daha bir aylik evliyim ama bosaniyoruz...

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
Aslinda en bastan beri belliydi hersey.. ben calisan ve maasi iyi sayilabilecek bi bayandim.. yas olarak ondan kucuk.. daha sevgiliyken basladi hesaplara .. evlenince su kadar paramiz olur sunu aliriz sunu satariz gibi.. kac kere kavga ettim sen paraan baska bisey bilmezmisin diye.. o zaman sen bana namussuz mu diyorsun diye üste cikti.. dugunde ailesi Hicbisey yapmadi biz yaptik .. benim babam verdi cogu seyi.. dun ipler koptu... babasinin adina araba almak istiyordu. Ben istemedim. . Babasinin engelli indirimi varmis cok ucuza gelirmis fln.. bende dedimki yarin oburgun babana bisey olursa o araba ustunde hicbir halkimiz yok.. araba alalim ok ama sadece bizim adimiza alalim..bunu dedim diye ailesine iftira atmisim namussuz hirsiZ DEMISIM.. neler neler... sonra madem oyle dedi sana taktigim altinlari geri ver onlarla ben alirim dedi.. burada olayi babam duydu ve karsisina alip konustu.. boyle evlilik olmaz. Dilekçeni ver oglum ben kizimi harcatmam dedi.. esim de dusuneyim bi iki gun dedi... kizlar cok kotuyum babamin yanina geldim.. benim icin en zoru da annem sen bunun mu sevgisine inandin dedi.. ben onunla evlenmek icin ailemle arami bozmustum..
Cok kotuyum.... ne olacak simdide sinirden altinlari geri istedim diyo.. cok uzgunum... anneme beni mahçup ettin araba alinmadi diye aradi bana laf saydi diyo...

Son düzenleyen: Moderatör:
herseye ragmen sevgı varmı pekı aranızda?

ne bılım bu kadar para hesabı yapan bırıne ne kadar dayanılır bılemedım:26:

Son düzenleme:
Aslinda en bastan beri belliydi hersey..

Ah ah.. keske gormezden gelmesek bir seyleri. en bastan belliymis. esiniz sizin fikirlerinizi onemsemiyor. ayni dili de konusamiyorsunuz ki. sizin kotu niyetli oldugu kodlanmis beynine. soylediklerinizde bir sey yok ki, gayet hakli makul bir istek. bence bir sure ayri kalmaniz sizin faydaniza olabilir. hem evet bosanmak istiyorum derse esiniz yalvaracak misiniz ? bir omur boyu boyle olacak. Allah yardimciniz olsun.

Ben onu cok seviyordum diyeceksinizki hic mi anlamadin
.hem sevdigim icin konduramadim hemde evlendikten sonra bu kadar paraci oldu...ama demekki onun beni sevdigi filan yokmus :KK43:(

canım bu adam değişmez evlendikten sonra iyi yönde değişen hiç görmedim nerdeyse aksine daha da azıtıolar yakında sizin maaşınızda yetmicektir ailenden iste demeye başlıcaktır bence yok yakınken ailenizde destekken kurtulun bu adamdan

Aslinda en bastan beri belliydi hersey.. ben calisan ve maasi iyi sayilabilecek bi bayandim.. yas olarak ondan kucuk.. daha sevgiliyken basladi hesaplara .. evlenince su kadar paramiz olur sunu aliriz sunu satariz gibi.. kac kere kavga ettim sen paraan baska bisey bilmezmisin diye.. o zaman sen bana namussuz mu diyorsun diye üste cikti.. dugunde ailesi Hicbisey yapmadi biz yaptik .. benim babam verdi cogu seyi.. dun ipler koptu... babasinin adina araba almak istiyordu. Ben istemedim. . Babasinin engelli indirimi varmis cok ucuza gelirmis fln.. bende dedimki yarin oburgun babana bisey olursa o araba ustunde hicbir halkimiz yok.. araba alalim ok ama sadece bizim adimiza alalim..bunu dedim diye ailesine iftira atmisim namussuz hirsiZ DEMISIM.. neler neler... sonra madem oyle dedi sana taktigim altinlari geri ver onlarla ben alirim dedi.. burada olayi babam duydu ve karsisina alip konustu.. boyle evlilik olmaz. Dilekçeni ver oglum ben kizimi harcatmam dedi.. esim de dusuneyim bi iki gun dedi... kizlar cok kotuyum babamin yanina geldim.. benim icin en zoru da annem sen bunun mu sevgisine inandin dedi.. ben onunla evlenmek icin ailemle arami bozmustum..
Cok kotuyum.... ne olacak simdide sinirden altinlari geri istedim diyo.. cok uzgunum... anneme beni mahçup ettin araba alinmadi diye aradi bana laf saydi diyo...

Canım kimse o adamla aynı dili konuşamaz..1ay çok bile öyle birine.... Yol yakınken dön bak.. Hiiç üzülme,4-5yıl sonra boşansan inan daha çok üzülürsün yıllarımı verdim diye..

Çirkefler,her türlü çarpıtma,yalan,iftira var maşallah.. İşte evlenmeden önce 1 görünen kötü huy evlenince 1000 oluyor maalesef :KK31:

Babanın tavrına hayran kaldım. Kızına sahip çıkan aileleri seviyorum.. Allah yardımcın olsun.Elbet üzüleceksin ama geçecek :KK34:

kavga anında denenlere ben çok itibar etmem.
sevmiyorum demesini çok önemsemedim bu yüzden.
ama bu kadar para meselesi yapan bir adamla zor.
önce bu konuda anlaşmaya çalışın.
ya ev giderlerini bölüşüp kalan paralarınızı kendi isteğinize göre harcayın.
ya anlaşın ortak hesapta biriksin birbirinizin rızası olmadan çekemeyin.
ya da bütçeyi size versin, siz alınıp satılacağa karar verin..

yani eşiniz ortak yolu bulmak isterse bulunur ama geçinmeye gönlü varsa tabi..
bir şeyleri çözmeden tekrar barışmayın yoksa düzelen bir şey olmaz.

Benzer sebeplerden boşanan birisi olarak sana tavsiyem,
Ne kadar çabuk bu kan emicilerden kurtulursan o kadar iyidir senin için,
Ben dört sene düzelir dedim ama ne ailesi ne de kendisi asla düzelmediler.
Ailem de ailem diye başımın etini yedi durdu.
Şimdi bırak boşanmaya üzüldüğümü,
Neden ilk zamanlarda boianmadığıma pişmanım.
Geçen zaman çok kıymetliymiş meğer.
Gitti 4 senem.
Sen de aynı pişmanlıkları yaşama diye diyorum.
Asla düzelmez, kaç kurtar kendini...

Son düzenleme:

Yanlış anlamada belliki daha olgunlaşmamış biri düşünmeden konuşmasından belli. kızma bana eşini kötülemek değil. ama kocanın bi ağırlığı olmalı. ağırlık derken ciddi olmalı değil senle çocuk olmalı ama evin idaresinde adam gibi olmalı hz. ömerin bir sözüdür bu.
kısaca son kez al karşına konuş bir daha yapmıcan ama gibi çocukça şeyler demiceksin ona sadece al karşına sen hiç konuşma, onu bir dinle en baştan sonuna kadar. işte o zaman zaten gerçek niyetini içini ele verir. sende karar vermiş olursun zaten.
ALLAH yardımcın olsun.

UNUTMA SON KEZ KARŞINA AL TAMAMINI DİNLE SÖZÜNÜ BİLE KESMEDEN.. ozaman belli olur bu adam düzelirmi düzelmez mi diye..

kavga anında denenlere ben çok itibar etmem.
sevmiyorum demesini çok önemsemedim bu yüzden.
ama bu kadar para meselesi yapan bir adamla zor.
önce bu konuda anlaşmaya çalışın.
ya ev giderlerini bölüşüp kalan paralarınızı kendi isteğinize göre harcayın.
ya anlaşın ortak hesapta biriksin birbirinizin rızası olmadan çekemeyin.
ya da bütçeyi size versin, siz alınıp satılacağa karar verin..

yani eşiniz ortak yolu bulmak isterse bulunur ama geçinmeye gönlü varsa tabi..
bir şeyleri çözmeden tekrar barışmayın yoksa düzelen bir şey olmaz.

dikkatimi çekti eşiniz askermişte..

abicim anlayamıyorum ben bunu neden askerlik yapılmadan evlenilir. iki tarafada günah değil mi. (mecburi sebepler hariç)

kötü olmuşş, belki kurtarılacak bir durum vardır ,

herkesin var bi durumu işte kimisi paraya çok düşkün kimisi de elindeki parayı tutamaz

siz aranızdaki sevgiye bakın ve kararınızı kendişniz verin ailenizin etkisinde kalmadan

birde ailesine ne kadar güvendiğinizi bilemem tabi ama ,eşinizin dediği gibi engelli olan birisi araba aldığında

fiyat farkı gerçekten de fazla

ya kızlar benım ıcın ayrılmaktan öte ya bosandıktan sonra asılan fılan cok oluyormus arkadasım ıdare et dıyor..
nası ıdare edeyım ya..

kendinize acimiyorsunuzda niye şu ailelerinizi dusunmuyorsunuz onu anlamam , sonunu bile bile bir isin icine giriyorsunuz umdugunuz gibi cikmayinca yine aileleriniz ugrasiyor yazik burada boyle seyler okudukca anne baba olmanin ne kadar zor oldugunu bir kez daha goruyorum allah herkese hayirli, akli basinda evlat versin ne diyeyim lutfen bu saatten sonra vereceginiz kararlarin ailenizide nasil etkileyecegine biraz önem verin egoistçe, sadece kendiniz nasil mutlu olacaksaniz o sekilde kararlar almayin.. sonuda pek hayirli olmuyor gordugunuz gibi

kötü olmuşş, belki kurtarılacak bir durum vardır ,

herkesin var bi durumu işte kimisi paraya çok düşkün kimisi de elindeki parayı tutamaz

siz aranızdaki sevgiye bakın ve kararınızı kendişniz verin ailenizin etkisinde kalmadan

birde ailesine ne kadar güvendiğinizi bilemem tabi ama ,eşinizin dediği gibi engelli olan birisi araba aldığında

fiyat farkı gerçekten de fazla

fazla ama bn aılesıne bısey demyrm kı ya kendı aılemde oyle bırı olsa yıne yapmam dunya halı bu kımseye guven olmaz dıyorum sadece
ama o da o araba alınmazsa aıleme mahcup olacagm dıyo

kendinize acimiyorsunuzda niye şu ailelerinizi dusunmuyorsunuz onu anlamam , sonunu bile bile bir isin icine giriyorsunuz umdugunuz gibi cikmayinca yine aileleriniz ugrasiyor yazik burada boyle seyler okudukca anne baba olmanin ne kadar zor oldugunu bir kez daha goruyorum allah herkese hayirli, akli basinda evlat versin ne diyeyim lutfen bu saatten sonra vereceginiz kararlarin ailenizide nasil etkileyecegine biraz önem verin egoistçe, sadece kendiniz nasil mutlu olacaksaniz o sekilde kararlar almayin.. sonuda pek hayirli olmuyor gordugunuz gibi

cok kotuyum lutfen ustume gemeyın.. yeterı kadar sucluyorum kendımı ıcınız rahat etsın..

fazla ama bn aılesıne bısey demyrm kı ya kendı aılemde oyle bırı olsa yıne yapmam dunya halı bu kımseye guven olmaz dıyorum sadece
ama o da o araba alınmazsa aıleme mahcup olacagm dıyo

Alla Alla bu soç saçma işte , kendi yatırımınız sonuçta kimene , ailesinden ayrıldıuğını bilmiyo daha

gerçi daha yeni evlisiniz erkekler bizden daha zor adapte oluyor ama

bu yatırım sizin tek başına karar alamaz , ailesine mahçup olmakta neymiş

yakınmı oturuyosunuz ailesine hani acaba arabayı alsın oğlan ortak kullanıız diyemi düşünüyolarr, ki buda sıkıcı bi durum

öyle ya da böyle laf ağızdan çıkmış bi kere eşinizin inadından vazgeçmesi lazım

ya kızlar benım ıcın ayrılmaktan öte ya bosandıktan sonra asılan fılan cok oluyormus arkadasım ıdare et dıyor..
nası ıdare edeyım ya..

O ne ya!? Birileri sana asılmasın diye evli kal mı diyor!! ben mi yanlış anladım :KK37: umarım yanlış anlamışımdır..

Biri sapıksa evli de olsan,boşansan da bekar da olsan asılır....Kaçıcı yüzyılda yaşıyoruz..Neyin kafasında bunu söyleyenler anlamadım..

Boşamak istemiyorsan o başka, böyle ortaçağ bahanelerini geçin.

Şu hayatta para sebebiyle kavga çıkartan insanlar kadar midemi bulandıran bişey yok !
Ya daha yeni evlisiniz ve tartışma sebebine bak.Eşin böyle davrandıkça sende kalan sevgi (varsa) oda biter.
Kusura bakma ama düğünde çoğu masrafı siz yapmışsınız erkek tarafı gibi yanlış...
Çok şükür ki sana sahip çıkan ailen var.Bence mantıklı bir karar ver yol yakınken canım.
Ayrıca böyle bir tartışmada ''sinirden söyledim'' deniyorsa inan o hatasını kapatmaya çalışmaktan başka birşey değil ve tekrarlanır.
Benim diyeceklerim bukadar, akıl vermek değil sadece ufak bir yorum..
Gelişmelerden bizi haberdar et olurmu

ahannnnndaaa altınlar die bi işaret çek bence o salağa gerizekalı herif.bunlar ailecek sizi sömürücekler bence.anlaşmalıdır bunlar ailecek.bi kaç altın geçti ya sana onlarda gözlri sakın verme cnm.böle afedersin eşin ama 50 tane bulursun kendine.ileride çocuun olsa yandın boşansan bi de senden nafaka ister bu.sakın verme altınları aklını başına topla sende

X