Daha boşanmadan yavşayan tipler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen aile ortamında yumuşak başlıyımdır ama dışarda özellikle iş yerinde başka biri oluyorum otomatiğe bağladım artık. Bizim milletin erkeğine azıcık kibar davranmak yetiyor nasıl kafalar yaşıyorlar anlamıyorum eğitimlisi de aynı eğitimsizi de.
Eski jenerasyon daha kötü. Kasaba kültürü bu. Ne şehirli ne köylü. Kuralsız, kafasına göre yaşayan, öğrendiği herseyi kendine yontan.

Evet işte bu. Gerçekten nazik biriyim ve bunu suistimal ediyorlar çok doğru.
Yakında kibar davranmaktan vazgeçersiniz ortamına göre kimlikleriniz olur. Benim annem ya da yakın çevremden başka biri iş ortamında görse şaşırır mesela farklıyım çünkü mecburen öyle davranıyorum. Bizim insanımıza kibarlık yaramıyor özellikle erkeklere sizi de kibar görünce yeşil ışık yakıyor sanmış olabilir sapık herif sıraya girecekmiş umumhane işletiyorsunuz sanki😡

Aslında fena fikir değil.
Ben agresif biri olabiliyorum siz yine de bana uymayın memuriyetinize bir şey olmasın.
Benim okuduğum okul, iş yerim, hobilerim hep erkeklerin yoğun olduğu yerlerde o nedenle maalesef iyi tanıyorum onları. Sert konuşmadıkça acaba mı diye hala düşünüyorlar kibarca reddedildiklerini kavrayamıyorlar.( Aile eğitimi terbiyesi almışları tenzih ediyorum.)

Hanımefendi birisiniz sizi takdir ediyorum ama lütfen şunların ağzının payını verin.

Eski jenerasyon daha kötü. Kasaba kültürü bu. Ne şehirli ne köylü. Kuralsız, kafasına göre yaşayan, öğrendiği herseyi kendine yontan.
Ay evet niye öyle nerde 50 yaş üstü erkek görsem çoğu ağır sapık. Adamın ahı gitmiş vahı kalmış gözü toprağa bakacağına 20 yaşındaki kızları dikizliyorlar şaka gibi.

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.

Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Bu arada okulda özellikle erkeklere karşı yumuşak yüzlü olmayın resmiyeti koruyun.Ne yazık ki karektersiz mahluklar herşeyden anlam çıkarıp hadlerini aşıyorlar.

Bu arada okulda özellikle erkeklere karşı yumuşak yüzlü olmayın resmiyeti koruyun.Ne yazık ki karektersiz mahluklar herşeyden anlam çıkarıp hadlerini aşıyorlar.
Bu çok kötü bir durum ya insanlıktan uzak.

Aynen aile ortamında yumuşak başlıyımdır ama dışarda özellikle iş yerinde başka biri oluyorum otomatiğe bağladım artık. Bizim milletin erkeğine azıcık kibar davranmak yetiyor nasıl kafalar yaşıyorlar anlamıyorum eğitimlisi de aynı eğitimsizi de.
Evet işte bu. Gerçekten nazik biriyim ve bunu suistimal ediyorlar çok doğru.
Küfürlü konuşmak erkekleri acayip irrite ediyor. Resmen erkek savar bence.

Ben agresif biri olabiliyorum siz yine de bana uymayın memuriyetinize bir şey olmasın.
Benim okuduğum okul, iş yerim, hobilerim hep erkeklerin yoğun olduğu yerlerde o nedenle maalesef iyi tanıyorum onları. Sert konuşmadıkça acaba mı diye hala düşünüyorlar kibarca reddedildiklerini kavrayamıyorlar.( Aile eğitimi terbiyesi almışları tenzih ediyorum.)

Hanımefendi birisiniz sizi takdir ediyorum ama lütfen şunların ağzının payını verin.
Bende hep erkek yoğunlukla ortamda bulundum uzun yıllardır böyle iş ortamım hep erkek. Cidden öyle ağır konuşacaksın, rezil edeceksin yoksa gönlü var zannediyorlar. Gülsen bile yanlış anlıyorlar.Kadınların arkasından dönen muhabbetleri biliyorum 🤮 Az fırça atıp kavga etmedim milletin arkasından konuşurlarken bakıyorum ertesi gün gene aynı.

İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.

Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Ve yazikki bu ahlakta bu zekada bu vizyonda biri ogretmen olmus. Direk tavrinizi belli edin, hic yuz vermeyin. Sizin aklinizi bile kucumsemis guya etkileyecek. Hakkinizda hayırlısi olsun bosanmaniz ile ilgili bu aradada

Ay evet niye öyle nerde 50 yaş üstü erkek ölsem çoğu ağır sapık. Adamın ahı gitmiş vahı kalmış gözü toprağa bakacağına 20 yaşındaki kızları dikizliyorlar şaka gibi.
Çünkü hiçbiri flört yaşamamış. Yaş ileri ama azcık konuşunca gerizekaliliklari çıkıyor ortaya.

Ve yazikki bu ahlakta bu zekada bu vizyonda biri ogretmen olmus. Direk tavrinizi belli edin, hic yuz vermeyin. Sizin aklinizi bile kucumsemis guya etkileyecek. Hakkinizda hayırlısi olsun bosanmaniz ile ilgili bu aradada
Teşekkür ederim

Çünkü hiçbiri flört yaşamamış. Yaş ileri ama azcık konuşunca gerizekaliliklari çıkıyor ortaya.
50 yaş üstü birini görünce rahatsız oluyorum ben kesin bu da sapıktır diye eşimin babası da aynıdır mesela. Arabada giderken yanında eşi, oğlu, gelini varken genç kızların poposunu dikizler.🤮

Bu çok kötü bir durum ya insanlıktan uzak.
Biliyorum çok kötü fakat ne yazık ki yaşadığımız toplumda durum bu.Bu mesajı yazarken ben de utandım fakat pembe bir dünyada değiliz.Ne yazık ki kendimizi bu tarz iğrenç insanlara karşı(evli bekar farketmeksizin) korumak zorundayız.Keşke bu durumda olmasaydık ancak ne yazık ki yaşadığımız toplum bizi buna mecbur bırakıyor.Yukarıda yazmışlar birazcık yumuşaklık görünce evli kadına dahi yavşama cesaretini gösteriyorlar.

50 yaş üstü birini görünce rahatsız oluyorum ben kesin bu da sapıktır diye eşimin babası da aynıdır mesela. Arabada giderken yanında eşi, oğlu, gelini varken genç kızların poposunu dikizler.🤮
Ben bunu florte bağlıyorum. Mesela bu adam o kadar toy ki. İster cinsellik için ister ilişki için olsun yazdigi şeyin cigligine bak. Niye? Tek kötü niyet değil bu. Hayatında normal yollarla hiç kız tavlamamis ki. Cahil cesareti.

Zaten en beterleri o 50 yaş üstüler nasıl bir aymazlıkları varsa hatta onlar yüzünden üniversitede psikolojim bozulmuştu, hala hatırladıkça kötü oluyorum.

bu adam pes etmeyecek
began belki kimse duymasın isteyeceksin ancak mutlaka şahidin olmalı
şikayet etmeye karar verirsen önce yanında mutlaka bir şahitle -varsa rehberlikçi-müdüre mesajları gösterip şikayet et
sonra da istersen adli makamlara

bu adam pes etmeyecek
began belki kimse duymasın isteyeceksin ancak mutlaka şahidin olmalı
şikayet etmeye karar verirsen önce yanında mutlaka bir şahitle -varsa rehberlikçi-müdüre mesajları gösterip şikayet et
sonra da istersen adli makamlara
İnşallah uzamaz. Baş belası eş varken, bir de bu sapıkla uğraşmak istemiyorum.

Ufak kızım arkadaşlarına anlatmış haliyle bütün okul duymuş.
Keşke çocuklarınızla bunu kimseyle paylaşmamaları gerektiğini konuşsaydınız.

On yıldır aynı okulda çalıştığımız arkadaşımız üç yıl önce boşanmış,biz yeni öğrendik soyismi değişikliği ile.Kendim iyileşmeden hiç kimsenin olumsuz yaklaşımlarıyla uğraşamazdım, dedi.Siz daha yolun başındayken hoş olmamış aslında ama olan olmuş artık.Çok sert tepkiler verin ,en azından kimse aklından dahi geçirmesin böyle yaklaşımları.

Zaten en beterleri o 50 yaş üstüler nasıl bir aymazlıkları varsa hatta onlar yüzünden üniversitede psikolojim bozulmuştu, hala hatırladıkça kötü oluyorum.

çünkü ülkemizde kadın o kadar aşağılık erkek o kadar üstün ki
bütün kadınlar evli bekar genç yaşlı iyi kötü bakmadan erkeklere köle olacaklar
önlerinde el pençe divan olacaklar
bir ıslıkla hizaya geçecekler
buna gerçekten inanıyorlar çünkü öyle yetiştirildiler
dünya onların pipisinin etrafında dönüyor
erkek cinsinden tiksindim gerçekten ben

Ben üniversiteye giderken depresyondaydım tıp fakültesi psikiyatri ana bilim dalı başkanına gidiyordum öğrencilerle ücretsiz ilgileniyordu. Adam benden 40 yaş büyüktü ve bildiğin yavşamıştı bana benim fakülteme gidip bana bakınıyormuş sürekli benim gibi birini ister misin falan diyordu hemen bıraktım gitmeyi🤮 Hala psikiyatriste gidemem mesela panik atağım var güvenmiyorum gidemiyorum, dedem yaşındaki adam benim hastalığımdan faydalanmaya çalıştı adam profesör olmuş ama ağır sapık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X