- 30 Mart 2023
- 3.371
- 9.918
Aman bahsetmeyin boyle seylerden. Şimdi bir hanım abla damlayıp rimelli gözlerin erkeğe gel gel demek olduğunu, onların zamanında rimel olmadığı soyleyip beyaz sabun güzellemesi yapabilirler.Rimelli gözlerinden başkasının sorumlu olacak hali yoktu tabi ki vicdonsızsın.
Öteki tayfa da rimel markası peşine düşerAman bahsetmeyin boyle seylerden. Şimdi bir hanım abla damlayıp rimelli gözlerin erkeğe gel gel demek olduğunu, onların zamanında rimel olmadığı soyleyip beyaz sabun güzellemesi yapabilirler.
her şeye okey belki de. kapalı bir kadının erkek bir doktora vajinasını göstermesi bana çok olası gelmedi ,sizi tanımıyorum sadece düşüncemBu çok ayıp bir şey ama yazma gereği duydum. Vajinal muayene için gittiğim kadın doğum doktoru erkekti ve vajinan ne kadar dar demişti gülerek. Kendi muayenehanesine davet etmişti beni.
Randevu aldığımda o doktor denk geldi. Doktora gitmek de kabahat. Var ya kadına suç bulmak için her yolu deniyorsunuz.her şeye okey belki de. kapalı bir kadının erkek bir doktora vajinasını göstermesi bana çok olası gelmedi ,sizi tanımıyorum sadece düşüncem
Herkesin olaylara bakış açısı, tepkisi bireyseldir farklıdır. Sizin istediğiniz gibi davranmak zorunda olmadığım gibi, sizin istediğiniz gibi tepkiler vermeyişim yalan olduğu anlamına gelmez. Şüphelerinizi kendinize saklayın.Sizin konularınız bana bir türlü geçmiyor kusura bakmayın.
Başınıza neler neler geliyor ama siz sanki başkasından bahsediyormuşçasına rahat , olağanüstü sakin bir kaç cümle kuruyorsunuz. Anlattıklarınızda detay yok, sorulursa ancak o zaman yine bir kaç cümleyle yazıyorsunuz ve duygu ibareside yok.
Bu konudada öyle. Hiç tanımadığınız bir yere türlü badireler atlatarak 3 çocuğunuzla gittiniz. Ve bu mesajı aldınız. Adama sadece kimseyle işim olmaz, dediniz. ( adam ne cevap verdi, bunuda yazmamışsınız) Bu mantığa hiç uygun değil. İlk akla gelen, sert bir dille had bildirip terbiyesizliğini yüzüne vurmaktı. Ama siz yüzyüze bakacağız o yüzden böyle yazdım, diyorsunuz. Akıl alır gibi değil. Yaptığı tacizden sonra hala bu adamın yüzüne bakmayı düşünüyorsunuz yani.
Bana bildirdiğiniz haddi! keşke hakedenlerede yapsanız. Demek ki isteyince yapabiliyormuşsunuz.Herkesin olaylara bakış açısı, tepkisi bireyseldir farklıdır. Sizin istediğiniz gibi davranmak zorunda olmadığım gibi, sizin istediğiniz gibi tepkiler vermeyişim yalan olduğu anlamına gelmez. Şüphelerinizi kendinize saklayın.
Ben de her isteneni yazmama konusunda özgürüm.Bana bildirdiğiniz haddi! keşke hakedenlerede yapsanız. Demek ki isteyince yapabiliyormuşsunuz.
Buraya üyeysem hakaret etmeden her konuya istediğimi yazmakta özgürüm. Şüphemi paylaşmakta hiç bir sakınca görmüyorum
Bunu başka bir öğretmen hanım bana yüzüme karşı söylemişti. Nasıl da tanıyorsunuz yurdum kadınını:)Aman bahsetmeyin boyle seylerden. Şimdi bir hanım abla damlayıp rimelli gözlerin erkeğe gel gel demek olduğunu, onların zamanında rimel olmadığı soyleyip beyaz sabun güzellemesi yapabilirler.
Abla banada oldu.Gorucu gelmek isteyenler.Mahkeme olana kadar konuşup mahkemeden sonra nişanlanacak misim.Arkadaslik teklif edenler oldu.Yazistim mesajlastim pişman oldum.Esimi.seviyorm belki ayrılmam dedim.İse girdim.Senim su kişiyle arani yapalım demeler.İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Sadece tek bir rimel ve ruj ile insanların sana bakışı değişiyor.Bunu başka bir öğretmen hanım bana yüzüme karşı söylemişti. Nasıl da tanıyorsunuz yurdum kadınını:)
“Sen de öyle süslenip gözlerini süzersen tabi beğenip peşine takılırlar”
Hiçbşr şey yapmadım halbuki. Varlığım yeterliydi, nefes alıyordumdaha ne olsun.
Tamamen bosanin.Ve eski eşinizi sevmeyi bıraktıktan sonra evlenin.En azından resmi olarak bekar bir kadın olsaydım samimiyetine belki inanırdım. Ama bu çok çirkin bir tavır.
Sana da çok oluyordur arkadaşlık teklif edenIkisinide soyleyin. Hem rezil ederim hem sikayet ederim deyin. Hatta ikisinide yapin. Bu haysiyetsizlerin beyni alçakça çalışıyor. Sanki siz kosa kosa kollarina atlayacaksiniz. Cocuklu kadin sesini cikaramaz diye dusunuyor o yuzden pencelerinizi gosterin uzak dursun
Kadının daha boşanmadiginj biliyor. Nasıl bu kadar rahatlar belki barışacak kocasıyla.Bekarmış da niye bu kadar hakaret ettin ki.teklif gelemez mi?
Bana sordular.Esimden ayriyim dedimKatılıyorum boşanma aşamasını neden bu kadar herkes biliyor,2 aydır boşandım daha iş yerimde bilinmiyor hatta konu açtım söyleyeyim mi diye samimi komşum geçen gün tebligat gelince şans eseri bende olup tebligatı görünce sordu da söyledim yani ben boşanma olmadan herkesin bu kadar detay bilmesi taraftarı değilim
Niye? Dinde bile hastalık durumuna izin verilmişken sizi ne haddinize.her şeye okey belki de. kapalı bir kadının erkek bir doktora vajinasını göstermesi bana çok olası gelmedi ,sizi tanımıyorum sadece düşüncem
ben suç bulmadım ki. kadınların tacize uğradığı da aşikar zaten. ama sizin bunu aktarış biçiminiz çok farklı geldi bana yani ne bileyim bundan rahatsız değilsiniz de sanki bakın bana bile tabiri caizse 'sulanıyorlar'havası vermişsiniz.Randevu aldığımda o doktor denk geldi. Doktora gitmek de kabahat. Var ya kadına suç bulmak için her yolu deniyorsunuz.
tercih edilmemesinden bahsediyorum. o doktor denk geldi diye cevap verilmiş bu bile normal bir cevap değilken bana takılmanızNiye? Dinde bile hastalık durumuna izin verilmişken sizi ne haddinize.
Muhtemelen sizin düşünce yapınız sakat(!) Ben öyle bir hava vermedim.ben suç bulmadım ki. kadınların tacize uğradığı da aşikar zaten. ama sizin bunu aktarış biçiminiz çok farklı geldi bana yani ne bileyim bundan rahatsız değilsiniz de sanki bakın bana bile tabiri caizse 'sulanıyorlar'havası vermişsiniz.