Daha böyle erkek gören var mı ömründe?????

Ayy abla gerçekten gülmeden duramadım adam görgüsüzlüğün defterini yazmış resmen

Delikanlılığın kitabı olurda bunun olmaz mı hiç,adam çığır açmış baksana

anamamm şükür mü ,valla geçenlerde bişeye param çıkışmadı da 10 tl verdi benim adam bana ,aynı akşam markete yolladım 20 tl verdim üstü gelmedi faiziyle almış hain

Uyanıklık etmişş

Ailede hatalı hemen nikah mı olurmuş,bekle bakalım biraz acele etme..
Çatır çutur yemiştir o parayı

mesajlarına cevap vermeyi sizi tanıştıran kişiyi arayıp durumu anlatın eğer devam ederse savcılıga vereceğinizi söyleyin.. adamın ruh hastası oldugu ortada yegenını yere göğe sığdıramayan teyzeye burdan koca bi oha!

bu durumdan ailenden birilerini haberdar et canım sadece senin bilmen hatalı olur.
sonrasında teyzesimidir halasımıdır ona git deki böyle mesajlar atıyor ben kesin olcağını söylememiştim
yeğenini uyar yoksa savcılığa vercem de
adama da tekrar benle iletişime geçersen seni savcılığa vercem diye mesaj at ve bütün mesajları sakla
bi daha yazarsa veya ararsa git savcılığa şikayette bulun
emin ol biyeri yemez daha senle uğraşmaya bu psikopatın

Valla çözüm gayet basit. Bu densiz arkadaşa taciz suçlamasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. Muhtemel bu karakter yoksunluğuyla hemen peşinizi bırakacaktır. Yok geri adım atmayacaksa, bunu gerçekten yapın. Evine tebligat gittiğinde bir kere daha yol parası öder hem.

İstemeden de olsa çok güldüm inşallah başıma gelmez, yazık vallahı insanlıktan sonra erkeklikte ölmüş,
Sakın para falan yollamayın ne diye para yolluycaksınız pislik herif belki de böyle böyle yolunu buluyordur bence teyzemı hala mı ne bilerek ayarladı bu işi ..

Ben olsam mj atarım polise şikayet edicem seni diye teyzeyede bır guzel agzıma gelenı sayardım.
Böylelerine susunca kendılerını bısey zannederler.

cevap çok galiba, hepsini okuyamadım da, sanki sizinle sözleşme yapmaya gelmiş, siz sözleşmeyi haksız feshetmişsiniz, o da yaptığı masrafları istiyor...
sizi tanıştıran kadına demediniz mi bunu.
bence numaranızı değiştirin kökten çözüm.
ya da savcılığa suç duyurusunda bulunurum kişilerin huzur ve sükununu bozma suçundan diyin, arkadaşım avukat diyin.(buradaki arkadaş da ben oluyorum:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…