Daha boşanmadan yavşayan tipler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayırdır çağla şikel mi ablanız.normal kadindan farki ne acaba ?

söz meclisten dışarı bazı kuş beyinlilere anlatamasak da taciz için güzel olmak gerekmiyor
kadın olmak,nefes alıyor olmak hatta damacana, ördek ,ağaç, kedi veya köpek ,elektrik direği hatta ve hatta kum olmak bile yetiyor
bilmem anlatabildim mi

çünkü kadınlar sahiplendirilmeli

yok yahu
biz bu ülkeden çok şey bekliyoruz
hala kadın suçlanıyor
üstelik de mebi bilmesek içinde olmasak inanıcaz

tamam en güzel sizsiniz en kapalı en kadın en namuslu en en en
began tü kaka pis o yalancı çirkin öğğğyk
rahata erdiniz mi

Şu konuda bile kadınlar resmen kuyruk salladın, yumuşak davrandın demeye getiriyor ya.

Şaka

Aynı okuldayız yüz yüze bakacağım diye şimdilik görmezden geliyorum ama haddini bilmezse mecburen bildireceğim.
Yüz yüze bakacağınız için okkalı cevabı yüzüne yapıştırın gitsin. Kendi rezilliğine utansın o herif. Pisliğe bak ya.

Ben bir noktayı mı kaçırdım? Bu mesaja neden bu kadar beğenmedimler yağmış? Bir noktasının bile yalan veya abartı olduğunu sanmıyorum.

Okuldaki öğretmen tiplerini bilsem yorum yapabilirdim. Başıma gelseydi eğer ve eski okulumda olsaydım kadın müdür yardımcısıyla bu durumu konuşurdum. Cabbar bir kadındı. Adamlar da şeref yoksunuymuş.

çünkü kadınlar sahiplendirilmeli
Maalesef böyle düşündükleri bir gerçek.
Boşanan kadınları kadın arkadaşları dahi potansiyel tehlike olarak görüp arkadaşlığını kesiyorken, toplumda boşanan kadına hatta hatta evli olup da biraz güleryüzlü olan kadına erkeklerin her türlü tacizi yaptığı gerçeğini inkar edemeyiz.

Metropollerde de çok yaşanıyor ama küçük yerlerde hem rahatsız ediliyorsun hem de dedikodu kazanı çalkalanıyor, o gibi yerlerde ne yazık ki erkek kendisini sıyırırken olan kadına oluyor.

Seneler önce belki 6-7 senelik evliydim tarih tam aklımda değil ama 6-7 senelik evli olduğum yıllarda oldu diye hatırlıyorum, doğduğum büyüdüğüm yerde evlendim sözde herkes herkesi tanıyor ama insanoğlu işte, çiğ süt emmiş diye boşuna denmiyor her zaman alışveriş yaptığım kuruyemişçiden alışveriş yapıyorum çalışan genç adam boşanıyormuşsun dedi bana, tövbe öyle bir şey yok ama böyle bir dedikodu çıkmış neyse hemen devamında lafı yapıştırdı “bir şeye ihtiyacın olursa yardımcı olurum”

Ben boşanıyor olsam neden alemin adamının yardımını isteyeyim ki ? Yardıma ihtiyacım yok dedim çıktım bir daha da o kuruyemişçiye girmedim, kuyruk sallamadım, kaş göz etmedim, yüzgöz olunacak şekilde de konuşmadım, tüm muhabbetimiz 1 kilo çerez verir misinizden ibaret, ahu güzel de değilim ama bir insan sapık olmaya görsün her türlü hadsiz konuşmayı yapabiliyor.

Bazilarinin Turkiyedeki bir kisim erkek tipini bilmemesine sasirdim Mune.
Sanki çok secici oluyorlarmiş gibi, adamin uslubu ne ki kendisi ne olsun da secici olsun.
Cinsellik yaşama ihtimalinin dusuncesi bile olsa yetiyor o tiplere yuruyorlar ne güzellik gerekir ne de yuz verilmiş olmasi.
Adamin bahsettigi siranin da evlenmek için oldugunu sanmiyorum. sapikca konuşmalar işte.

Kadın tacize uğradı diye neredeyse linç edilecek. Arkadaşlar iyi misiniz siz ya? Bu konuda biz kadınlar olarak bile birbirimize destek olmazsak, kim bizi anlayacak, destek olacak?
Konu sahibi arkadaşım, bana kalırsa tepkiniz yetersiz kalmış. İlla küfür, hakaret edin demek istemiyorum uygun da olmaz zaten ama “ benim iznim ve bilgim olmadan numaramı alıp ne cüretle bana bu çirkin mesajı atıyorsunuz? Tekrarlanması halinde yasal haklarımı kullanacağım” gibi bir tepki daha yerinde olabilirdi benim düşünceme göre.

Aynen, adamın niyeti ah ne güzel kadın keşke ben evlensem değil, sözlerinde gayet sapıklık var niyet başka.

Kaldı ki bu tip adamlar sıradan bir mahallede de varlar eğitimli kültürlü çevrelerde de varlar, yani ne eğitim ne maddi olanaklar olarak şu profildeki erkekler potansiyel sapıktır diyemiyorsunuz her çevreden statüden çıkabiliyorlar, fabrikaya çalışmaya giden kadının da başına gelebiliyor ünlü bir şarkıcı ya da oyuncunun da başına gelebiliyor.
Bazı adamlar ahlaklıyken bazılarının zihniyeti pis ne yazık ki, çünkü ben diğer ülkeleri bilemem yaşamadığım toplumların analizini yapamam ama bizim memlekette hala kadının kadına bakış açısı bile değişmedi, hala boşanmak kadınlar için duygusal olarak ürkütücü ama çevre baskısı da boşanma kararlarını etkiliyor, kendileri dahi kendilerine ”dul“ diyor, dul damgası yemekten korkuyorum diyorlar zira maalesef evli kadın bekar kadın boşanmış kadın diye fişleniyorsunuz, evliyken giydiğiniz kıyafetleri boşanınca giymeye devam ettiğinizde sanki giyim tarzınız değişmiş gibi tepkiler oluyor çünkü boşanmış kadın kıyafeti diye bir şey yarattılar zihinlerinden, mümkünse erkeklerle alışveriş için dahi hiç konuşmayan evden çıkmayan kadın olmalısınız, o yüzden bu toplumda kadının kesinlikle ekonomik özgürlüğü olmalı, maddi imkanlarını da mümkün olduğunca iyileştirmeli ki yaşadığı çevre baskılarıyla kadını zapturapt altına alıyorsa o çevreden uzaklaşıp gidebilsin.

Bir grup var ucana kaçana dışı kuşa asılan. Tavır vs de bir yere kadar bunlara.
Bir grup var kasabali hodukler, bunların hedef kitlesi çocuksu tipler, daha narin nazenin tipler, bosanmis kadinlar, unv ogrencileri vs vs daha doğrusu erkeksiz kalmaması gerektiği düşünülen tipler. Kontrol altına alınabilir olduğu düşünülen tipler.
Toplumda 40 yaşında bosanmis kadın hedeftir de, 40 yaşında bekar kadın tam tersine arzu nesnesi değildir. Çünkü toplum gözünde evlenmek için önüne gelene evet dememiştir, begenmemistir, begenilmemistir, is yerlerinde -toplumda dalga konusudur. Oradaki asıl niyet nasıl bir erkeğe ihtiyaç duymaz ofkesidir. Çünkü onların gözünde erkeğin nikahı, koruması son derece değerlidir.

Metroda ''çıkar telefonu'' diyen dayilarin lise formasıyla yürüyen merdivendeki kızlara bakışını görseniz mideniz bulanır
Yada varoş tabir edilen bir yere gitmiştim orta yaş üstü kadınım ama o bakışlar mide bulandırıcı .. bunlar taciz
Öğretmen kalitesi düştü zaten torpilli badem dolu heryer hayatlarında bir konsere gitmeden üni bitiren tiplerin aç bakması kadını cinsellik olarak görmesi şaşırtmıyor

Yuhhh birde öğretmen bu kişi
Terbiyesiz ,hadsiz....

Kesinlikle öyle. Burada mevzu kadının güzel çirkin, dul bekar, yaşlı genç olması değil. Erkeklerin zihniyetinin çok pis, kirli olması.

Diyelim ki ben yanılıp bu adamı iyi biri sanıp ona iyi davrandım. Ne olursa olsun o karaktersiz bu üslupla bu düşünceyle bana böyle davranamaz. Hiçbir şekilde buna hakkı yok.

Benzer bir olayı da ben yaşamıştım
Boş dersim vardı. Bir hocanın dersini bana verdiler şu derslik diye söylediler gittim. X bir hocayı daha o derse yönlendirmişler.
Kapıyı bir açtım adam ders anlatıyor. Kusura bakmayın hocam boş ders diye geldim dedim kapıyı kapattım çıktım.
aylarca adamdan kurtulamadım
Sebep ise gülümseyerek rimelli gözlerimle bakmışım umutlanmış (rimel önemli yalnız)
Sonra öğretmenler arasında vicdansız kadına çıktı adım.

Rimelli gözlerinden başkasının sorumlu olacak hali yoktu tabi ki vicdonsızsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…