Daha boşanmadan yavşayan tipler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuda o kadar doluyum ki yazsam roman olur. Başlarda ben de mi sorun var acaba çok mu güler yüzlü davranıyorum diye düşünüyordum ki ilanı aşk eden birinin reddedildiğinde sen bana kalem verdin madem bana aşık değildin neden verdin lafını duyana kadar. Kalemi de sınavda kalemi yok diye vermiştim.

Ohaaaaa

Kadın robot ya ondan. Erkek adam aldatir, erkek adamın kumarla ickisine karışılmaz vs
Mesela bu adam azcık adam olsa der ki bu kadın 3 çocukla niye boşanıyor, ne yaşadı acaba? Su anda cok yorgun ve uzgun olmali. Yok kendi bilmem neresi ve olgunlasmamis kişiliği herseyden önemli. Vereceği rahatsizlik umrunda bile değil.
Böyle bir konuda değil ama bugün bu tarz bir adama başka bir konuda haddini bildirdim ama içim sogumadi. O yüzden yazasım var

Maalesef bu camiada biraz bu var. Maaşlı hizmetçi görüyorlar bizleri. Öğretmeninden tut, askerinden polisine, jandarmasına herkes böyle davranıyor. Çok şükür ben nişanlandım da, alyansı gören yanaşmıyor.

Geçtiğimiz senelerde asılan olmasın diye her ortamda erkek arkadaşımdan nişanlım diye bahsederdim. Çoğu da geri adım atardı. Sadece kendi okulumdaki erkek bekar bir hoca, niye yüzüğümün olmadığını sorardı. Ona neyse . Ben yüzük takmıyorsam nişanlımın da takmadığı için beni aldatabileceğini bile ima etti . Bu sene de diyor ki “nişanlım nişanlım diyordun, nişanlanmışsınız sonunda”. Sana ne ya, sana ne diye bağırmamak için kendimi zor tuttum.

Yakın bir arkadaşım lojmanlarda kalacaktı. Evli çocuklu görevli, onu bekar arkadaşına paslamış. O da arkadaşımı sürekli ev gezdirme bahanesiyle bir şeyler yemeye/içmeye davet ediyor, kendi çalıştığı karakolun yakınına almaya çalışıyordu arkadaşımı.

Başka bir arkadaşımdan da polislerin verdiği narkotik seminerine giden kadınlara sosyal medyadan polisler tarafından istekler yağdığını, köy okuluna giden servislere kimlik kontrolü yaparken de askerlerin elinde yüzük görmediği/kontrolde bekar olduğunu gördüğü kadınlara istek atıp mesajlar yazdığını duydum.

Bu kadar detaylı anlatıyorum ki, durumu bilin, karşılaşırsanız şaşırmayın, kendinizi bunlardan korumanın yollarını bulun.

Son düzenleme:
Bu çok ayıp bir şey ama yazma gereği duydum. Vajinal muayene için gittiğim kadın doğum doktoru erkekti ve vajinan ne kadar dar demişti gülerek. Kendi muayenehanesine davet etmişti beni.

zaten var ya al öğretmeni vur polise/askere
halbuki eskiden en saygın en güvenilir meslekler bunlardı
çok yazık

Bu çok ayıp bir şey ama yazma gereği duydum. Vajinal muayene için gittiğim kadın doğum doktoru erkekti ve vajinan ne kadar dar demişti gülerek. Kendi muayenehanesine davet etmişti beni.
Öff sizinki de çok iğrenç allahın belası ya Ben bahsettiğim profesörü şikayet etmek istedim beni yönlendiren merkezdeki psikolog kadının yanına gittim. O da üzüldü ama ispatlayamazsın şahidin yok majör depresyon tedavisi görüyorsun kendinde değil diyebilir dedi öyle kaldı. Adam hala çalışıyor Allah bilir kaç kişiye yavşamıştır.

etek giyersen neden olmasın ben lezbiyenim çünkü de. İnan bir daha yazmayacaktır.

bu tacizlere lütfen sessiz kalmayın
Bu okulda göreve başlamam biraz problemli olmuştu. O yüzden pasif kaldım ama galiba dişlerimi göstermem gerekiyor en kısa zamanda.

Konu sahibi muhtemelen ya çok güzelsiniz, ya çok hanım hanimciksiniz ya da çok çocuksu. Çünkü evlilik sonrası da çok yavsayan var size. Üzgünüm ama bu saatten sonra bu sapık toplumda biraz erkeksi davranmanız gerekebilir. Üzgünüm ama böyle. Ben geçen gün evli, genç, güzel, çirkin ayrımı olmayan sapık bakkala bilader derken buldum kendimi.

Son düzenleme:
Bu okulda göreve başlamam biraz problemli olmuştu. O yüzden pasif kaldım ama galiba dişlerimi göstermem gerekiyor en kısa zamanda.

kibar olacağım bu tür piçler her meslek grubunda var. Bu sebeple şu meslek bu meslek diye meslekleri lütfen zan altında bırakmayalım. Bu tamamen karakter meselesidir ve meslekler karakterler üzerine kurulmaz. Bunu mesleklere atıfta bulunanlara yazdım.

Konumuza dönersek Bunların ciddi ereksiyon sorunu olup bu problemlerini taciz ile bastırmaya çalışırlar. Tacizcilerin çocuklarına inip neler yaşadığı mutlaka incelenmeli ki toplum bu konuda rahatlamalı. Sizler sustukça bu tacizin derecesi yükselecektir.

Not : kullandığım kötü kelimeler için kendimi kınadım ama konu taciz olunca içimden bu çıkıyor

Yuh devenin at nalı! Kimse ile işim yok demek yerine bu taciz demektir hazır bosaniyorken seni de avukatıma vereyim istersen de bak eğer sessiz kalırsan bu adı zihniyet bunu davet olarak bile algılar kızmadı ki tersledi kapi açık der bu adiler ! Öğretmen olacak bi de terbiyesiz ahlaksiz

Oda birsey mi geçen biri bana teyze sen nerden çiktin dedi bi foto atmıstım dedin çiktığım yeri söylersem bu senin hoşuna gitmez :) sonra hep güzel teyzeler evli boşanirsan beni bul demiş, bende dedim listeye yazarim üZülme en başa onu yazacakmışım benim bosanma gibi bi durumunda yok

Berbat yerlerde bunu yaşadım da okulda bir öğretmen bunu nasıl yapar bu nasıl cesaret inanamadim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…