Daha böyle erkek gören var mı ömründe?????

arabasıyla saatiyle hava atmasını biliyoda o parayı isticek kadar düşük insanmıymış erkeek müsveddesi

Kroyum emme para bende diyomuş ta

Sıkıp suyunu içiyo demek hep böyle herkesten geri istiyo ondan zengin olmuş

en çok midemi kaldıran erkek tipi.. daha en başından seni eskişehire çağırdığını yazdığın zaman bu adamdan bir halt olmaz dedim nitekim devamı daha kötü çıktı. bu tamamen tehtit ve cezası var hukuki olarak..
bunu yaz ona şikayetçi olacağını gerçek anlamda kısa ve öz yalvarma hiç bir konuda. sen bu parayı göndersen bile senin zayıf tarafını yakalamış çok fazla sömürür.. aklı varsa adam gibi durur. cahil işte ya kanunları bilmeden teksastan gelince adam oldum sanmış.

Canım sakin ol derin bir nefes al,Allah ıslah etsin o pisliği,Allahım yarabbim yaaaa,diyecek söz bulamıyorum yemin ederim kii...

Güler misin ağlar mısın :97:

Görgüsüz bi tipmiş
Hemen anlaman iyi olmuş ta
Bu kadar pintisine ve yapışkanına rastlamadım

İyi ki sadece 1 kere gelmiş yoksa senin hesap bayağı kabarırdı

Akşam akşam güldürdün beni, doğru valla, 1-2 kere daha gelse o hesabın altından kalkılmazdı.

böyle bi adam aldığıyla yetinmez dahaa fazlasını ister vermezsen sana iftira atarım benimle birlikte oldun diye der Allah korusun

yüzsüz kesinlikle alınmaz kesinlikle çok da mutlu olur gönderdiğime
asla göndermicem gönder yoksa boşandığını söylerim dedi.ne demek bu söylerse söylesin gerizekalı mahluk

Kanunlar önünde neyin ne olduğu belli senden mi korkucam desene şuna
Mesaj at de ki beni tehditlerinle, saçmalıklarınla boğdun psikolog masrafım 400 lira+ gelirken minibüs/taksi param şu/ üstüme kıyafet aldım şu kadar/ gelirken ayakkabım yırtıldı aldım şu kadar toplam bin lira acil gönder yoksa şikayet ederim
Bak bakalım bir daha yazabiliyormu

işin en ilginci adam işten izin almış çalışmadığı saatlerin yevmiyesini hesaplamış olacak şey değil kimsenin aklına gelmez. demek ilk değil bu yaptığı bu konuda tecrübesi var.

Akşam akşam güldürdün beni, doğru valla, 1-2 kere daha gelse o hesabın altından kalkılmazdı.

Hiç bişeyi unutmuyo çünkü
Kuruşu kuruşuna istiyo
Sanki bi ürün almış ta ayıplı çıkmış geri iade istiyo firmadan
Deli midir nedir

Ya uçakla filan gelseydi.
Ya da arabasıyla, benzin parasınıda isterdi bu karaktersiz adam .
Allahtan tuvaletler ücretsiz

Ya şehir dışı değil de yurt dışından olsaydı
Konu sahibinin verilmiş sadakası varmış

otobüs terminallerinde ücretli Allahtan onu istememiş

Evden çıkmadan halletmiştir onu para vermemek için

Öyle olsa gelmezdi herhalde,ciddi oturup hesap yapması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…