Daha böyle erkek gören var mı ömründe?????

yüzsüzzzzz ne parası vericeksin yaa değiştir numaranı o aracı kadına da söle konuşsun gerzek yiyeniyle bıraksın peşini valla ilk defa bölesini duydum ya allahtan bi üç beş ay görüşmemişsin ha valla eve haciz yollardı sinirlenme bence gül geçç kötü komik bi anı olarak kalsın

aa niye ücretsiz ayol ,küçük 0,50 kuruş büyük 1 tl.. ben büyük yaptım sana gelene kadar 2 kez 2 tl daha ayrıyetten gönder diyebilir ,hakkı var yani

konu sahibi sakın yanlış anlamasın !!

konuyu okumaya başladoığımdan beri güüyorum ve yorumlarıda okumaya başlayınca koptım kızlar koptum wallaahii...

Allah iyiliğinizi versin bak adam sayesinde gülüyoruz yuppiii

Aracılık yapan kişiye anlattın mı durumu? Beni bu yeğenine mi layık gördün diyebilirsin mesela

bu ne allah askına alsın teyzesı yegenını evınde oturtsun masrafsız zahmetsız.... tobe yaaa

Benim bi akrabamın gelini anlatmıştı...

Önceden nişanlıymış nişanı atmış kız... Çocuk da bundan birlikte gezerken harcadıkları benzin parasını, birlikte oturup içtikleri çayların parasını istemiş... Bildiğiniz liste yapmış. Eğer vermezsen peşini bırakmam demiş... Artık miktarını bilmiyorum da, kız kurtulmak için vermiş istediği parayı...

neyse geyikten banlanmayalım. Konu sahibi, ya teyzesine söyle o versin ya da dediğimiz gibi kısasa kısas yap Allah kolaylık versin

Allah aşkına 150 tl yolla hemen 20 tl si sana sadakam olsun ....... de...
ay delirdim delirdim...

allal böyle erkekler varmış demek ki yaaa..
ben de şeyi biliyorum elek su parasını paylaşan evli bir çift. onlar gerçi çok çağdaş yaşıyordu karı koca doktor ama aşmışlar kendilerini. evdeki giderleri 1/2 yapıp kalan paraları kendilerinin oluyor. o onun parasına dokunmuyor o onun parasına dokunmuyor gibi. borç alıyorlar ancak birbirinden. nasıl aile dedim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…