daha bir aylik evliyim ama bosaniyoruz...

Bence cok sanslısın sana sahıp cıkan ve senı ezdırmeyen bır baban var . Herkes senın kadar sanslı degıl ya baban sen bu adam ıcın bızı kırdın kocan o deyıp hıc bıseye karısmasaydı ne olacaktı. Bosanılması ggerekıyorsa bosanırsınız . Bu kadar uzme annene gelınce evlılık kumar gıbı dersın evlenmeden anlayamıyorsun kı sonucta evlenmeden once prenses yerıne koyarlar sonucta evlendıkten osnra hızmetcı bıle yaparlar . Bunu bılemezsın sans bırazcıkta .O yuzden bunu takma sen sadece gercekten dewam etmek ısteyıp ıstemedıgıne karar var . Ama hıc bıseyden emın olmadan cocuk yapma . Kendın bakamayacagın ıcın degıl ama babaya da ıhtıyacı var tamam onuda anlarımama kımı ınsanlar baba olmayı hak etmıyor o yuzden . Iyı dusun .

Bu is icin baba vine donmeye gerek yok ki canim, esine "sen babana al bir araba ben de kendi maasimla kendi aileme bir araba alicam, esit davranmazsak uzulurler" deseydin. Kendi parasiyla o babasina alsin, sen de kendi paranla ailene yatirim yap, hatta ailene yapmis gibi kendi uzerine birikim yapabilirsin bu vesileyle

Bu sekilde davranirsan sesini kesecektir.

O nasil bi soru oyle ya. Soruyu sorma tarziniz ne kadar itici.... ayrica birilerinin bosanmasi mutlu edecek galiba rahatlayacaksin.....

senin boşansan yada boşanmasan niye seviliyim ,niye üzülüyüm !! sizin gibi insanlar en ufak bi tartısma kavgalarında i''şte boşanıorum, hemen bosanıyorum ,şu kadar aylık evliyim boşanıorum gibi hemen evhamlanıp,hüsnü kuruntu yapıyorlar. boşanmayı siz bir kavganızda agızınıza almışşınız. bu kadar basit kolay olmaz bu işler.

Konu sahibi, çok fevrisiniz. İtici filan cümleler nedir öyle ?
Buradaki insanlara cevap verirken bile bir laf sokma edası, bir fevrilik, bir alınganlık.
Evlilikte de bunu yapıyorsanız,normal yani şuan böyle olması .
Ben de babanızın öyle demesini normal bulmadım. Evet güzel koruyor ediyor vs.
Ama bir baba, kızım evine dönersen kabulum demeli sadece.
Ben kızımı alıyorum harcatmam ne demek ? Sanki günlerce dayak yediniz ağzınız burnunuz dağıldı, aldatıldınız vs...
Böyle fikir ayrılıkları için biraz sert bir tutum babanızınki.
Benim eşimin annesi bana böyle dese, oğlumu alıyorum filan. Harcatmam diye.
Eşimin ne kadar pasif bir insan olduğunu düşünür soğurdum.
Bilmiyorum ama, %50 %50 bence hatalarınız.

yav canım öncelikle Allahım sabır versin en iyi şekilde atlatırsın ama konunun derinlğini bilmediğim için belki yapacağım yorum farklı gelebilir.. Sonuçta şu an kim daha evlenmeden para mevzusunu açmıyor ki.. Bizim ülkemizde evlilik yolunda düşünülen tek şey budur.. Eşim sevgili iken de böyleydi hep para konusurdu şunu yaparız bunu yaparız gibisinden bu ifadelerini çok yadırgamışsınız.. Burda ben bi anormallik göremedim hepimiz aynı planları sadece para üzerine yapıyoruz.. Ki bak sen bile düğünü çoğu şeyi benim babam yaptı diyorsun bu da maddi bir düşünüş tarzıdır.. Evliliklerde böyle şeyleri takmanız birazda bu duruma gelmenizde etkili olmuş olabilr.. Hayırlı bir iş var ortada ömür boyu sürecek bir hayat bunun maddi ölçüleri çok da düşünülmemeli.. Sen yapmışsın veya o yapmış sonuçta yine siz kullanıyorsunuz.. Araba mevzusuna gelince haklısın istememekte ama bu durumda çok rahat bir şekilde çözülürdü eşinizin tepkisi yersiz.. Babadan imzalı bir kağıt alınabilirdi.. Kısacası olayları tam detaylı bilmemekle beraber sadece şu yazdığınız şeye dayanarak bir ayrılık yaşamanız üzer beni.. Alın eşinizi konuşun halledilmeyecek şeyler değil.. Tabiki duygularınıza, duygularına bakarak..

X