Daha 1 aylık evliyken boşanmak

Düzelse ne kadar düzelebilir bilmiyorum. Neredeysen üç haftadır ayrı yatıyoruz bu üç haftada yalnızca bir kere ilişki oldu onda da ilk defa erken boşaldı ve sonra özür diledi gitti geçen gün rüya gördüm de oldu ya kendimden utanmys başladım artık

Merhaba,

Neredeyse bütün konularınıza göz gezdirdim de, sizinle evlenen adama üzüldüm. Tabi öyle bir şey var ise..
Bence sizin farklı bir hayal dünyanız var,mesela şuan orada evli mutsuz hamilesiniz.
Yarın farklı konu açar,farklı şeyler üretirsiniz.
Bence bir psikologa gidin.

23 yaş ve bu kadar yaşanmışlıklar nedir yahu..
Son 3 yıla yakındır tek derdiniz erkek. Bi demişsiniz babamı 9 yaşındayken kaybettim, bi demişsiniz 15 yaşımda..
Gidin bi Üniversite okuyun, kitap okuyun, aklı başında insanlarla sohbet edin, ufkunuz açılsın.

Çok üzülüyorum böyle kadınlara..
Çok yazık...
İfşa olmamak için bazı şeyleri değiştirerek anlattığını söylüyor konu sahibi, fakat bu kadar da olmaz ki. Ufak tefek farklılıklar olabilir ama birbirinden tamamen alakasız konular hayal ürünü sanki... Bu konuyu ilk okuduğumda dikkatimi çeken, 1 aylık evli olup 6 haftalık hamileyim demesi ve ısrarla evlilik öncesi ilişki yaşamadıklarını söylemesiydi ciddi bir mantık hatası söz konusu.

İfşa olmamak için bazı şeyleri değiştirerek anlattığını söylüyor konu sahibi, fakat bu kadar da olmaz ki. Ufak tefek farklılıklar olabilir ama birbirinden tamamen alakasız konular hayal ürünü sanki... Bu konuyu ilk okuduğumda dikkatimi çeken, 1 aylık evli olup 6 haftalık hamileyim demesi ve ısrarla evlilik öncesi ilişki yaşamadıklarını söylemesiydi ciddi bir mantık hatası söz konusu.
Tam bir aylık evli değilim üstelik zaten hamilelik iki hafta fazla hesaplanıyor inanın burada bu kadar konuşacak vaktim yok yalnızca ihtiyacım var kendimi yalnız hissediyorum çaresiz hissediyorum kandırılmış hissediyorum ne durumda olduğumy bilmeden atıp tutmayn lütfen.

Tam bir aylık evli değilim üstelik zaten hamilelik iki hafta fazla hesaplanıyor inanın burada bu kadar konuşacak vaktim yok yalnızca ihtiyacım var kendimi yalnız hissediyorum çaresiz hissediyorum kandırılmış hissediyorum ne durumda olduğumy bilmeden atıp tutmayn lütfen.
Yaşadığınız olayları doğru dürüst anlatsanız içinde bulunduğunuz durumu anlayabilirdik, atıp tutanın bizler değil de siz olduğunuz konularınızdan ortaya çıktı. Yine de durumunuza üzüldüm iyi değilsiniz Allah yardımcınız olsun.

Hamile kalmak çok uzun süren bir şey değil son adet tarihi baz alınıyor ayrıca bebek döllendikten 1 hafta sonra başlar belirtiler herkeste olacak değil. İkinci bebeğime hamileyim ve ikisinde de daha test yapmadan adetim geçmeden bulantılar yorgunluk başladı. Bunları niye anlattım kadın başka bir şey anlatıyor siz orda bebeği ne zaman yaptıklarını hesaplamaya çalışıyorsunuz. Size ne ki ne ara hamile kaldığından ne ara belirti başladığından. Konu o değil
Önce okuduğınu anla sonra hamilelik el kitabı yazarsın!

Önce okuduğınu anla sonra hamilelik el kitabı yazarsın!
Aynen ben de ona takıldım ya. Çünkü düğünümden 5 gün sonra adet olucaktım demiş.. Ee o zaman şöyle diyim. Yumurtlama adet başlangıç tarihinden ortalama 14 gün önce olduğuna göre bizde ister istemez nasıl oluyor diye düşünüyoruz. Size hak veriyorum.

Aynen ben de ona takıldım ya. Çünkü düğünümden 5 gün sonra adet olucaktım demiş.. Ee o zaman şöyle diyim. Yumurtlama adet başlangıç tarihinden ortalama 14 gün önce olduğuna göre bizde ister istemez nasıl oluyor diye düşünüyoruz. Size hak veriyorum.
Konu sahibi uyduruyor bence ya mantıksızlık yığında bir mesajında da Temmuz başı doğacak 40 hafta o zaman oluyor ana 2 3 hafta erken doğuyormuş demiş o kadar bihaber ben yakın zamanda doğum yaptım ne 2 hafta öncesi 40 haftayı 2 hafta geçti ve zaten adete 5 gün kala nasıl oldu da döllendi o yumurtalar :işsiz:

Konu sahibi uyduruyor bence ya mantıksızlık yığında bir mesajında da Temmuz başı doğacak 40 hafta o zaman oluyor ana 2 3 hafta erken doğuyormuş demiş o kadar bihaber ben yakın zamanda doğum yaptım ne 2 hafta öncesi 40 haftayı 2 hafta geçti ve zaten adete 5 gün kala nasıl oldu da döllendi o yumurtalar :işsiz:
:olamaz: aynen kelimeler kifayetsiz. :silah:

Bebek biraz daha büyüyünce sorup bilgi alacaktım ve ona göre hareket edecektim drla birlikte en kötü sezeryan yapabiliriz gibi düşündüm.
Pardon ne bilgisi ?
Sahi bu kadar erkenden hamilelik belirtileri yaşayan hamile bir kadın bu saatte nasıl uyumaz forumda takılır tebrikler doğrusu tanıdığım hamileler ce kendimde oturduğumuz yerde uyur kalırdık şahane doğrusu :halay:

Pardon ne bilgisi ?
Sahi bu kadar erkenden hamilelik belirtileri yaşayan hamile bir kadın bu saatte nasıl uyumaz forumda takılır tebrikler doğrusu tanıdığım hamileler ce kendimde oturduğumuz yerde uyur kalırdık şahane doğrusu :halay:
Çok komik mi eğleniyor musunuz gerçekten boşanma kararı almışım daha yeni evlenmiş ken ailesinin dedikleri o eşim dediğim kişinin yaptıkları nasıl uyuyabilirm sizce başım ağrıdan öatlarken ben daha 23 yaşındayım dul ve çocuklu olucam belki yalniz ölcem ben artık tek yaşıycam bu hayatı sevilmiycem ve asla sevmiycem aşk diye bişeye inanmıycam çocuğuma nasıl bakıcam he bunları düşünürken nasıl uyuyabilirm

Çok komik mi eğleniyor musunuz gerçekten boşanma kararı almışım daha yeni evlenmiş ken ailesinin dedikleri o eşim dediğim kişinin yaptıkları nasıl uyuyabilirm sizce başım ağrıdan öatlarken ben daha 23 yaşındayım dul ve çocuklu olucam belki yalniz ölcem ben artık tek yaşıycam bu hayatı sevilmiycem ve asla sevmiycem aşk diye bişeye inanmıycam çocuğuma nasıl bakıcam he bunları düşünürken nasıl uyuyabilirm
Mümkünse sen inanma aşka. :) Aşık ola ola adam bırakmamışsın zaten.

Biz de gelip ben boşanmak istemiyorum nolur dizel diye ağlıyor hayır ben mi yapıyorum bütün bunları içeri girdi sabah o üç dk erken uyandırmayo unutup her yeri temizledim yemek yaptım bi dk bile ders bakamadım belim koptu geldiği gibi kapı dışına çıkardığım çöpü attı geldi diğer poşeti niye sonra veriyomuşum niye somurtuyomuşum ne oldu yine diye bağırıp duruyor yok bişey halsizşm biraz uyuycsgim sen y e sşkına6 benimle uğraşma diyorum tadı annesini ben zaten karar vermiştim diyip boşancam anne ne zaman gelecen diyor
Senin esin blof yapıyor ya ,tamam de boşanalim , ananla yatarsin artık de ,milletin surAtina nasil bakicAksın bilmiyorum de , sana soracaklar niye bosandin yemek yapamiyodu, yatak da hareket ediyordu dersin de , illa biri ne kafar gerizekalı oldugunu söyler de .. Sende zarf at bakalım , çocuğu da aldiricam de ciddi ciddi bak bakalim devam edicekmi ..

Bunu yapabilirim ama şu an drğil. Zaten annesi gelecek iki üç gün sonra düzelsrk bile o gelince yine sorun çıkar eminim ölsem hak edermişim onu dediğine göre o yüzden annesi gelince gidicem salı kontrolü m var dershaneye Dr gider sonra eve giderim annem olmıycak yeğenim olcak en azından kafamı dinlerim bıktım artık annesinin sesini duymak tam da eve geliyor bişey çıkartıyor sonra telefon ediliyor hoparlörden sürekli annesi babası abisi geliyor bişey diyor bıktım artık
Ayrıca sen değil o gidecek o evden .

Evet ben de onu diyorum. Çocuk da uyandıracak onu napıcak bebeğe mı bağıracak o zaman ondan korkuyorum biz çocuk yetiştirme konusunu da konustuk yeğenini o büyütmüş çoğu şeyi o öğretmiş öyle dedi çocuğa zeka geliştirici oyuncaklar alırız dedi kendi de ilgileneceğini bakacağını o söyledi. Ama artık ona güvenmiyorum gelince akşam adam akıllı konuşcam kurallar koyalım birbirimize bir karar verelim ve uymaya çalışalım diye tek tel herşeyi konuşcam. Sonra gidişata göre hareket edicem.
Hıii evet çocuk bakımı yetiştirmek o kadar kolayki zeka kartı , ve gelistirici oyunlar ile halloluyor. Bunun doğumu var doğumdan sonra lohusalik ,süt geldi gelmedi , yetiyomu yetmiyomu, 1 ay boyunca 2 saatte bir emzir altini degistir gazını al yatır, gaz olur uyumaz , reflü olur kusar. Atak geçirir uyumaz , herseyi yaparsın uyumaz. Sonra diş sıkıntıları başlar , günlerce haftalarca ağlar durur uğraşırsin. Bu yazdiklarim 1 gün sürmuyor, günlerce oluyor . 2. Ay 3 saatte bir gece gunduz emzir yatir gaz al uyut .Dışarıdan göründüğü gibi değil bebek bakmak , ilgilenmek farklı yegenlerimi ben büyüttüm sanıyordum , bebeğim olunca anladım o sorumluluk ve bakımı ağır . Bütün bunlar yanında eşin olmazsa 2 kat ağır gelicek ,ha dersen ki annem ilgilenir tamam ,ama.sende daha bir bebeğin sorumlulugunun ne olduğunun farkında değilsin , olsaydın o bebeği yapmazdin emin ol
Senin eşin huylarinin cinsliginden ziyade show peşinde . Benim eşim de çok cins biriydi ama show yapan biriyle olmaz bi hayat . Anne ne zaman geliyosun ne demek vur duvara kafasini Ayy parcalarim o adamı ben :) karı gibi o ne öyle Ayy çok sinir oldum okuyunca. Gitsin anasiyla yatsin. Ne kadar ayıp bişey babası arıyor bosanin diyor ne kadar çirkin şeyler.

Sen test yaptın mı evlenmeden önce hamile kaldıysan bilemem ama hamile olup olmadığın şuan idrar testinde çıkmaz beta yaptırman lazım ayrıca belirtilerde çok erken eş konusuna sonra değineceğim
Benim 5. Haftada eczaneden aldığım testte çıkmıştı. Adetim 2 gün gecikmişti. Yani 4. 5. Haftada da belli olabiliyor

Senin esin blof yapıyor ya ,tamam de boşanalim , ananla yatarsin artık de ,milletin surAtina nasil bakicAksın bilmiyorum de , sana soracaklar niye bosandin yemek yapamiyodu, yatak da hareket ediyordu dersin de , illa biri ne kafar gerizekalı oldugunu söyler de .. Sende zarf at bakalım , çocuğu da aldiricam de ciddi ciddi bak bakalim devam edicekmi ..
Bugün geldi sarılıyor ağlıyor yok sırtımı ısıt yok öğretmenler günün kutlu olsun öpmeye çalışıyor git dedim anan öpsün kusura bakma annesi bana öldürse beni suçu ben Dr bulurmuş öyle diyor sınava gitti geldi uyuyodum on kere Zile bastı gittim yüzüne bakmadan açtım ngeldim konuşmauıp kafamı dinlemek istiyorum sadece annesi gelecek nikaç gün sonra p zaman gidicem evime annem olmıycak yeğenimle kalırım bir süre

Hıii evet çocuk bakımı yetiştirmek o kadar kolayki zeka kartı , ve gelistirici oyunlar ile halloluyor. Bunun doğumu var doğumdan sonra lohusalik ,süt geldi gelmedi , yetiyomu yetmiyomu, 1 ay boyunca 2 saatte bir emzir altini degistir gazını al yatır, gaz olur uyumaz , reflü olur kusar. Atak geçirir uyumaz , herseyi yaparsın uyumaz. Sonra diş sıkıntıları başlar , günlerce haftalarca ağlar durur uğraşırsin. Bu yazdiklarim 1 gün sürmuyor, günlerce oluyor . 2. Ay 3 saatte bir gece gunduz emzir yatir gaz al uyut .Dışarıdan göründüğü gibi değil bebek bakmak , ilgilenmek farklı yegenlerimi ben büyüttüm sanıyordum , bebeğim olunca anladım o sorumluluk ve bakımı ağır . Bütün bunlar yanında eşin olmazsa 2 kat ağır gelicek ,ha dersen ki annem ilgilenir tamam ,ama.sende daha bir bebeğin sorumlulugunun ne olduğunun farkında değilsin , olsaydın o bebeği yapmazdin emin ol
Senin eşin huylarinin cinsliginden ziyade show peşinde . Benim eşim de çok cins biriydi ama show yapan biriyle olmaz bi hayat . Anne ne zaman geliyosun ne demek vur duvara kafasini Ayy parcalarim o adamı ben :) karı gibi o ne öyle Ayy çok sinir oldum okuyunca. Gitsin anasiyla yatsin. Ne kadar ayıp bişey babası arıyor bosanin diyor ne kadar çirkin şeyler.
Ben Dr nereye düştüm ben naptım diyip duruyorum çok farklılar. Bebeğin sorumluluğu çok ağır biliyorum bişeylet araştırıp öğrenmeye çalışıyorum şu an yapabildiğim bu deneyim sansım yok bebeğin yenidoğduğunda iki saatte bir rmzirildiğiji anne sütünün hazmı kolay olup hemen sindirildiğini ek gıdaya ne Zaman geçilir bebek uyurken kusar da boğazına takılırsa nasıl engellenir gibi şeyler evet bebek beni korkutuyor ama anne olmayı çok istiyorum ve eninde sonunda olacak olmuşken ons kıyamam daha 8 ay var doğuma o zamana kadar az buçuk kitap YouTube öğrenirim annem de yanımda olur zaten zor olacağını biliyorum ama değecek

X