- 31 Ocak 2011
- 1.934
- 152
- Konu Sahibi cikolatakizzz
Aslinda en bastan beri belliydi hersey.. ben calisan ve maasi iyi sayilabilecek bi bayandim.. yas olarak ondan kucuk.. daha sevgiliyken basladi hesaplara .. evlenince su kadar paramiz olur sunu aliriz sunu satariz gibi.. kac kere kavga ettim sen paraan baska bisey bilmezmisin diye.. o zaman sen bana namussuz mu diyorsun diye üste cikti.. dugunde ailesi Hicbisey yapmadi biz yaptik .. benim babam verdi cogu seyi.. dun ipler koptu... babasinin adina araba almak istiyordu. Ben istemedim. . Babasinin engelli indirimi varmis cok ucuza gelirmis fln.. bende dedimki yarin oburgun babana bisey olursa o araba ustunde hicbir halkimiz yok.. araba alalim ok ama sadece bizim adimiza alalim..bunu dedim diye ailesine iftira atmisim namussuz hirsiZ DEMISIM.. neler neler... sonra madem oyle dedi sana taktigim altinlari geri ver onlarla ben alirim dedi.. burada olayi babam duydu ve karsisina alip konustu.. boyle evlilik olmaz. Dilekçeni ver oglum ben kizimi harcatmam dedi.. esim de dusuneyim bi iki gun dedi... kizlar cok kotuyum babamin yanina geldim.. benim icin en zoru da annem sen bunun mu sevgisine inandin dedi.. ben onunla evlenmek icin ailemle arami bozmustum..
Cok kotuyum.... ne olacak simdide sinirden altinlari geri istedim diyo.. cok uzgunum... anneme beni mahçup ettin araba alinmadi diye aradi bana laf saydi diyo...
Cok kotuyum.... ne olacak simdide sinirden altinlari geri istedim diyo.. cok uzgunum... anneme beni mahçup ettin araba alinmadi diye aradi bana laf saydi diyo...
Son düzenleyen: Moderatör: