- 5 Aralık 2022
- 1.127
- 2.491
Tacizi kelime anlamı:Rahatsız etmeKizlar beni linc etmeyin ama ben ilk mesajda taciz goremedim? Hadsiz bir teklif var, altta yatan zihniyet de cirkin ama bu taciz , savciliga gidilecek birsey bilmem ne degil ki? Adam hayirdan anlamaz ve tekrar rahatsiz ederse o zaman taciz olur.
Hosumuza giden erkekten teklif gelince flort, hosumuza gitmeyenden gelince taciz mi olacak?
Bakin daha evli kadina sevgilim ol bosaninca demek cok ahlaksizca ona lafim yok. Ama bh sadece cirkin bir teklif. Eger bununla kalirsa tabii.
CİNSEL TACİZ:
Sözle, beden diliyle veya her türlü iletişim aracıyla gerçekleştirilen, kişinin cinsel özgürlüğünü ihlal eden, rızasına dayanmayan cinsel içerikli davranışların tümü cinsel tacizdir. Laf atmak, istenmediği halde cinsel içerikli konuşmalar yapmak, öpücük atmak, cinsel içerik paylaşmak vb. davranışlar cinsel taciz örnekleridir.
Boğaziçi Üniversitesi Cinsel Tacizi Önleme Kurulu | Cinsel Taciz Nedir?
Hosumuza giden erkekten teklif gelince flort, hosumuza gitmeyenden gelince taciz mi olacak?
Nasıl yani, bunu bir eğitimci mi yazmış?İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Şu sebeple soruşturma açılıp da adamın işini kaybedeceğini düşünmenize bakılırsa zerre kadar devlet işleyişinden haberiniz yok :)Çok olası gelmedi bu durum bana ama olabilir de. Ha nasıl olur. Ya mesajı atan kişinin akli dengesi yerinde değildir ya da soruşturma geçirip işini kaybetme ihtimalini göze almıştır. Aksi durumda pek mümkün değil :)
Sizin ne kadar var haberiniz peki?Şu sebeple soruşturma açılıp da adamın işini kaybedeceğini düşünmenize bakılırsa zerre kadar devlet işleyişinden haberiniz yok :)
Hele ki meb böyle durumlarda tam bir b.k çukuru.
Öğretmenim.Sizin ne kadar var haberiniz peki?
Siz iyi misiniz? :) Ben de uzun yıllardır memurum da bu ne gereksiz bi tepki.Öğretmenim.
Daha bir kaç ay önce eşim %100 haklı olduğu konuda şikayetini geri çektirmek zorunda bırakıldı. Ta Ankarada tehdit alıp çekmediği şikayeti geri çekti. 5 tane olaya bizzat şahit olan kişi varken bunu yaşadık.
Siz de gelmiş 1 mesajla yok soruşturma yok meslekten atılma.
Kaç tane mesajla soruşturma geçirip meslekten atılan adam tanıdınız?
Bilmediğiniz yaşamadığını şeylerde konuşmak ne kadar kolay.
Ben sinirimi nefretimi sizden çıkarmıyorum.Siz iyi misiniz? :) Ben de uzun yıllardır memurum da bu ne gereksiz bi tepki.
Gidin sinirinizi nefretinizi başkasına boşaltın, bana değil:)
Kadının başında erkek olmalı düşüncesi ve bu düşüncenin uzantısı yalnız kadınları rahatsız edelim durumu olmasa ülkedeki kadınların çoğu evlenmez, boşanan da çok olur. Evlilik erkeğe yarıyor çünkü.Tam bir şeref yoksunuymuş.
Kadının başında illa bir erkek olacak sanki. Erkek yoksa hemen yeri doldurulmalı gözüyle bakıyorlar.
Ağzımı bozup engellerdim ben olsam. Yüz yüze bakacağız diye hep kadınlar mı düşünecek. Okulda da ne muhabbetler döndürürler kim bilir iğrenç.
Bir tane öğretmen, ana haberlere düştü öğrenciyi dövdüğü videosuyla. Ama öyle böyle değildi, yani feci bir dayaktı.Öğretmenim.
Daha bir kaç ay önce eşim %100 haklı olduğu konuda şikayetini geri çektirmek zorunda bırakıldı. Ta Ankarada tehdit alıp çekmediği şikayeti geri çekti. 5 tane olaya bizzat şahit olan kişi varken bunu yaşadık.
Siz de gelmiş 1 mesajla yok soruşturma yok meslekten atılma.
Kaç tane mesajla soruşturma geçirip meslekten atılan adam tanıdınız?
Bilmediğiniz yaşamadığını şeylerde konuşmak ne kadar kolay.
Memurluktan atılmak gerçekten kolay değil..Bir tane öğretmen, ana haberlere düştü öğrenciyi dövdüğü videosuyla. Ama öyle böyle değildi, yani feci bir dayaktı.
Onu da atılmış zannetmiştir insanlar herhalde. Yalan yok, ben de atılmıştır herhalde demiştim. Atılmamış, geri hizmete çekilmiş.
Bu bir taciz mesajı ve gerektiği gibi ilerlerse bir şeyler, karşıdaki ceza alabilir ya da tacize devam etmesi halinde başka kararlar verilebilir. İhtimal yazdım ki bu kelime kesinlik anlamında kullanılmıyor benim dilimde.Ben sinirimi nefretimi sizden çıkarmıyorum.
Ne kadar hakimsiniz dediniz anlattım.
Siz soruma cevap verin kaç memur tanıyorsunuz içeriğinde tehdit vs gibi bir unsur olmadan 1 mesaj yüzünden işinden olan?
1.si gibi görünüyor sebep.Vay be ne kadınlar var 3 çocuklu daha boşanamamış kadına talep var. Çok güzelsiniz sanırım. Tüm mesajları okudum. Valla bana kimse yavşamadı sadece bir kere kargocu mesaj atmıştı onun harici yalnız da yaşadım şehirde tek de yaşadım kimse bir şey yapmadı.
Ya çok çirkinim ya da kapalıyım diye bilemedim