• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha böyle erkek gören var mı ömründe?????

:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
kusura bakma ama çok güldüm okurken evet aynısını yaşamışsın çok komi,k ya senin faturan daha ağır gelmiş hem de :DDD
ama adam da cidden psikopatmış
ben tehdit ettim savcılığa şikayet edicem seni dedim bişey yazmadı daha arar mı acaba :((((

ben de tehdit ettim hatta savcılığa suç duyurusunda bulundum dedim yakında polisler dayanır kapına dedim
gelsinler, alsınlar beni evden napim çok da umrumda deyip durdu
sizin ki bir su yıkanmıştır inşallah

hahahah valla böylesini görmedim gerçekten.benimde 3 yıllık ilişkim oldu çok sevmiştim.aşkın gözü kör ya hani gerçekten öyle.bi yere giderdik hesabı öderdi çıkarken ay şu şu kadar tuttu bu kadar ödedim.yok üstümdeki şurdan şu marka bu kadar para verdim.bi yere gitmiştik 2 günlük dağ tatili bu kadar tuttu çok tuttu bu kadar ödedim.ayrılınca dank etmişti tabii.sürekli içtiği yediği yada aldığı şeylerin paralarını duyardım bunun kadar olamaz kimse derdim ama daha kötüleride varmış=)

aaa manyak mıdır nedir ya resmen paragözün ve pisliğin önde gideniymiş. boşandığımı söyleme dediğin halde onu kullanmış, erkek bile denmez bu insan müsveddesine. sen çok akıllılık etmişsin savcılığa vereceğini söyleyip ancak seni daha fazla rahatsız ederse, 130 tl yi öde kurtul nasılsa öğretmensin sana pek dokunmaz, ama ondan kurtulursun. sonra da al ödedim ama asıl ben sana hakkımı helal etmiyorum dersin...

Dakikalardır gülüyorum-susamıyorumda üstelik, sinirlerim bozuldu çok özür dilerim :1:
Hele bazı yorumlar ...:1::1::1::1:
Allahım şu adamlık üzerlerine 8934747843 beden büyük gelen erkek müsvettelerinden bizleri koru yarabbim :19:
Sonuç ne şimdi, belirli aralıklarla yine kendini hatırlatıp sizde kalan parasını istermi acaba :44:

geçtiğimiz yaz okullar kapanmadan önceydi.burda bir kadın düşmedi peşimden bir yeğenim var ille de tanış dedi.beni her görmesinde söylüyordu iyi tamam tanışmaktan zarar gelmez dedim.
neyse faceden birbirimizi ekledik o eskişehirdeydi ben konyada aban eskişehire gel tanışalım dedi ben de dedim kli ben gelemem tanışmak istiyorsan sen gel konyaya neyse geldi tanıştık.ilk görüşmemiz bir pastanede oldu (ilk ve son görüşmemişdi zaten).birer dilim pasta ve meyvesuyu geldi.konuşmaya başladı hep kendinden bahsediyor.sonra bana telefonund<an arabasını gösteriyor şevrolet marka arabası varmış , saatini gösteriyor teksastan gelmiş.bana soruyor nasıl beni beğendin mi? ben çok mu zayıfım? felan filan ben o zman anladım olmayacağını neyse ordan kalktık çay içmeye gittik çay içtik.orda konuştuk yine biraz.ben boşandığımı söyledim şok oldu.ama düşünelim dedi tamam dedim sen de düşün ben de düşüneyim dedim öylece gittik evlerimize.sonra ben buna yüz vermedim aramadım sormadım bu arada bir mesaj yazıyordu en son yaz tatilinde bana mesaj yazdı.nasılsın felan diye ben de dedim ki bak bizimki olmayacak umarım karşına iyi biri çıkar mutlu olursun dedim.hemen faceden tamam anlamına gelen el işaretini yaptık.O ZMAN SENİN İÇİN HARCADIĞIM PARALARI GERİ İSTİYORUM dedi.ne dedim şaka yapıyorsun herhalde dedim.yok dedi.
pasta+meyve suyu=....lira
2 bardak çay=....lira
eskişehirden geldim senin için yol parası=....lira
senin yüzünden işten izin aldım saat başı şu kadar eder şu kadar lira.
bir çikolata paketiyle gelmişti hediye getirmiş 40 tl vermiş ona da onun parasını da istedi.
gönder yoksa boşandığını herkese söylerim dedi.(ben ona anlatırken başlarına anlatma boşandığımı demiştim)
ben d esinirlendim ben kötü bişey yapmadım seni de zorla getirmedim alnım açık git kime ne dersen de dedim.neyse bu 1 er ay arayla yine istedi 130 tl para istiyor benden.
en son okuldayım yine meaj göndermiş aynen şöyle
şu benim senin için harcadığım parayı gönder yoksa ben gelip seden almasını bilirim.sen ne karaktersiz inşanmışsın yalan dolanla beni ayağına getirdin (ne yalan söylemişsem bilmiyorum ) sonra da hgarcadığım parayı vermiyorsun
sinirden çatlamak üzereyim.halası mı teyzesi mi kim olacak ......yalvar yakar peşimi bırkamadı tanış diye yeğeim şöyle iyi böyle iyi diye.şimdi başıma bela aldım.
daha önce bu tip bir modelle tanıştınız mı??? yerimde olsanız ne yapardınız?
sinirden titriyorum
.................................... silmedim mesajlarını hatta mesaj yazdım.bana karaktersiz dedin seni savcılığa şikayet edicem ve hakaret davası açıcam dedim.ayyrıca "sen parayı göndermezsen be gelip almasını bilirim" dedin beni tehdit ettin dedim.artık bana bişey yazma mahkemede görüşürüz dedim.bana yazmış ki ben senden para beklemedim sadece özür dilemeni bekledim(sanırım onun gibi ruh hastasını istemedim ya o yüzden özür dilicem.)tamam para felan istemiyorum ama hakkımı da helal etmiyorum demiş.ama ben çok sinirliyim hala.3 oldu bunun parayı istemesi 1 er ay arayla ben ne yapayım savcılığa şikayet edeyim mi ne dersiniz kızklar?

Kişilik kaybııı diyorum bunun bı açıklaması yok ..Bir de ne harcamış herşeyı tek tek söylemiş Allahımmm nasıl insanlar var bu hayatta..

geçtiğimiz yaz okullar kapanmadan önceydi.burda bir kadın düşmedi peşimden bir yeğenim var ille de tanış dedi.beni her görmesinde söylüyordu iyi tamam tanışmaktan zarar gelmez dedim.
neyse faceden birbirimizi ekledik o eskişehirdeydi ben konyada aban eskişehire gel tanışalım dedi ben de dedim kli ben gelemem tanışmak istiyorsan sen gel konyaya neyse geldi tanıştık.ilk görüşmemiz bir pastanede oldu (ilk ve son görüşmemişdi zaten).birer dilim pasta ve meyvesuyu geldi.konuşmaya başladı hep kendinden bahsediyor.sonra bana telefonund<an arabasını gösteriyor şevrolet marka arabası varmış , saatini gösteriyor teksastan gelmiş.bana soruyor nasıl beni beğendin mi? ben çok mu zayıfım? felan filan ben o zman anladım olmayacağını neyse ordan kalktık çay içmeye gittik çay içtik.orda konuştuk yine biraz.ben boşandığımı söyledim şok oldu.ama düşünelim dedi tamam dedim sen de düşün ben de düşüneyim dedim öylece gittik evlerimize.sonra ben buna yüz vermedim aramadım sormadım bu arada bir mesaj yazıyordu en son yaz tatilinde bana mesaj yazdı.nasılsın felan diye ben de dedim ki bak bizimki olmayacak umarım karşına iyi biri çıkar mutlu olursun dedim.hemen faceden tamam anlamına gelen el işaretini yaptık.O ZMAN SENİN İÇİN HARCADIĞIM PARALARI GERİ İSTİYORUM dedi.ne dedim şaka yapıyorsun herhalde dedim.yok dedi.
pasta+meyve suyu=....lira
2 bardak çay=....lira
eskişehirden geldim senin için yol parası=....lira
senin yüzünden işten izin aldım saat başı şu kadar eder şu kadar lira.
bir çikolata paketiyle gelmişti hediye getirmiş 40 tl vermiş ona da onun parasını da istedi.
gönder yoksa boşandığını herkese söylerim dedi.(ben ona anlatırken başlarına anlatma boşandığımı demiştim)
ben d esinirlendim ben kötü bişey yapmadım seni de zorla getirmedim alnım açık git kime ne dersen de dedim.neyse bu 1 er ay arayla yine istedi 130 tl para istiyor benden.
en son okuldayım yine meaj göndermiş aynen şöyle
şu benim senin için harcadığım parayı gönder yoksa ben gelip seden almasını bilirim.sen ne karaktersiz inşanmışsın yalan dolanla beni ayağına getirdin (ne yalan söylemişsem bilmiyorum ) sonra da hgarcadığım parayı vermiyorsun
sinirden çatlamak üzereyim.halası mı teyzesi mi kim olacak ......yalvar yakar peşimi bırkamadı tanış diye yeğeim şöyle iyi böyle iyi diye.şimdi başıma bela aldım.
daha önce bu tip bir modelle tanıştınız mı??? yerimde olsanız ne yapardınız?
sinirden titriyorum
.................................... silmedim mesajlarını hatta mesaj yazdım.bana karaktersiz dedin seni savcılığa şikayet edicem ve hakaret davası açıcam dedim.ayyrıca "sen parayı göndermezsen be gelip almasını bilirim" dedin beni tehdit ettin dedim.artık bana bişey yazma mahkemede görüşürüz dedim.bana yazmış ki ben senden para beklemedim sadece özür dilemeni bekledim(sanırım onun gibi ruh hastasını istemedim ya o yüzden özür dilicem.)tamam para felan istemiyorum ama hakkımı da helal etmiyorum demiş.ama ben çok sinirliyim hala.3 oldu bunun parayı istemesi 1 er ay arayla ben ne yapayım savcılığa şikayet edeyim mi ne dersiniz kızklar?
ya ver parasını gitsin sadakan olsun. erkeğim diye geçiniyor aklınca :D teksastan saat getirecek kadar zengin(!) birinin çay-kahve parasını istemesi kadar ironik bir şey olamaz herhalde

teksas, ve araba veya marka konuşmaları varsa bilki bu adam tam bir mal, sende şans ya ona denk gelmişsin var bizimde yakın akraba marka düşküne oğlan üni
bitirdi düzgünd işi ve maaşı var ama karekter yerlerde başıda kel zaten evlenecek kız arıyor ama bulamadı zaten o kafaylada bulamaz , tanıştığı kızlara ilk sorduğu soru uçağa binmiş mi , ne marka parfüm kullanıyor tam bir marka manyağı, zaten kızlarda bunu çözdükten sonra asla görüşmek istemiyor,bir de kendisi
takıntılı oklduğu için hap kullanıyor muş yani diyeceğim bununla evlenen 1 hafta içinde kesin tokat yer , ne tipler var ama dimi!

ne vercen parasını yaa, ben olsam savcılığa suç duyurusunda bulunurum, basit tehdit var anladığım kadarıyla, biraz uğraşsın mahkemelerde, yerinde olsam attığı mesajları silmem kanıt olarak da savcılığa sunarım, ne olmuş boşandıysan ahlaksızlık mı yapmışsın, papuç bile bırakma böylelerine

ha bu arada olayın olduğu tarihten itibaren 6 ay süre içinde şikayet edebiliyorsun bildiğim kadarıyla, eğer şikayet etme düşüncen varsa bunu göz önünde bulundur, hak kaybına uğrarsın, yok şikayet etmeyeceğim diyosan zaten süre önemli değil,

:53::53::53:

Şok oldum bu nasıl bir insan bence 130 istemiş eğer durumun varsa 150 tl ver sussun yüzsüz.(Tehdit ediyor diye değil belki bi gram utanır diye,ben olsam verirdim.)Ama yine de savcılığa ver ağzının payını da alsın.

Gerçekten ruh hastası dolu dünyada,böylesini ilk kez duyuyorum.Hazmedememiş senin onu istemediğini.

sen suç duyurusumda bulunman kolayda ailenin haberi var mı olaylardan yoksa ,tabi bunuda yapamazsın eğer yoksa bir adam bulup ağzını yüzünü benzeteceksin ,sanırın başka çözüm yok,

Şok oldum bu nasıl bir insan bence 130 istemiş eğer durumun varsa 150 tl ver sussun yüzsüz.(Tehdit ediyor diye değil belki bi gram utanır diye,ben olsam verirdim.)Ama yine de savcılığa ver ağzının payını da alsın.

Gerçekten ruh hastası dolu dünyada,böylesini ilk kez duyuyorum.Hazmedememiş senin onu istemediğini.

bence öyle bi insanda utanma olmaz da yine de sussuz diye verebilir sonra başına sarmasın kurtulsun işte
al bu sadakam olsun diye ver kız:)

Durduğun kabahat...

Bence iyi fikir.

Pintilik olayına şaşırmadım. Genelleme yapmak istemem ama sanırım Eskişehirin erkekleri böyle. Nişanlım ve ailesinden biliyorum :26:

ben de genelleme yapmak istemem ama ayni sey benimde aklimdan gecmedi degil benim eski nisanlimda Eskisehirli ve aynen bu karakterde biriydi cok ugrastirdi beni ama Allah"a sukurler olsun kurtuldum ondan... ayrilinca ne kadarda cirkeflesti iftiralar bile atti ama ailem asla onun o igrenc yalanlarina kanmadilar hep arkamda oldular ki ailemi bile surekli arayip taciz ediyordu ztn onlarda onun nasil bir ruh hastasi oldugunu biliyorlardi... ve bir arkadasin dedigi gibi o da bana hediye ettigi kolyeyi geri istemisti ztn ben de meraklisi degilim aninda geri gonderdim hicbir seyi kalmadi bende...

ben de genelleme yapmak istemem ama ayni sey benimde aklimdan gecmedi degil benim eski nisanlimda Eskisehirli ve aynen bu karakterde biriydi cok ugrastirdi beni ama Allah"a sukurler olsun kurtuldum ondan... ayrilinca ne kadarda cirkeflesti iftiralar bile atti ama ailem asla onun o igrenc yalanlarina kanmadilar hep arkamda oldular ki ailemi bile surekli arayip taciz ediyordu ztn onlarda onun nasil bir ruh hastasi oldugunu biliyorlardi... ve bir arkadasin dedigi gibi o da bana hediye ettigi kolyeyi geri istemisti ztn ben de meraklisi degilim aninda geri gonderdim hicbir seyi kalmadi bende...

Hiiiii :26: Gerçekten böylesi iğrenç şeyler yaşatan birinden Allah kurtarmış seni arkadaşım. Sonumuz benzemez inş... Kayınpederimle biraraya geldikçe nişanlımla evlenme kararımı sürekli gözden geçiriyorum.Çünkü bazı saçma konularda huyları tepkileri herşeyleri aynı.Ve yaşlandıkça babasının karakterine hpten bürünür diye çok korkuyorum :14:

Hiiiii :26: Gerçekten böylesi iğrenç şeyler yaşatan birinden Allah kurtarmış seni arkadaşım. Sonumuz benzemez inş... Kayınpederimle biraraya geldikçe nişanlımla evlenme kararımı sürekli gözden geçiriyorum.Çünkü bazı saçma konularda huyları tepkileri herşeyleri aynı.Ve yaşlandıkça babasının karakterine hpten bürünür diye çok korkuyorum :14:

amin... hicbir sey icin gec degil cok iyi dusun evlenmeden once ve bol bol dua et Allah'a herseyin hayirlisini versin ve hayirli insanlarla karsilastirsin yoksa boyleleriyle ugrasmak gerekten cok zor insani kanser ederler valla... ayrica hepsi olmasa bile evet erkekler genelde yas ilerledikce babalarina benziyorlarmis :(

Back
X