Hıii evet çocuk bakımı yetiştirmek o kadar kolayki zeka kartı , ve gelistirici oyunlar ile halloluyor. Bunun doğumu var doğumdan sonra lohusalik ,süt geldi gelmedi , yetiyomu yetmiyomu, 1 ay boyunca 2 saatte bir emzir altini degistir gazını al yatır, gaz olur uyumaz , reflü olur kusar. Atak geçirir uyumaz , herseyi yaparsın uyumaz. Sonra diş sıkıntıları başlar , günlerce haftalarca ağlar durur uğraşırsin. Bu yazdiklarim 1 gün sürmuyor, günlerce oluyor . 2. Ay 3 saatte bir gece gunduz emzir yatir gaz al uyut .Dışarıdan göründüğü gibi değil bebek bakmak , ilgilenmek farklı yegenlerimi ben büyüttüm sanıyordum , bebeğim olunca anladım o sorumluluk ve bakımı ağır . Bütün bunlar yanında eşin olmazsa 2 kat ağır gelicek ,ha dersen ki annem ilgilenir tamam ,ama.sende daha bir bebeğin sorumlulugunun ne olduğunun farkında değilsin , olsaydın o bebeği yapmazdin emin ol
Senin eşin huylarinin cinsliginden ziyade show peşinde . Benim eşim de çok cins biriydi ama show yapan biriyle olmaz bi hayat . Anne ne zaman geliyosun ne demek vur duvara kafasini Ayy parcalarim o adamı ben :) karı gibi o ne öyle Ayy çok sinir oldum okuyunca. Gitsin anasiyla yatsin. Ne kadar ayıp bişey babası arıyor bosanin diyor ne kadar çirkin şeyler.