Daha böyle erkek gören var mı ömründe?????

Benim çocukluk arkadaşım biriyle sözlendi
Pek tanımadan etmeden aracı ve aile isteğiyle ama sonra kendi de tamam dedi
Ailesi biraz dindardı söz günü hemen imam nikahı da kıyıldı

Sonra bozuştular
Çocuk demiş ki benim sana aldığım elbise ve bohçanın masrafını bana nakit olarak vermezsen seni boşamam
Ben sana boş ol demezsem sende kimseyle evlenemezsin diye şantaj yaptı

Mecburen kredi çekip ödediler
Kurumuş çiçeğine kadar

butun giderleri paylaşıp geri kalanı harçlık yapıyorlar aslında mantıklı bir şey çok olağanüstü değil türk adetlerinde paralar erkekte oluyor falan bana saçma geliyor hatta maaş kartını kocasına verip ondan para isteyenler de var bu gerçekleri göz önüne aldığında alman usulu daha stressiz :106:

yuhh beee. kocalarımıza şükür diyelim millet

bana da fazla avrupai geldi hesaplar falan ayrı. yarın yatırım yapsak nolcak kimde ne para var. kimin üzerine olacak? tartışılır bir konu da tabi yine de soğuk bir tablo bence

millet 10 dk var çıkmaya. wc ye gidip masamı şöyle bir toplayayım diyorum çıkamıyorum şurdan ya

Belki de arabasını, saatini aynen bu taktikle yırttığı paralarla almıştır

Bence para falan gönderme, diğer arkadaşlarında dediği gibi 2-3 otobüs yaptım de, gelirken kuaföre uğradım makinür pedikür fön ne kadar tutuyor biliyor musun sen de

Şaka bi yana, hiç muhattap olma. Gerekirse hattını değiştir, ona para vereceğine yeni hat al daha mantıklı

şaka bir yana da teyzesine söyle bu haltlarını. kefil olduysa seni tanıştıracak kadar borçların da ona geçer hukuki olarak. ay yine dayanamadım da gerçekten de öyle yani biri kulağını çeksin

Yok artık daha neler

Adam tam bir ruh hastası ! bana kalırsa komik değil, çok korkunç bi olay. Asla para falan yollamayın tabii ki.
Allah böylelerinden korusun hepimizi. İnsan değil bu. :26: Şimdi gaza gelip beddua da edicem ama Allahından bulur zaten.

Aslında güzel fikir

Ne öküzler var....

Yok artık daha neler

Birebir şahit oldum
Aynı mahallede oturduğum yakın arkadaşımdı
Biz hatta dk 1 gol 1 ne imam nikahı dedik te
Aileler öyle istiyor dedi arkadaşım

Maalesef fazlasıyla haklı çıktık
Adam imam nikahı ile şantaj yaptı, fazlasıyla ve nakit bi şekilde aldı harcamalarını

Demem o ki konu sahibi haline şükretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…