ama uzun vadede her erkek o tarza bayilmiyor gercekten.

X