- 22 Haziran 2020
- 298
- 1.750
Bu konuda o kadar doluyum ki yazsam roman olur. Başlarda ben de mi sorun var acaba çok mu güler yüzlü davranıyorum diye düşünüyordum ki ilanı aşk eden birinin reddedildiğinde sen bana kalem verdin madem bana aşık değildin neden verdin lafını duyana kadar. Kalemi de sınavda kalemi yok diye vermiştim.çünkü ülkemizde kadın o kadar aşağılık erkek o kadar üstün ki
bütün kadınlar evli bekar genç yaşlı iyi kötü bakmadan erkeklere köle olacaklar
önlerinde el pençe divan olacaklar
bir ıslıkla hizaya geçecekler
buna gerçekten inanıyorlar çünkü öyle yetiştirildiler
dünya onların pipisinin etrafında dönüyor
erkek cinsinden tiksindim gerçekten ben
OhaaaaaBu konuda o kadar doluyum ki yazsam roman olur. Başlarda ben de mi sorun var acaba çok mu güler yüzlü davranıyorum diye düşünüyordum ki ilanı aşk eden birinin reddedildiğinde sen bana kalem verdin madem bana aşık değildin neden verdin lafını duyana kadar. Kalemi de sınavda kalemi yok diye vermiştim.
Kadın robot ya ondan. Erkek adam aldatir, erkek adamın kumarla ickisine karışılmaz vsçünkü ülkemizde kadın o kadar aşağılık erkek o kadar üstün ki
bütün kadınlar evli bekar genç yaşlı iyi kötü bakmadan erkeklere köle olacaklar
önlerinde el pençe divan olacaklar
bir ıslıkla hizaya geçecekler
buna gerçekten inanıyorlar çünkü öyle yetiştirildiler
dünya onların pipisinin etrafında dönüyor
erkek cinsinden tiksindim gerçekten ben
Bu çok ayıp bir şey ama yazma gereği duydum. Vajinal muayene için gittiğim kadın doğum doktoru erkekti ve vajinan ne kadar dar demişti gülerek. Kendi muayenehanesine davet etmişti beni.Ben üniversiteye giderken depresyondaydım tıp fakültesi psikiyatri ana bilim dalı başkanına gidiyordum öğrencilerle ücretsiz ilgileniyordu. Adam benden 40 yaş büyüktü ve bildiğin yavşamıştı bana benim fakülteme gidip bana bakınıyormuş sürekli benim gibi birini ister misin falan diyordu hemen bıraktım gitmeyiHala psikiyatriste gidemem mesela panik atağım var güvenmiyorum gidemiyorum, dedem yaşındaki adam benim hastalığımdan faydalanmaya çalıştı adam profesör olmuş ama ağır sapık.
Görmezden gelmeyin, haddini bildirin ki bir daha cesaret edemesin. Bu tipler had bildirmeyince yeşil ışık sanıyor.Şimdilik görmezden geliyorum. Üstelerse haddini bildireceğim.
Lütfen ilk sırada beni değerlendir
Çok duydum doğuda esnafların bilmem kaçıncı karısı olmuş öğretmenleri. Metres olan çok var, eli azıcık para gören kendine bakmadan yavşıyor işte.Bu ne salaklık ya.bu amcalar tekliflerinin kabul edilme ihtimali olduğunu mu düşünüyorlar?
zaten var ya al öğretmeni vur polise/askereMaalesef bu camiada biraz bu var. Maaşlı hizmetçi görüyorlar bizleri. Öğretmeninden tut, askerinden polisine, jandarmasına herkes böyle davranıyor. Çok şükür ben nişanlandım da, alyansı gören yanaşmıyor.
Geçtiğimiz senelerde asılan olmasın diye her ortamda erkek arkadaşımdan nişanlım diye bahsederdim. Çoğu da geri adım atardı. Sadece kendi okulumdaki erkek bekar bir hoca, niye yüzüğümün olmadığını sorardı. Ona neyse. Ben yüzük takmıyorsam nişanlımın da takmadığı için beni aldatabileceğini bile ima etti . Bu sene de diyor ki “nişanlım nişanlım diyordun, nişanlanmışsınız sonunda”. Sana ne ya, sana ne diye bağırmamak için kendimi zor tuttum.
Yakın bir arkadaşım lojmanlarda kalacaktı. Evli çocuklu görevli, onu bekar ü arkadaşına paslamış. O da arkadaşımı sürekli ev gezdirme bahanesiyle bir şeyler yemeye/içmeye davet ediyor, kendi çalıştığı karakolun yakınına almaya çalışıyordu arkadaşımı.
Başka bir arkadaşımdan da polislerin verdiği narkotik seminerine giden kadınlara sosyal medyadan polisler tarafından istekler yağdığını, köy okuluma giden servislere kimlik kontrolü yaparken de askerlerin elinde yüzük görmediği/kontrolde bekar olduğunu gördüğü kadınlara istek atıp mesajlar yazdığını duydum.
Bu kadar detaylı anlatıyorum ki, durumu bilin, karşılaşırsanız şaşırmayın, kendinizi bunlardan korumanın yollarını bulun.
Öff sizinki de çok iğrenç allahın belası yaBu çok ayıp bir şey ama yazma gereği duydum. Vajinal muayene için gittiğim kadın doğum doktoru erkekti ve vajinan ne kadar dar demişti gülerek. Kendi muayenehanesine davet etmişti beni.
Eminim güzel bir kadındır ama haklı. Atanmış, garanti işli ve maaşlı olması yeterli böylelerine.Yok canim.bence o kadar da değil.
Devlet çalışanı bunlar bir de, başım sıkıştığında devletin askerine polisine memuruna güvenemeyeceksem kime güveneceğim?zaten var ya al öğretmeni vur polise/askere
halbuki eskiden en saygın en güvenilir meslekler bunlardı
çok yazık
Bu okulda göreve başlamam biraz problemli olmuştu. O yüzden pasif kaldım ama galiba dişlerimi göstermem gerekiyor en kısa zamanda.etek giyersen neden olmasın ben lezbiyenim çünkü de. İnan bir daha yazmayacaktır.
bu tacizlere lütfen sessiz kalmayın
Bu okulda göreve başlamam biraz problemli olmuştu. O yüzden pasif kaldım ama galiba dişlerimi göstermem gerekiyor en kısa zamanda.
Yuh devenin at nalı! Kimse ile işim yok demek yerine bu taciz demektir hazır bosaniyorken seni de avukatıma vereyim istersen de bak eğer sessiz kalırsan bu adı zihniyet bunu davet olarak bile algılar kızmadı ki tersledi kapi açık der bu adiler ! Öğretmen olacak bi de terbiyesiz ahlaksizİyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Benzerini karakolda da yaşadım. Maalesef taciz her yerde.Berbat yerlerde bunu yaşadım da okulda bir öğretmen bunu nasıl yapar bu nasıl cesaret inanamadim