Daha böyle erkek gören var mı ömründe?????

Erkek nesli tükendi artık. Bunlar başka bir cins...
Arada numunelikler vardır elbette ama neredeler

Bence sizi tanıştıran kişiye anlatın durumu.
Baktınız olmuyor, şikayet edin. Hatta hiç söylemeden yapın bunu...
Ve bir yakınınızı mutlaka durumdan haberdar edin..

kesinlikle asla taviz vermeyin ve devam ederse polise şikayet edin siz mi dediniz ona bana çikolata getir diye hem bunlarda insandan istenmezki hayret ettim

Sonradan görme mi desem ..arabasını,saatinin markasını ,nereden geldiğini söylüyormuş yaa;
Pinti,acayip cimri mi desem..,insan 130 tl'nin peşine düşüyosa;
Hasta ruhlu,karaktersiz,adamlıktan yoksun mu desem..neyse bunların hepsini diyeyim en iyisi ben.
Zira karaktersizliğini tanımlamaya belli ki kelimeler yetmeyecek

Ayy şimdi okuyunca korktum inan Allah korusun eski erkek arkadaşlarımız bir gün aniden kapımızı çalmasınlar...:)))))

Zamanında sana şunu şunu almıştım , şunu ısmarlamıştım vs. vs..............Hadi çıkart ver parasını derlerse naparız bilmem.........)))

Çocuğa bak ya yüzsüz utanmaz
Ben olsam 150 tl verir gerisi de sana hakkım haram olsun derdim..
Sinir bozucu durum.
Sizin yediğiniz şeyleri felan hakkını helal etmez felan..:18:
Uğraşılacak tip değil..
Neyse ben susayım..:44:

yorumları okumadım direkt konuya daldım. iyiki böyle birine denk gelmemişim bu zaman kadar Eki Görüntüle 808814

ona de ki,
senin gibi bir ruh hastasına harcağım vakit; 1000 tl
hayatta böyle bir denyonun da var olduğunu bilmek ve şok ayarlarımın yerle bir olması; 350 tl ( psikolog ücreti tek seans )

kısacası 1350 tl yapıyor, içinden 130 tl kesilir ve sana 1220 tl borçlu

Son düzenleme:

bencede canım söylediklerin az geldi o insan bozmasına

Git halası mı teyzesi mi ne haltsa mesajları okut al bak yeğenin bu işte al tuzla da kokmasın dünyada böyle bi adam daha yok çünkü de !!! Ah şu şu çöpçatanlar !!!!!!!

Tam zopalik..
Gür sesli bi abinizden rica edin tel acip korkutsun seni birdaha rahatsiz etmemesini söylesin.
Bu da olmazsa mesajlarini silme ve sikayette bulun

utanmamış mı bunları isterken adama bak şaka gibi

dünyada tektir bu ben sana söyliyim,nesli tükenmiş zavallının.

sakın para falan verme sizi tanıştıran o kadına anlat bunu.

Son düzenleme:
adam bence bunu meslek haline getirmiş
şimdi 130 tl den ayda 15 tane kızdan düşünsek 1950 lira yapıyor
bunun ortalama 1000 lirası maliyeti karşılasa geriye 950 lira kalıyor
part time bir iş için bence gayet iyi bir para
hem ayın sadece 15 günü çalışıp 15 günü izin yapıyorsun..
tabi adamın iş tecrubesine de bağlı bu miktar olurda ayda sadece 10 kızla buluşsa
o zamanda sürümden kazanır

Son düzenleme:
Bence verme canim parasini ahlaksiza bak birde korkutuyo seni
Cirpinsin dursun 130 tl icin

karşındaki adam olsa 200 kağıt gönder sadakan olsun diyeceğim de, buna yollasan karlı çıktık diye bir buluşma daha ister. işi ticarete döker yani :) ne diceğimi bilemedim şoktayım.

Hic sinirlenme cnm belliki malin teki ama bn senin yerinde olsam gel parani vericem diip guzel bi dovdurturum onu veya savciliga veriorum seni beni taciz etmeye dvm edersen diip aklini basindan alirdim...

10 lirada fazla ver diyen arkadaşlar adam utansa zaten en baştan kıza Eskişehir'e gel demez

Çok net bi'tavırla tek bir mesajınla soluğu polisin yanında alıcam seninle mi uğraşıcam ben silah zoruyla mı geldinde.

Boşanmak ne zamandır ayıp olmuş da onu sürüyor önüne.

Böylelerine soldan git belki cüzdan bulursun diyceksin ki bu kafayla gider de

Ben olsam o kadına gider bi'güzel saydırır rezil ederdim

hiç başına bela alma arkadaşım böyle insanlardan korkulur ver parasını defolsun hayatından Allaha havale edersin o para ona yaramaz zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…