Daha böyle erkek gören var mı ömründe?????

bide ucuz kurtulmuşsun bu adamlar bir iki yıl çıkıpta ayrılsaydınız milyarlarca para isterdi.

hasta

ahahahahhaha erkekliğin de suyu cıkmış. 500 lira gönder, namusunu da kirletmiştim de

Kesinlikle ödemeyinn ! Boşandığınızı söylerse söylesin ne olmuş yani. Her insanın başına gelebilir..

Boş tehditleri ciddiye almayın. Hattınızı değiştirin ve rahatsız etmeye devam ederse , onu şikayet edeceğinizi söyleyin :/

ahhhh yha valla hiç güleceğim yoktu bence babanın numarasını ver o göndercekmş onu ara de

baban abın veya guvendıın bırı yoksa da şikayet et ama fazlada aratma

teelefonda harcacddı tl parasını da ister

deli midir nedir sanki tehditle getirdin sen onu o isteği ile geldi bi kere,
durumu da sana o deliyi tavsiye edene anlat böyle böyle diye
sonradaa ;
* o sana 130 liralık masraf çıkardıya kardeş sende ona 2 katı masraf çıkart o sana borçlansın yada durumu eşitle ödeştik dersin
ne biliyim sende 3 4 kere oto değiştirdim taksiyle geldim üzerim mahvoldu kıyafet aldım ayakkabı falan vs vs.

ayrıca korkma tatlım b.b yiyemez o kadar cesareti yok onun korkutmaya çalışıyo seni kozu varya elinde boşver alnın açık başn dik salla gitse hiç de üzülme

yuh diyorum dahada diyecek söz bulamıyorum hakkatten zamane erkeği baya kütük, öküz vs. hepsi olmuş....

şu akrabasımı neyi vardı yaa git ona söyle anlat durumu düşsün yakandan adi herif...

bu güzel fikirmiş :)))ben de sinirden gülüyorum,
dicem 3 tane araba değiştirdim.ayakkabımın topuğu koptu yenisini almak zorunda kaldım....

gözlerim böyle açıldı vallahi okurken çok komik yaaa..Yuhh diyorum başka da bişey demiyorum.
Öncelikle Allah'ın sevgili kuluymuşsunda bişey başlamadan bitmiş.
Ara o akrabasını bu hastayı mı layık gördün konuş şu yeğeninle de.
Baktın olmuyor diğer arkdaşlarında söylediği gibi güvendiğin birine söyle o bi güzel haşlasın telefonda korkutsun ..bir de şikayet edicem de ve et.
O da olmadı e napcan artık 130 tl gönder de rhatlasın ahahahahah (ay kusura bakma valla çok komik ya)

Boşanmak ayıp değil, sizin de sakladığınızı sanmıyorum..
Bırakın söylesin.. Hatta söylemezsen adam değilsin deyip gazlayın, kesin söyleyemez erkeklik meziyetine sahip olmadığı için.. :)

130 lira mı istiyo sen 140 lira ver 10 lirada fazla veriyorum o da peşimi bırak diye hadi güle güle senin değerin bu kadar de

durumun ne kadar komik olduğunun farkındayım.ama sinirden delirdim .şu an daha iyiyim.bana karaktersiz diyor ya? onun varya.......vallahi yine sinirlendim.düşünsenize bu karakterdeki adam bana karaktersiz diyor????????*

yuh yuh yuh bölesini ne gördüm ne duydum iyisimi sizin yerinizde olsam 150 tl gönderir kalan 20 tlyide harçlık yapmasını başımın gözümün sadakası olduğunu sölerim..

Ben sizin yerinizde olsam 150 tl gönderirdim üstünde benden sana gönlümden koptu bu kadar istediğine göre ihtiyacın var diyip kapattırdım konuyu tabi hiç para göndermek istemiyorsanız ya hattınızı değiştirin size ulaşamasın yada kafanıza takmıcaksınız :)

Hiç şaşırmadım benim 2 sene çıktığım adam yıldönümümüzde aldığı dandik kolyeyi geri istemişti. Hesapların fişlerini biriktirmiş yediklerimi de aklında tutmuş salak. Ahahahah bunlar böyle ruh hastası tipler işte

şok oldum valla bu nasıl insan böyle
ben olsam polise gider beni rahatsız ettiğini söylerdim şikayetçi olurdum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…