- 20 Mart 2023
- 261
- 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyle bir düşünce yanlış bu kafadan acil çıkın.her şeye okey belki de. kapalı bir kadının erkek bir doktora vajinasını göstermesi bana çok olası gelmedi ,sizi tanımıyorum sadece düşüncem
Kesinlikle katılıyorum. Çocuklar açısından çok üzüldüm. Çocuklar anne baba yüzünden son 1 ayda neler yaşadı? Bir de daha nefes almadan bu durum kafalarını karıştıracak.Benim anlamadigim daha dun 1 bu gun 2 okulda bosanma asamasinda oldugunuz nasil duyuldu? Sirf yuz yuze bakacagiz diye agzinin payini vermemeniz bana gore cok yanlis. Yuz yuze bakacagini dusunen insan bunu yazamaz. Yuz yuze bakmaniz sert ve olculu bir cevaba engel degil. Haddinizi bilin yazmak bu kadar zor olmamaliydi.
Bu şekilde mesaj atması boşanmış bile olsanız bence çok samimiyetsiz. Apaçık cinsel anlamda ihtiyacın olursa ben karşılayabilirim demeye getirmiş. İlk sıraya beni koy demek önce beni dene demek. Bu cesareti nasıl buluyorlar kendilerinde anlamadım hiç. Direk tersleyin.En azından resmi olarak bekar bir kadın olsaydım samimiyetine belki inanırdım. Ama bu çok çirkin bir tavır.
Arsiza bak hele Yaban hayatı kafası mi yaşıyor bunlar .İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Began yorumları yanlış anlama derim şahsen, bazı utanmaz erkekler nahiflikten anlamıyor onlara böyle dan dun girişeceğin sözler etmen lazım ki mesajı net anlasınlar yoksa beni reddediyor gibi yaptı ama nazlanıyor biraz daha devam edersem olur bu iş diye düşünüyorlar, gençken kibarca söyleyince anlarlar zannediyordum ama yıllar içinde tecrübe ettikçe anladım ki laftan anlamıyorlar, konuşmak yerine arabalarına parke taşı attığım da oldu elimde odunla gezip yüz ifademle ne demek istediğimi açıkça anlattığım da oldu, bazı insanlar ister istemez sizi edepsiz yapıyor, odunsa odun kafa tutmaksa kafa tutmak, sinkaflı sözlerse sinkaflı sözler, kim neyi hak ediyorsa artık.Ben de her isteneni yazmama konusunda özgürüm.
Munem hak veriyorum ama suratına tükürsen "zor kadınsın, naz yapıyorsun" diyen tipler de gördüm. Öyle pişkinler. Şu an boşanma aşamasında olduğum ve duyulduğu için daha fazla göze batmamak için bu tepkiyi verdim. Tekrarlarsa ki sanmam, tekme atacağım gerçekten.Began yorumları yanlış anlama derim şahsen, bazı utanmaz erkekler nahiflikten anlamıyor onlara böyle dan dun girişeceğin sözler etmen lazım ki mesajı net anlasınlar yoksa beni reddediyor gibi yaptı ama nazlanıyor biraz daha devam edersem olur bu iş diye düşünüyorlar, gençken kibarca söyleyince anlarlar zannediyordum ama yıllar içinde tecrübe ettikçe anladım ki laftan anlamıyorlar, konuşmak yerine arabalarına parke taşı attığım da oldu elimde odunla gezip yüz ifademle ne demek istediğimi açıkça anlattığım da oldu, bazı insanlar ister istemez sizi edepsiz yapıyor, odunsa odun kafa tutmaksa kafa tutmak, sinkaflı sözlerse sinkaflı sözler, kim neyi hak ediyorsa artık.
4 sene önce çalıştığım okuldan bir hoca da beni bu yıl 2-3 kere aradı. Boşanmış bu, şimdi de gözüne eskiden kestirdiği ama harekete geçemediği kim varsa yürüyor. En son nişanlandım dedim de düştü yakamdan.Benzer bir olayı da ben yaşamıştım
Boş dersim vardı. Bir hocanın dersini bana verdiler şu derslik diye söylediler gittim. X bir hocayı daha o derse yönlendirmişler.
Kapıyı bir açtım adam ders anlatıyor. Kusura bakmayın hocam boş ders diye geldim dedim kapıyı kapattım çıktım.
aylarca adamdan kurtulamadım
Sebep ise gülümseyerek rimelli gözlerimle bakmışım umutlanmış (rimel önemli yalnız)
Sonra öğretmenler arasında vicdansız kadına çıktı adım.
Erkeklerde genel olarak bu aptalca özgüven var. 4 çocuklu herif kendine hiç evlenmemiş bir genç kadını hak görebiliyor. Bunlardaki pis nefisten, b.k gibi özgüvenden yaka silktim.4 sene önce çalıştığım okuldan bir hoca da beni bu yıl 2-3 kere aradı. Boşanmış bu, şimdi de gözüne eskiden kestirdiği ama harekete geçemediği kim varsa yürüyor. En son nişanlandım dedim de düştü yakamdan.
Benim ne işim olur seninle ya, insan bir denk miyim der. Çoğunda muhakeme yeteneği de yok. 4 çocuklu boşanmış birini ne yapacaksam artık...
Erkek öğretmenlerde bir acayiplik mi var, bana mı öyle geliyor?
Üzgünüm canım yavşak sevmiyorum deseydin keşke.İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Ezik ruhlu ve kompleksliler erkek öğretmenler. Çok azı düzgündür. Daha eğitim fakültesinde iken öğretmen erkekle olmam derdim ve olmadım çok şükür.4 sene önce çalıştığım okuldan bir hoca da beni bu yıl 2-3 kere aradı. Boşanmış bu, şimdi de gözüne eskiden kestirdiği ama harekete geçemediği kim varsa yürüyor. En son nişanlandım dedim de düştü yakamdan.
Benim ne işim olur seninle ya, insan bir denk miyim der. Çoğunda muhakeme yeteneği de yok. 4 çocuklu boşanmış birini ne yapacaksam artık...
Erkek öğretmenlerde bir acayiplik mi var, bana mı öyle geliyor?
:) Beşinciyi de benden yapmaktı herhalde niyeti. Müthiş bir özgüven gerçekten.Erkeklerde genel olarak bu aptalca özgüven var. 4 çocuklu herif kendine hiç evlenmemiş bir genç kadını hak görebiliyor. Bunlardaki pis nefisten, b.k gibi özgüvenden yaka silktim.
Geneli çift maaşçı di mi ya? Kredi çekip araba alan, alışveriş ucuza gelsin diye Bim'den başka yere girmeyen, yazları da memlekete gidip karısını mevsimlik işçi yapan...Ezik ruhlu ve kompleksliler erkek öğretmenler. Çok azı düzgündür. Daha eğitim fakültesinde iken öğretmen erkekle olmam derdim ve olmadım çok şükür.
Doktor olmasa kesin devam ederdi :)):) Beşinciyi de benden yapmaktı herhalde niyeti. Müthiş bir özgüven gerçekten.
2 kere aradığında derse giriyorum hocam, müsait değilim diyerek telefonu kapattım. Fakat anlamadı istenmediğini.
En son wp'tan yazınca ben de nişanlandım dedim. Eğitim camiasından mı diyor daha. Hani rekabet edebileceği biriyse diye soruyor. Ben de yok doktor deyince, pes etti şükür.
Evettttt okurken kanım çekildi. Sümsükler teams.Geneli çift maaşçı di mi ya? Kredi çekip araba alan, alışveriş ucuza gelsin diye Bim'den başka yere girmeyen, yazları da memlekete gidip karısını mevsimlik işçi yapan...
Hııı öyle mi dedi, sesi içine kaçtı.Doktor olmasa kesin devam ederdi :))
Var ya 1 yıl aynı kıyafetlerle geleni gördüm.Evettttt okurken kanım çekildi. Sümsükler teams.
Öğretmen olunca ne olacakmış, o totosundaki 4 çocukla kimle rekabet edecekti acaba ahahahahah çok enteresan.Hııı öyle mi dedi, sesi içine kaçtı.
Ya bir de sorması acayip değil mi? Kadın nişanlandım diyor, anla da geri dur di mi?Öğretmen olunca ne olacakmış, o totosundaki 4 çocukla kimle rekabet edecekti acaba ahahahahah çok enteresan.