Daha boşanmadan yavşayan tipler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rimelli gözlerinden başkasının sorumlu olacak hali yoktu tabi ki vicdonsızsın.
Aman bahsetmeyin boyle seylerden. Şimdi bir hanım abla damlayıp rimelli gözlerin erkeğe gel gel demek olduğunu, onların zamanında rimel olmadığı soyleyip beyaz sabun güzellemesi yapabilirler.

Aman bahsetmeyin boyle seylerden. Şimdi bir hanım abla damlayıp rimelli gözlerin erkeğe gel gel demek olduğunu, onların zamanında rimel olmadığı soyleyip beyaz sabun güzellemesi yapabilirler.
Öteki tayfa da rimel markası peşine düşer, diğeri de biz yıllarca rimel sürdük birsey olmadı yazar uzar gideeerrr

Bu çok ayıp bir şey ama yazma gereği duydum. Vajinal muayene için gittiğim kadın doğum doktoru erkekti ve vajinan ne kadar dar demişti gülerek. Kendi muayenehanesine davet etmişti beni.
her şeye okey belki de. kapalı bir kadının erkek bir doktora vajinasını göstermesi bana çok olası gelmedi ,sizi tanımıyorum sadece düşüncem

her şeye okey belki de. kapalı bir kadının erkek bir doktora vajinasını göstermesi bana çok olası gelmedi ,sizi tanımıyorum sadece düşüncem
Randevu aldığımda o doktor denk geldi. Doktora gitmek de kabahat. Var ya kadına suç bulmak için her yolu deniyorsunuz.

Sizin konularınız bana bir türlü geçmiyor kusura bakmayın.
Başınıza neler neler geliyor ama siz sanki başkasından bahsediyormuşçasına rahat , olağanüstü sakin bir kaç cümle kuruyorsunuz. Anlattıklarınızda detay yok, sorulursa ancak o zaman yine bir kaç cümleyle yazıyorsunuz ve duygu ibareside yok.

Bu konudada öyle. Hiç tanımadığınız bir yere türlü badireler atlatarak 3 çocuğunuzla gittiniz. Ve bu mesajı aldınız. Adama sadece kimseyle işim olmaz, dediniz. ( adam ne cevap verdi, bunuda yazmamışsınız) Bu mantığa hiç uygun değil. İlk akla gelen, sert bir dille had bildirip terbiyesizliğini yüzüne vurmaktı. Ama siz yüzyüze bakacağız o yüzden böyle yazdım, diyorsunuz. Akıl alır gibi değil. Yaptığı tacizden sonra hala bu adamın yüzüne bakmayı düşünüyorsunuz yani.

Herkesin olaylara bakış açısı, tepkisi bireyseldir farklıdır. Sizin istediğiniz gibi davranmak zorunda olmadığım gibi, sizin istediğiniz gibi tepkiler vermeyişim yalan olduğu anlamına gelmez. Şüphelerinizi kendinize saklayın.

Bana bildirdiğiniz haddi! keşke hakedenlerede yapsanız. Demek ki isteyince yapabiliyormuşsunuz.

Buraya üyeysem hakaret etmeden her konuya istediğimi yazmakta özgürüm. Şüphemi paylaşmakta hiç bir sakınca görmüyorum

Ben de her isteneni yazmama konusunda özgürüm.

Bunu başka bir öğretmen hanım bana yüzüme karşı söylemişti. Nasıl da tanıyorsunuz yurdum kadınını:)

“Sen de öyle süslenip gözlerini süzersen tabi beğenip peşine takılırlar”

Hiçbşr şey yapmadım halbuki. Varlığım yeterliydi, nefes alıyordum daha ne olsun.

Abla banada oldu.Gorucu gelmek isteyenler.Mahkeme olana kadar konuşup mahkemeden sonra nişanlanacak misim.Arkadaslik teklif edenler oldu.Yazistim mesajlastim pişman oldum.Esimi.seviyorm belki ayrılmam dedim.İse girdim.Senim su kişiyle arani yapalım demeler.

Sadece tek bir rimel ve ruj ile insanların sana bakışı değişiyor.

Sana da çok oluyordur arkadaşlık teklif eden

Bana sordular.Esimden ayriyim dedim

Randevu aldığımda o doktor denk geldi. Doktora gitmek de kabahat. Var ya kadına suç bulmak için her yolu deniyorsunuz.
ben suç bulmadım ki. kadınların tacize uğradığı da aşikar zaten. ama sizin bunu aktarış biçiminiz çok farklı geldi bana yani ne bileyim bundan rahatsız değilsiniz de sanki bakın bana bile tabiri caizse 'sulanıyorlar'havası vermişsiniz.

Muhtemelen sizin düşünce yapınız sakat(!) Ben öyle bir hava vermedim.

Mesaj rezalet.
Verdiğiniz yanıt ise çok talihsiz

Kibar naif bir kişilik olduğunuzu var sayıyorum.
Karşı tarafa haddini bildirmek için illa küfür etmeye de gerek yok .
Daha keskin sivri bir cevap verebilirdiniz.
En basitinden bir hadsiz diyebilirdiniz.

Kimseyle işim olmaz demek, ucu çok açık.
Naz yapıyor şeklinde yorumlamaya müsait..

Bilemedim. Umarım tekrarlanmaz böyle seviyesiz mesajlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…