- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
Hiç şaşırmadım benim 2 sene çıktığım adam yıldönümümüzde aldığı dandik kolyeyi geri istemişti. Hesapların fişlerini biriktirmiş yediklerimi de aklında tutmuş salak. Ahahahah bunlar böyle ruh hastası tipler işte
Hiç şaşırmadım benim 2 sene çıktığım adam yıldönümümüzde aldığı dandik kolyeyi geri istemişti. Hesapların fişlerini biriktirmiş yediklerimi de aklında tutmuş salak. Ahahahah bunlar böyle ruh hastası tipler işte
Bir yastıkta kocayın canımGercekten inanamıyorum :) bende şuan ki nişanlımla bi ara ayrılmıştık gidip yüzüğünü vermiştim ( zorla ) oda camdan atmıştı canım tek taşımı :) iyi kurtulmuşşusunuz :)
AMAN ALLAHIM !!!!!!!!!!1
sen ne yaptın peki???
sizinkide ayrı bi hastaymış gerçekten ayy daha neler okuycaz burda:)iyiki kurtulmuşsunuz sizde ondan
allahım daha neler görücez ,bu ne yahu ,haysiyetsiz herife bak sen ,
sende ona mesaj at ,de ki ;valla aslında sen bana borçlusun ,seninle buluştuktan sonra ,hayatımda ilk kez bu kadar adi bir hayvan gördüğüm için psikolojim bozuldu ,psikolog masrafım 500 tlacil yolla yoksa valla ağzımdan salyalar saçarak gelir cinnet geçirip seni boğarım de
bu ne adi bi herifmiş ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?