Daha böyle erkek gören var mı ömründe?????

Hiç şaşırmadım benim 2 sene çıktığım adam yıldönümümüzde aldığı dandik kolyeyi geri istemişti. Hesapların fişlerini biriktirmiş yediklerimi de aklında tutmuş salak. Ahahahah bunlar böyle ruh hastası tipler işte

Gercekten inanamıyorum :) bende şuan ki nişanlımla bi ara ayrılmıştık gidip yüzüğünü vermiştim ( zorla ) oda camdan atmıştı canım tek taşımı :) iyi kurtulmuşşusunuz :)

Hiç şaşırmadım benim 2 sene çıktığım adam yıldönümümüzde aldığı dandik kolyeyi geri istemişti. Hesapların fişlerini biriktirmiş yediklerimi de aklında tutmuş salak. Ahahahah bunlar böyle ruh hastası tipler işte

AMAN ALLAHIM !!!!!!!!!!1
sen ne yaptın peki???

Böylesini hiç görmedim, Allah'ta göstermesin, sizi sahipsiz bulmuş olabilir, yakın bulduğunuz bir erkek akraba veya arkadaşınız varsa telefon açtırın bu adama, şöyle adam akıllı konuşsun, hattınızı da değiştirin, tövbe tövbe ne günlere kaldık:ssz:

sizinkide ayrı bi hastaymış gerçekten ayy daha neler okuycaz burda:)iyiki kurtulmuşsunuz sizde ondan

Gercekten inanamıyorum :) bende şuan ki nişanlımla bi ara ayrılmıştık gidip yüzüğünü vermiştim ( zorla ) oda camdan atmıştı canım tek taşımı :) iyi kurtulmuşşusunuz :)
Bir yastıkta kocayın canım :29:
Ben kurtuldum çok şükür 2 sene oluyor kurtulalı :27:

AMAN ALLAHIM !!!!!!!!!!1
sen ne yaptın peki???

Abimle konuşturdum :52: Sonra çok tırstı tabi abim de avukat bi de :52:
Sonra aylarca peşimden koştu hatta 1.5 sene kadar :)

sizinkide ayrı bi hastaymış gerçekten ayy daha neler okuycaz burda:)iyiki kurtulmuşsunuz sizde ondan

İyi ki kurtulmuşum valla çok şükür :nazar:

Daha baştan Eskişehir e gel tanışalım diyen erkeği reddetmeliydin.Aracı kadına söyle.Baktın olmadı bir erkek tanıdığın arasın korkutsun.

Hayatımda ilk defa bu kadar odununu görüyorum :53::53::53:
şaka falan olmadığına emin misiniz şaka olmalı bu ya :52:
Bence para falan yollamayın iletişiminizi tamamen kesin eğer şaka yapmıyorsa son derece ruh hastası biri bence hiç uğraşmayın

allahım daha neler görücez ,bu ne yahu ,haysiyetsiz herife bak sen ,

sende ona mesaj at ,de ki ;valla aslında sen bana borçlusun ,seninle buluştuktan sonra ,hayatımda ilk kez bu kadar adi bir hayvan gördüğüm için psikolojim bozuldu ,psikolog masrafım 500 tl :1::1: acil yolla yoksa valla ağzımdan salyalar saçarak gelir cinnet geçirip seni boğarım de :9:

bu ne adi bi herifmiş ya ..

konuyu aracı kadına açsana?...

sen istedin sen üstüme düştün görüştüm ama olmadı uyuşamadık, şimdi de benden çay kahve parasını istiyor var mı böyle bir terbiyesizlik? vermezsem benim dul olduğumu anlatacakmış herkese..anlatsın dul olmak ayıp değil ama işi resmen şantaja döktü..buna bir son vermezse büyüklerime anlatıcam ...de.....

Bu şekild kadına anlat aynen bu şekilde..

para falan da yollama..

yuhhh artık ne arıza tipler var

ille yeğenimle tanış diyen kadına anlat; yeğenini senden aralamasını sahip olmasını yoksa seni rahatsız ettiği için şikayetçi olacağını söyle. Yani ben olsam böyle yapardım. :44:

yaaa bilmiyorum ama böyle pisliğe ben en azından, gerçekten birlikte yiyip içtiyseniz, yediklerimin hesabını fln gönderirdim.uğraşılmaz böyleleriyle..pintinin tekiymiş, ama ben üzerimde böyle bir pisliğin hakkının kalmasını istemezdim, bu yüzden ona sadece yediğimin içtiğimin parasını gönderirdim.

hadı canımmm:44::44::44:
daha neler duyucaz yaa,o an nasıl dumur olduguu tahmın edebılyıroum
1-2 görüşmede degil senınkı 2 yıllık emek
pessss!!!!

Günün fıkrası demek geldi içimden, gerçekten fıkra gibi ya.

Yuh artık diyorum, bazı erkekler gerçektende cozutmuş.

Eeee siz ona 130 lirayı verin, o sizden çaldığı zamanın bedelini geri ödesin.

Nede olsa siz buluşmak istememişsiniz, zorla buluşmuşsunuz.

Yada sizde gidin teyzesinden isteyin.

Güler misin ağlar mısın :97:

Görgüsüz bi tipmiş
Hemen anlaman iyi olmuş ta
Bu kadar pintisine ve yapışkanına rastlamadım

İyi ki sadece 1 kere gelmiş yoksa senin hesap bayağı kabarırdı :23:

allahım daha neler görücez ,bu ne yahu ,haysiyetsiz herife bak sen ,

sende ona mesaj at ,de ki ;valla aslında sen bana borçlusun ,seninle buluştuktan sonra ,hayatımda ilk kez bu kadar adi bir hayvan gördüğüm için psikolojim bozuldu ,psikolog masrafım 500 tl :1::1: acil yolla yoksa valla ağzımdan salyalar saçarak gelir cinnet geçirip seni boğarım de :9:

bu ne adi bi herifmiş ya ..

bu fikri tuttum :DDDD

arkadaslarında dedıgı gibi eger gönderıeceksen 150 tl gönder
çünkü senden para isterken attıgı mesajlar aramalar falan hep masraf...
yoksa tlfn faturasınıda ister yüzsüz..
bence en ıyısı aracı kadına ver parayı o yollasın ne muhattap oluyosun elın delısıyle bırak..

Back
X