Daha 1 aylık evliyken boşanmak

23 yasindasin, 1 aylik evlisin, hamilesin ve bosanmak istiyorsun. Ne kadar genc yasta evlendigine deginmek bile istemiyorum da, hic degilse korunsaydiniz..neyse olan olmus zaten. Fakat su tabloda bosanmak icin gercekten gecerli nedenleri olmali insanin..siddet, ihanet ya da sana gercekten kotu davraniyor olmasi gibi. Ama adam sadece huysuzsa, ve biraz da bosbogazmis anlasilan, annesine anlatiyormus herseyi, bunun disinda hic mi iyi tarafi yok? Hemen kestirip atmak cok erken bir karar.

23 yasindasin, 1 aylik evlisin, hamilesin ve bosanmak istiyorsun. Ne kadar genc yasta evlendigine deginmek bile istemiyorum da, hic degilse korunsaydiniz..neyse olan olmus zaten. Fakat su tabloda bosanmak icin gercekten gecerli nedenleri olmali insanin..siddet, ihanet ya da sana gercekten kotu davraniyor olmasi gibi. Ama adam sadece huysuzsa, ve biraz da bosbogazmis anlasilan, annesine anlatiyormus herseyi, bunun disinda hic mi iyi tarafi yok? Hemen kestirip atmak cok erken bir karar.
İyi tarafı tabi ki var düğünden önce biz hiç kavga etmedik beş dkdan fazla küs kalmadık beni çok sevdiğini biliyordum ya ilk günler beni o yıkadı sabunladı saçımı kuruttu üstümü örtüp uyuttu çamaşıra bulaşığa yardım etti işte sorun orda başladı iki bulaşık yıkamak ağır geldi sanırım ortalığı ayağa kaldırdı ben artık anlam veremiyorum bazı şeylere sadece kavga etmekten ve annesinin hoparlörde sürekli sesini duymaktan bıktım kafamı dinlemek istiyorum hala başım ağrıdan çatlıyor rüyamda babasını beni dövüyordu kendimi iyi hissetmiyorum şu an yalnızcs ondan ve ailesinden uzak durmak istiyorum

Bilmiyorum öyle bişey hiç sezmemiştim ama hamile olduğumı söyleyince bön bön suratıma baktı kadın insns bir tebrik eder bir sevinir erken şaşırdılar ama insan öyle tepki de vermez
Çok erken olmuş bence o tepki normal. Yani cidden nasılsa olmaz diye ilk gece korunmasız birlikte olduğunuza inanamıyorum. Böyle bir ihmal olamaz yani. Kayınvalide belki evlilik öncesi diye düşünüp bön bön bakmış olabilir. Ayrıca erkekler bu kadar erken baba olmak istemezler. Bence ilişkinizin bozulmasında bunun da etkisi var.

Çok erken olmuş bence o tepki normal. Yani cidden nasılsa olmaz diye ilk gece korunmasız birlikte olduğunuza inanamıyorum. Böyle bir ihmal olamaz yani. Kayınvalide belki evlilik öncesi diye düşünüp bön bön bakmış olabilir. Ayrıca erkekler bu kadar erken baba olmak istemezler. Bence ilişkinizin bozulmasında bunun da etkisi var.
Etkisi var farkındayım. Normalde biraz gezip tozmak eğlenmek istiyorduk ama birkaç ay sonra yapabiliriz diye düşünmüştük üç dört ay sonra gibi şu an için ne yapabilirim sadece ona odaklanmak istiyorum yoksa kafayı yicem kalbim diğer odada yüzğne bakmadan kafamı dinlemem gerektiğini söylüyor ama herkes gelince hoşgeldin de sarıl huyuna git diyor bilmiyorum zaten kendi gelip sarılıp öpmeye çalışıyor barışıcaz yine ama bir iki gün sonra yine kavga çıkıcak ve ben artık dayanamıyorum annesini aradığı an onu boğmak istıyorum annesinin hoparlörden benimle konuşup kaf yetiştirmesinden usandım ben yemek yapıyorum uğraşıyorum ben ona yemek yapma dışardan yiyin dedim diyor kadın sanane benim evimden ya sen ne karışıyorsum işte her dk arayıp herşeyi anlatorsa böyle olur

Bugün geldi sarılıyor ağlıyor yok sırtımı ısıt yok öğretmenler günün kutlu olsun öpmeye çalışıyor git dedim anan öpsün kusura bakma annesi bana öldürse beni suçu ben Dr bulurmuş öyle diyor sınava gitti geldi uyuyodum on kere Zile bastı gittim yüzüne bakmadan açtım ngeldim konuşmauıp kafamı dinlemek istiyorum sadece annesi gelecek nikaç gün sonra p zaman gidicem evime annem olmıycak yeğenimle kalırım bir süre
Annesi neden geliyor , senin kocan annesimi? Madem onun annesi gelicek , senin Annende gelsin . Uyanık ol.biraz. madem aile büyükleri geliyor senin annen nerde ?

Evden de gitme , madem adam bosanmak istiyor , o gitsin anasının evine , annende sana gelsin .
İşi burda annesi taa 8 saatlik yoldan gelecek benim de kursum var ondan gidemiyorum ayrıca annesi zaten beni burda tutmax boşanma durumu plursa onu biliyorum normalde bu evde onlar yaşıyordu benim eşyalarım geldi iki ay eşyalarım buradaydı ve onlsr benim koltuklarımı halılarımı kullandı hala kendi eşyaları gitmedi kadın baya garip evleneceğimizi biliyorum düğün günü gelmiş her yer onların eşyası tencereler tabaklar sandalyeler yatak bilmem ne bileyim oda şu an tamamen onkarın eşyaları hala arabayla gelmeyip otobüsle geliyorlar ve eşyalarını almıyorlar en baştan beri bir garipler yani üğün günü otele gitmeyip arabada uyuyup sabah sesim çıkmıyor çok hastayım diye ağlamak nedir o gün çağırdık hemen çorba falan yaptım ona eşim de nane limon yapmıştı çorbayı içmedğ çayı içti sonra diğer gün biz uyurken kapıyı tıklattı ben eşimi uyandırdım tuvalete gittim kahvaltı yapcaz diye bekliyorum bir b.k söylemeden gitmişler bu neyin kafası ya ben gerçekten anlamıyorum

Embriyo bebek değil ki. Buna bebek diyen sperme de der
Ama canlı olan her şey, acıyı hissediyor öyle değil mi?
Ağaçlara isim kazımak ya da dallarını kırmak bile net bir şekilde eleştirilirken henüz embriyo diye bebeğe bunu reva görmek çok acımasız. 5 haftalık bebek için bile kadın doğum doktoru diyor ki "kalp atışları var, belki hissediyor ama biz henüz bilmiyoruz."

Ağaçlara isim kazımak ya da dallarını kırmak bile net bir şekilde eleştirilirken henüz embriyo diye bebeğe bunu reva görmek çok acımasız. 5 haftalık bebek için bile kadın doğum doktoru diyor ki "kalp atışları var, belki hissediyor ama biz henüz bilmiyoruz."
bazı şeyleri uzun dönem düşünmelisiniz, her şeyin artısı eksisi vardir.uzun dönemde zarar veren şeylerin önlemi baştan alınmalı.kesinliği olmayan şeyler üzerine "çocuk kesme biçme" dememelisiniz.

bazı şeyleri uzun dönem düşünmelisiniz, her şeyin artısı eksisi vardir.uzun dönemde zarar veren şeylerin önlemi baştan alınmalı.kesinliği olmayan şeyler üzerine "çocuk kesme biçme" dememelisiniz.
İnanın nerde izledim bilmiyorum, bir kürtaj sonrası bebeğin parçalarını yayımlamışlardı. 50 kuruş büyüklüğünde bir kol ve bacak hatırlıyorum. Bunu kim görse aynı şeyi düşünürdü. Onun acı çekmediğini söylemek mümkün mü?
Allah hiçbir anneye ve bebeğe bunu yaşatmasın

Birkaç gün önce kalp atışlarını duydum evet daha bişeye benzemiyor bir cm bile değil fasulye gibi bişey ama orda bana tutunmaya çalışan bir bebek var insanlar senelerce tedavi görüyor kadın doğuma gittiğimde sekiz senedir tedavi olan bir kadın vardı daha yeni olmuş bebeği ilk denemede olan ve sıkıntılar yasamama rağmen bana tutunan bebeğim var ilk haftalarda düşük yapan çok fazla kişi oluyor sonuçta bence bu bebek mıcize gibi bişey tamam şu anda durumum iyi değil eşimle sorunlarım büyüdü belki de gerçekten çok kötü bir hal aldı ama o bebeğe asla kıyamam cinayet işlemektir bu. İlerde çocuğum olmayabilir ayrılabilirm ayrılırsam zaten erkek cinsine bir metreden fazla yaklaşmam bile o yüzden tek bildiğim ona iyi bakmak için elimden geleni yapacağım inşallah atanmak istememin bir sebebi de bebeğim zaten ons iyi şartlar sunabilmek kendi ayakları üzerinde duran bir annesi olduğunu görmeli

Birkaç gün önce kalp atışlarını duydum evet daha bişeye benzemiyor bir cm bile değil fasulye gibi bişey ama orda bana tutunmaya çalışan bir bebek var insanlar senelerce tedavi görüyor kadın doğuma gittiğimde sekiz senedir tedavi olan bir kadın vardı daha yeni olmuş bebeği ilk denemede olan ve sıkıntılar yasamama rağmen bana tutunan bebeğim var ilk haftalarda düşük yapan çok fazla kişi oluyor sonuçta bence bu bebek mıcize gibi bişey tamam şu anda durumum iyi değil eşimle sorunlarım büyüdü belki de gerçekten çok kötü bir hal aldı ama o bebeğe asla kıyamam cinayet işlemektir bu. İlerde çocuğum olmayabilir ayrılabilirm ayrılırsam zaten erkek cinsine bir metreden fazla yaklaşmam bile o yüzden tek bildiğim ona iyi bakmak için elimden geleni yapacağım inşallah atanmak istememin bir sebebi de bebeğim zaten ons iyi şartlar sunabilmek kendi ayakları üzerinde duran bir annesi olduğunu görmeli
Allah hayırlı kapı açsın ve ferahlık versin

Önce okuduğınu anla sonra hamilelik el kitabı yazarsın!
Bence siz önce görgü kurallarını öğrenin ondan sonra konuşun. Okuduğum gayet açık ve net siz ne yazıldığına bir daha bakın. İnsanlarla özellikle de tanımadığınız kişilerle nasıl konuşulması gerektiğini öğrenin.

İnanın nerde izledim bilmiyorum, bir kürtaj sonrası bebeğin parçalarını yayımlamışlardı. 50 kuruş büyüklüğünde bir kol ve bacak hatırlıyorum. Bunu kim görse aynı şeyi düşünürdü. Onun acı çekmediğini söylemek mümkün mü?
Allah hiçbir anneye ve bebeğe bunu yaşatmasın
bebeğin oluşum evrelerine bakarsanız hangi evrede onun olabildiğini görürsünüz.her gördüğünüz videoya inanmayın.bence doğru bile değil o video

Aynen ben de ona takıldım ya. Çünkü düğünümden 5 gün sonra adet olucaktım demiş.. Ee o zaman şöyle diyim. Yumurtlama adet başlangıç tarihinden ortalama 14 gün önce olduğuna göre bizde ister istemez nasıl oluyor diye düşünüyoruz. Size hak veriyorum.
Geç döllenme diye bir şey var adetten 3 4 gün önce bile hamile kalınabiliyor. Yumurta 14.gün değil bir hafta 10 gün sonra çatlayabiliyor. Evlenmeden önce hamile kaldıysa da sizi ilgilendirmiyor ki kadın burda başka bir şeyden bahsediyor ben de bunu anlamıyorum. Bir de haklı gibi sorguluyorsunuz size ne ki ne zaman hamile kaldığından niye takıldınız bu kadar? Sorun eşiyle hamile kalmasıyla değil.

Konu sahibi uyduruyor bence ya mantıksızlık yığında bir mesajında da Temmuz başı doğacak 40 hafta o zaman oluyor ana 2 3 hafta erken doğuyormuş demiş o kadar bihaber ben yakın zamanda doğum yaptım ne 2 hafta öncesi 40 haftayı 2 hafta geçti ve zaten adete 5 gün kala nasıl oldu da döllendi o yumurtalar :işsiz:
Adetime 3 gün kala döllenmiş benim geç döllenme. Ayrıca 36.haftadan sonra her an doğum oluyor illa 40 ı doldurması gerekmiyor. Ben 38 de doğum yaptım.

Geç döllenme diye bir şey var adetten 3 4 gün önce bile hamile kalınabiliyor. Yumurta 14.gün değil bir hafta 10 gün sonra çatlayabiliyor. Evlenmeden önce hamile kaldıysa da sizi ilgilendirmiyor ki kadın burda başka bir şeyden bahsediyor ben de bunu anlamıyorum. Bir de haklı gibi sorguluyorsunuz size ne ki ne zaman hamile kaldığından niye takıldınız bu kadar? Sorun eşiyle hamile kalmasıyla değil.
Ağzınıza sağlık bi grup benim hamilelik belirtilerime hamile kalmsma takmış durumda hoş önceden hamile dahi kalsam benim zaten düğünden üç ay önce hem resmi hem dini nikahı m oldu ama ısrarla söylüyorum düğünden sonra diye oldu işte ben de bu kadar çabuk olabileceğini bilseydim zaten korunurdum olabileceğine inanmıyorsanız ne diye sürekli nasıl korunmazsın diyorsunuz ben de sizi anlayamıyorum

Adetime 3 gün kala döllenmiş benim geç döllenme. Ayrıca 36.haftadan sonra her an doğum oluyor illa 40 ı doldurması gerekmiyor. Ben 38 de doğum yaptım.
Evet bunu da biliyorum hatta yürüyüş ve hurmanın doğumu kolaylaştırıp daha erken doğuma da sebep olduğunu biliyorum 9 ay geçtikten sonra daha doğrusu 36 hafta bebek için sıkıntı doğurabilecek birşey olmadığını düşünüyorum zaten zaman ilerledikçe doktorumla bu konuyu konuşacağım daha bir fasülye tanesi için ne zaman doğar diye konuşmam uygun değil geç döllenme de olsa bebek ilerleyen aşamalarda hızlı gelişip açığı kapatabiliyormuş

X