- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
olabilir ,yapmış olsa fişini de isterdi kesin ,ispat için![]()
ya da wc den rica edip şirkete götüreceğim ağabeyyy fazla fiş var mı demiş de olabilir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir ,yapmış olsa fişini de isterdi kesin ,ispat için![]()
Hava atmak için kıymıştır belkide o paraya
Artık her yerde teksaslı var nasılsa,çantayla dolaşıyorlar
Geyiğe kaçtık iyice ceza almayalım
gülmekten kendimi alamadım..Bu nasıl erkek ayol![]()
Benim bi akrabamın gelini anlatmıştı...
Önceden nişanlıymış nişanı atmış kız... Çocuk da bundan birlikte gezerken harcadıkları benzin parasını, birlikte oturup içtikleri çayların parasını istemiş... Bildiğiniz liste yapmış. Eğer vermezsen peşini bırakmam demiş... Artık miktarını bilmiyorum da, kız kurtulmak için vermiş istediği parayı...![]()
Hava atmak için kıymıştır belkide o paraya
Artık her yerde teksaslı var nasılsa,çantayla dolaşıyorlar
Geyiğe kaçtık iyice ceza almayalım
allal böyle erkekler varmış demek ki yaaa..
ben de şeyi biliyorum elek su parasını paylaşan evli bir çift. onlar gerçi çok çağdaş yaşıyordu karı koca doktor ama aşmışlar kendilerini. evdeki giderleri 1/2 yapıp kalan paraları kendilerinin oluyor. o onun parasına dokunmuyor o onun parasına dokunmuyor gibi. borç alıyorlar ancak birbirinden. nasıl aile dedim bu.
valla yavrum konu başlı başına geyik zaten ..neleri varmış yahu ,biz bu adamlarla aynı havayı soluyoruz yazık![]()
Benim çocukluk arkadaşım biriyle sözlendi
Pek tanımadan etmeden aracı ve aile isteğiyle ama sonra kendi de tamam dedi
Ailesi biraz dindardı söz günü hemen imam nikahı da kıyıldı
Sonra bozuştular
Çocuk demiş ki benim sana aldığım elbise ve bohçanın masrafını bana nakit olarak vermezsen seni boşamam
Ben sana boş ol demezsem sende kimseyle evlenemezsin diye şantaj yaptı
Mecburen kredi çekip ödediler
Kurumuş çiçeğine kadar![]()
butun giderleri paylaşıp geri kalanı harçlık yapıyorlar aslında mantıklı bir şey çok olağanüstü değil türk adetlerinde paralar erkekte oluyor falan bana saçma geliyor hatta maaş kartını kocasına verip ondan para isteyenler de var bu gerçekleri göz önüne aldığında alman usulu daha stressiz :106:
belki saat onun bile değildir. birinden borç almıştır kıza havamı basayım gelim abi veririm geri diye![]()
Tasarruflu erkek kontesim,yiyor içiyor beleşe getirmeye kalkıyor
Bakma sen ona çakma teksastan almıştır o saati,10 tl ye her yerde satıyorlar nasılsa![]()
Sonra bozuştular
Çocuk demiş ki benim sana aldığım elbise ve bohçanın masrafını bana nakit olarak vermezsen seni boşamam
yuhh beee. kocalarımıza şükür diyelim millet
Ayy abla gerçekten gülmeden duramadımadam görgüsüzlüğün defterini yazmış resmen
![]()
Aslında güzel fikirallal böyle erkekler varmış demek ki yaaa..
ben de şeyi biliyorum elek su parasını paylaşan evli bir çift. onlar gerçi çok çağdaş yaşıyordu karı koca doktor ama aşmışlar kendilerini. evdeki giderleri 1/2 yapıp kalan paraları kendilerinin oluyor. o onun parasına dokunmuyor o onun parasına dokunmuyor gibi. borç alıyorlar ancak birbirinden. nasıl aile dedim bu.
Sonra bozuştular
Yok artık daha neler![]()