Erkek kardeşim düğüne gitmeliyim mi

ben onun mutluluğu için yeterince uğraştım vallahi boğarım sizin gibi sakin insanlar sayesin de her istediklerini yapıp yanlarına kar kalıcak sanıyorlar yapmaz demiyorum benim ki de ama bir daha yüzümü göremez benim kardeş yengeç burcu aşırı dramaqueen zaten en ufak bağırtı da bile gözleri dolar şımara şımara tepemize çıktı zaten babasız büyüdü diye hiç bişeyi eksik olmasın dedik kız kardeşimin oğlu var yazık çocuk hiç torun gibi değil bizimkinin sayesin de hala bile tüm ilgiyi kendine bekliyor hayatta en korktuğu şey bizim onunla ilgilenmememiz olur o yüzden cesaret edemez bi de ben çirkefim direkt döverim gelin adayimiz çocukluktan beri birlikte olduğu bir kız çok da severiz oda bize düşkün şimdi yurtdışın da kız annemin yanın da yalnız kalmasın diye böylelerine zaten iyi kızlar düşer hep
İşte başa gelince boğulmuyor...Ben de çevremde hep sinirli ı ,çok yüksek tepkiler veren biriyim, daha doğrusu öyleydim.Ama hayat işte.Artik haklı olmakla bile ilgilenmiyorum,tartismiyorum...Sessizce uzaklaşıyorum.Ama sanırım bu çok daha etkili oldu...İlk defa benim doğumgününü kutlayıp ,hediye almışlar...Onu da kabul ettim ama mesafem aynıdir.1 yıl oldu evleneli.Eskiden haftada en az 2-3 kez konuşurduk.Simdi bazen bu süre 2 ayı buluyor.Eskisi gibi asla olmam ama.Ne zmanki hatalarini farkeder ve samimi bir ozur diler o zaman belki...

Bu arada bizim gelin de com uzak akrabaniz.Ama çocukluktan beri tanırız gelir gideriz.Hikaye gitgite benzemeye başladı.Ben sustum 😶

İşte başa gelince boğulmuyor...Ben de çevremde hep sinirli ı ,çok yüksek tepkiler veren biriyim, daha doğrusu öyleydim.Ama hayat işte.Artik haklı olmakla bile ilgilenmiyorum,tartismiyorum...Sessizce uzaklaşıyorum.Ama sanırım bu çok daha etkili oldu...İlk defa benim doğumgününü kutlayıp ,hediye almışlar...Onu da kabul ettim ama mesafem aynıdir.1 yıl oldu evleneli.Eskiden haftada en az 2-3 kez konuşurduk.Simdi bazen bu süre 2 ayı buluyor.Eskisi gibi asla olmam ama.Ne zmanki hatalarini farkeder ve samimi bir ozur diler o zaman belki...

Bu arada bizim gelin de com uzak akrabaniz.Ama çocukluktan beri tanırız gelir gideriz.Hikaye gitgite benzemeye başladı.Ben sustum 😶
Yok bizim gelin adayı aynı mahalleden akrabamız değil 2 yaşından beri birlikte oyun oynadığı çocuklardan biri benim annemle babam biz çok küçükken erkek kardeşim 3 yaş civarındayken boşandı babam başka bir şehirdeydi yazları onu yanındaydık oda 5 sene önce vefat etti en küçük ve babam yok diye 3 kadın üstüne titredik çok şımardı kızkardeşim 1 yaş küçük benden o baya erken evlendi kendi oğlu var ama erkek kardeşim sayesin de çocuk torunluğunu yaşayamadı aralarında çok yaş farkıda yok ama şeytan tüyü var bizimkin de kolay kolay evleneceğini sanmıyorum kudurmak varken 30 lu yaşların sonuna doğru evlenir yüksek ihtimal dün aradım beni mi özledin küçük kız diyo :) yoo dedim çemkircem ne yaptım ya dedi :) alışık benim orta da hiç birşey yokken çemkirmeme kadınları çok iyi tanıyor sayemiz de evleneceği kızın Allah yardımcısı olsun :)))

Yok bizim gelin adayı aynı mahalleden akrabamız değil 2 yaşından beri birlikte oyun oynadığı çocuklardan biri benim annemle babam biz çok küçükken erkek kardeşim 3 yaş civarındayken boşandı babam başka bir şehirdeydi yazları onu yanındaydık oda 5 sene önce vefat etti en küçük ve babam yok diye 3 kadın üstüne titredik çok şımardı kızkardeşim 1 yaş küçük benden o baya erken evlendi kendi oğlu var ama erkek kardeşim sayesin de çocuk torunluğunu yaşayamadı aralarında çok yaş farkıda yok ama şeytan tüyü var bizimkin de kolay kolay evleneceğini sanmıyorum kudurmak varken 30 lu yaşların sonuna doğru evlenir yüksek ihtimal dün aradım beni mi özledin küçük kız diyo :) yoo dedim çemkircem ne yaptım ya dedi :) alışık benim orta da hiç birşey yokken çemkirmeme kadınları çok iyi tanıyor sayemiz de evleneceği kızın Allah yardımcısı olsun :)))
Herşey gönlünüzce olsun.Gelininizin cidden Allah yardımcısi olsun 😁😁

Ama siz de kardeşinizin nişanına gitmemişssiniz.Yani ne olursa olsun gitmeliydiniz.
Benim kardeşim nişan yapsa önceliğim tatil olmazdı.İnsanlar evlenirken,nişan vs yaparken kimsenin tatiline göre ayarlamak zorunda değiller.Kardeşiniz kırılmakta haklı ama tepkileri abartılı olmuş bence
Not.düğüne gidin bence sonra pişman olursunuz iş işten geçer,bi defa evleniyo kardeşiniz.

Herşey gönlünüzce olsun.Gelininizin cidden Allah yardımcısi olsun 😁😁
Kardeşim de olsa biz kadının tarafındayız her zaman çok çapkın kızı da sürekli aldatıyor kız da affediyor bunu affetme bunu süründür diyorum seviyorum diyor kız şimdi ayrılmalarını sağlasam kötü görümce olurum ama çok üzülüyorum kıza kendi hayatları küçük de değiller 24 yaşları

Yerinizde olsam gitmem. Yaptığı saygısızlıklar gün gibi ortada.
Buna benzer durumum olmuştu. Üvey erkek kardeşim, kız istemeye gittiğinde ya da nişanlandığında beni çağırmamıştı. Gerçi nişan günü son dakikada çağırmıştı onda da bahanesi aile arasında olacak demişti. Bak sen ben ailesi değilim sanki. Düğününe gitmiştim çünkü baba tarafından pek kimse olmadığı için üzülmesini istemedim. Düğüne de takı takmam için yani çıkar ilişkisinden dolayı gelmemi istediği belliydi. Babamı üzmemek için gitmiştim. Gelinin abilerinden fazla takmıştm salak gibi. Gerçi ben evlensem tıpkı mezuniyetimde olduğu gibi gelmezler.

X