daha bir aylik evliyim ama bosaniyoruz...

Alla Alla bu soç saçma işte , kendi yatırımınız sonuçta kimene , ailesinden ayrıldıuğını bilmiyo daha

gerçi daha yeni evlisiniz erkekler bizden daha zor adapte oluyor ama

bu yatırım sizin tek başına karar alamaz , ailesine mahçup olmakta neymiş

yakınmı oturuyosunuz ailesine hani acaba arabayı alsın oğlan ortak kullanıız diyemi düşünüyolarr, ki buda sıkıcı bi durum

öyle ya da böyle laf ağızdan çıkmış bi kere eşinizin inadından vazgeçmesi lazım

aynen canım ortak kullanırız dıye dusunuyorlar kendı arabaları yok bızımkıne ortak olacaklar ıste ındırımden alındı fılan dıye..

kavga anında biçok şey söylenir..
çok çok ağır olmadıkça bence dikkate almaya gerek yok..
herkesin gözü döner sinirleyken...
çok çok yeni evlisiniz daha bu tür aile konusunda çıkan kavgalar normal sayılabilir arada küfür,şiddet fln yoksa...
boşanma sebebimi bu bilemedim gerçekten..
bu kadar çabuk, konuşmadan, uzlaşmaya çalışmadan yeni kurulan bi yuva yıkılmamalı bence..
tabi hayat ve tahammül sınırları senin..
en iyi sen bilirsin ne yapman gerektiğini...
para konusunda bu kadar çok muhabbet açması hoş değil gerçekten ama boşanılacak kadarda değil gibi sanki..
yıkmak en kolayı eğer seviyosan biraz daha sabırlı olmanı tavsiye ederim...
allah yardım etsin..
ne karar verirsen ver hayırlısı olur inşallah hakkınızda...

ya kızlar benım ıcın ayrılmaktan öte ya bosandıktan sonra asılan fılan cok oluyormus arkadasım ıdare et dıyor..
nası ıdare edeyım ya..

iyi de sen boşanmaya karar vermişsin bizden istediğin ne? hatta ruhen atlatmışsın gibi bu mesajından onu anlıyorum.

Allah bu erkekleri nasil biliyorsa öyle etsin,bence zerre kadar parani harcama,gitsin alsin ne aliyorsa.

Arkadasim bak gör yarin birgün sen ac acikta kalirsin ve bu adam zeytin yagi gibi üste cikar.

Dün konu actim bak kuzenim yapti etti acidi maddi zorlukta simdi,adam hala laf sokuyormus kadincagaz harclik vermeyince.

Ooff of

nedense bana eşiniz paracı gibi gelmedi ,siz biraz fevrisiniz sanki ,benim eşimde engelli indirimi için arabayı babamın üstüne alalım dese ben olur derdim ,bence siz hesaba kalkışmışsınız ,babana bişey olursa bizim olmaz o araba gibisinden konuşmuşsunuz ,ayrıca ee madem öyle ver altınalrı onlarla alalım ,kendi üstümüze istiyorsan demiş ki bunda da bişey göremedim ,bende altınlarımı ev alırken verdim ,yani ha ev ha araba bir yatırım var ortada ve para yok ise altın istemiş adam..
babanız ver dilekçeni ben kızımı harcatmam demesi de yalnış ,her aile mevzusunda baba girecekse araya kocanı pasif hale getirirsin ,elbet arkanda olduklarını hissettir ama böyle tartışmalarda hemen aileye başvurmak evliliği sarsar ,bizim 8 yılda aramızda neler geçti ,bırakın babama ,ablama bile anlatmış değilim ..

yalnış yoldasınız ,daha ay olmuş kavgalar almış başını gidiyor ..toparlanın ve eşinle oturup adam akıllı bir uzlaşmaya varın ,kolay değil ha deyince kızını öyle çekip almak ,yuvayı dağıtmak ,bunlar sizin için bir sınav ,başarıyla geçersiniz umarım ..

nedense bana eşiniz paracı gibi gelmedi ,siz biraz fevrisiniz sanki ,benim eşimde engelli indirimi için arabayı babamın üstüne alalım dese ben olur derdim ,bence siz hesaba kalkışmışsınız ,babana bişey olursa bizim olmaz o araba gibisinden konuşmuşsunuz ,ayrıca ee madem öyle ver altınalrı onlarla alalım ,kendi üstümüze istiyorsan demiş ki bunda da bişey göremedim ,bende altınlarımı ev alırken verdim ,yani ha ev ha araba bir yatırım var ortada ve para yok ise altın istemiş adam..
babanız ver dilekçeni ben kızımı harcatmam demesi de yalnış ,her aile mevzusunda baba girecekse araya kocanı pasif hale getirirsin ,elbet arkanda olduklarını hissettir ama böyle tartışmalarda hemen aileye başvurmak evliliği sarsar ,bizim 8 yılda aramızda neler geçti ,bırakın babama ,ablama bile anlatmış değilim ..

yalnış yoldasınız ,daha ay olmuş kavgalar almış başını gidiyor ..toparlanın ve eşinle oturup adam akıllı bir uzlaşmaya varın ,kolay değil ha deyince kızını öyle çekip almak ,yuvayı dağıtmak ,bunlar sizin için bir sınav ,başarıyla geçersiniz umarım ..

bıseyı cok yanlıs analamıssınız benım esım altımlarla kayınpederın ustune araba almak ıstıyor bızım adımıza degıl bu bırıncısı

Bir ay boşanmak icin cok erken bir surec. Her evlilige alisma surecinde olabilecek kavgalar diye düşünüyorum. Ben henuz evli degilim ama ablam da ayni surecten gecmisti fakat suan cok mutlular. Babalar bu konularda duygusal davrandiklari icin bosanmanizi istemesi normal. Bence mucadele edin. Halledilebilecek bir mesele. Bunun icin yuva yikmaya degmez.

bence benım soyledıgım cok mantıklı bısey cunku zaten yakın oturuyoruz kayınvalıde sureklı arabayı ısteyecek esıme benı getır hotur fılan yapacak ayrıca zaten sureklı babanız hasta bakıyorum dıye baslarına kakıp duruyor o zaman da arabay babanızın sayesınde ındırımlı aldınız dıyecek......soz soyleme hakkı olacak..
ayrıca durumları cok kotu ve abılerı cok açgözlü ben altınlaımızı abılerıne vermek zorunda mıyım.......
sızın evlılıgınız sekız sene olmus oturmus bı guvenınınz var elbet ama ben daha yenı evlıyım
su anda benden babasının ustune araba almak ıcın altınlarımı ıstemesı bana gre cooook yanlıs..
hele annesının laf sayması ...

bence benım soyledıgım cok mantıklı bısey cunku zaten yakın oturuyoruz kayınvalıde sureklı arabayı ısteyecek esıme benı getır hotur fılan yapacak ayrıca zaten sureklı babanız hasta bakıyorum dıye baslarına kakıp duruyor o zaman da arabay babanızın sayesınde ındırımlı aldınız dıyecek......soz soyleme hakkı olacak..
ayrıca durumları cok kotu ve abılerı cok açgözlü ben altınlaımızı abılerıne vermek zorunda mıyım.......
sızın evlılıgınız sekız sene olmus oturmus bı guvenınınz var elbet ama ben daha yenı evlıyım
su anda benden babasının ustune araba almak ıcın altınlarımı ıstemesı bana gre cooook yanlıs..
hele annesının laf sayması ...

sizin altınlarınız ile babasının üstüne araba alacağını yazmamışsınız ,ver o zaman altınları ben alayım onlarla yazıyor mesajınızda ,ben öyle anladım ,ya babamın engelli durumunu kullanır alırız ,yada sen altınları verirsin bize alırız gibi bir seçenek sunulduğunu sandım ..tabiki ortada tek araba 2 aile olursa sorun çıkar ,eşinizle bu durumu konuşun ve araba mevzusu kapanmıştır deyin

bak canım çok daha yenisine evlilikte ben sana bişey anlatayım ;

1 yıllık evliydim ,ben trakya geliniyim ,bizde de doğu aşiretlerindeki kadar çok altın takılır ,o kadar çok altınım vardı ki bu zamanda lüks bir daire alınabilecek kadar ,öyle peşinat filan değil tamamen 150-200 bin tl lik bir daire alınabilecek kadar altınım vardı..

kayınpederim ve kaynım bu parayı çalıştıralım yatmasın evde dedi ,sermaye olarak kullanalım sizde kar ortağı olun dedi ,ama ana paranız hep kalacak dedi ,biliyormusun tamamını verdim ,6 yıl o para çalıştı işler büyüdü ,üstüne çok çok daha güzle paralar kazanıldı 3 aile geçindi,ama artık ev almak istiyordum ve ana paramızı geri istedik ,verdiler ve evimizi aldık çok şükür .iş hala devam ediyor ve bize hala ordan para geliyor ..

burda kazanan taraf ben oldum ,ama ne ile ,anlayış ile ,güven ile ,sizin aranızda daha o güven oluşmamış ,eşdir sırtını dayadığın ,eştir güvendiğin sığındığın ,ama sizde bu olgu gelişmemiş malesef ve erken bir evlilik kararı alınmış ,her ne kadar 5 yıllık öncesi birliktelikte olsa evlilik farklı..

boşanmayı bence çıkarmalısın aklından .....öyle hemen olur mu....babamın üstüne alalım demiş,kabul etmemişsin,tamam altınları da istemiş vermemişsin.....onlar senin zaten,senden izinsiz alamaz,hadi aldı diyelim hayrını mı görecek....lütfen sakin ol...gaza gelme..

boşanmayı bence çıkarmalısın aklından .....öyle hemen olur mu....babamın üstüne alalım demiş,kabul etmemişsin,tamam altınları da istemiş vermemişsin.....onlar senin zaten,senden izinsiz alamaz,hadi aldı diyelim hayrını mı görecek....lütfen sakin ol...gaza gelme..

ya en ufak bıseyde aılem aılem soyle dedı anam boyle dedı
ben anama alacam dedım sen engel oldun bılmem ne madem oyle tum parayı ayıralım fln bana bunları demeye hakkı varmı ne dıye alıyormusum babasının adına araba ben kolaymı kazanıyorum ya sızıde anlamak cok zor

ya en ufak bıseyde aılem aılem soyle dedı anam boyle dedı
ben anama alacam dedım sen engel oldun bılmem ne madem oyle tum parayı ayıralım fln bana bunları demeye hakkı varmı ne dıye alıyormusum babasının adına araba ben kolaymı kazanıyorum ya sızıde anlamak cok zor

tamam kabul etmemişsin işte canım,ama boşanmak hemen kolay değil dedim......anlaşılmayacak birşey yazdığımı sanmıyorum...öfkeden yanlış anlıyorsun sanırım.....

takma kafana ben evleneli 3 sene oldu inan bende zor alıştım ama aklıdan boşanmayı bile geçirmedim alışmalısın evlililk kolay değil ortamın evin çevren her şeyin değişti sabretmelisin

dikkatimi çekti eşiniz askermişte..

abicim anlayamıyorum ben bunu neden askerlik yapılmadan evlenilir. iki tarafada günah değil mi. (mecburi sebepler hariç)

eşimle 8 senedir beraberiz.
benden 5 yaş büyük ben üniversite okurken o çalışmak mecburiyetindeydi (banka borçları vardı)
sonra doğuda tehlikeli bir yere atandım.
evlendik ve eş durumundan tayin oldum geldim.
bu arada eşim dışarıdan üni. okuyordu.
ben de artık güvenli bir yere gelince askerliği daha fazla ertelemedi zaten 28 yaşında :)
işte böyle.

bence babanıza ve annenize güvenin. kendinizi de daha fazla kullandırmayın. adam kendi maaşıyla istediğini yapsın işte, hayret bişi.:KK14:

aslında arabayı altını geçelim burda en önemli sorun eşinizin evliliğin huzur ve refahını düşünmek yerine maddi hesaplar peşinde olması ve sizin düşüncelerinize değer vermek yerine içinde art niyet aramasıdır. ki bu iki sorun da sizden değil kişinin kendinden kaynaklıdır. kendi düşüncelerinden ve kalbinden.. her şeyde art niyet araması eşini düşman gibi görmek, evlilikte ise savaş başlatmaktır. iyi niyetinize güvenmiyor, bencil ve mantıklı düşünmüyor bu yüzden. siz affedince de en fazla 1 ay iyi olacak, çünkü bi insan neyse o'dur. ya onu öyle kabul edecekseniz ya da kendinizi bir işkenceden kurtaracaksınız. hiç sevmediğim erkek tipidir kusura bakmayın, aile mutluluğundan çok bu tür şeylere önem vermeleri bence hayata bakış açılarını gösteriyor açıkçası.

X