fiyat aralıkları cok farklı oluyo genel olarak soyle soyliim5 e yaparım dıyende var 11 e de ben her cesıdını gordum...net fıyat vermiim cunku pazarlıga oturacagım:)doktorum 6 kusurlerde
arkadaşım ben Fuat bey ile görüşmüştüm fiyatı çok uygundu meme küçültme için yazıyorum ama frekansım tutmayınca düşünmedim benim fiyatım sana yaramaz ama bildigim 6.bin ile 7.bin arası ama tam bilmiyorum tabi ara telden sor muayne ücretsiz git görüş
Ben yaklaşık 1-2 sene önce Fuat Bey le görüşmüştüm. 3500 demişti. Şimdi de taş çatlasa 4000 der. Ben 3500de ısrarcıyım ama.
Yok artık :// O zaman biraz daha beklemem gerekebilir. Her ne kadar eğitim araştırma falan olsa da devlet hastanesinde yaptırmaya tereddütlü yaklaşıyorum hep. Asistanların deneme tahtası haline döner miyim diye. Ama benim bütçemin de bir sınırı var canıııım. Ameliyat sonrası için kendime sözler verdim. Birikimimin bir kısmını da bunlara ayırmak istiyorum
ha bilemiyorum ki bence biraz daha artmıs olabilir fiyatlar benım gecen yıl 4000e yaptıran arkadasımon doktoru bıle onca ugrastan sonra anca 5000e dusurdu benım ıcın..ne bileyım azcık daha acman gerekebilir kesenın agzını
canım devlet hastanesinde olup iyi sonuçlar alanlar çok bak rissusss en iyi örnek doktoru çok iyi iş çıkarmış bana göre çok beğendim
Yok artık :// O zaman biraz daha beklemem gerekebilir. Her ne kadar eğitim araştırma falan olsa da devlet hastanesinde yaptırmaya tereddütlü yaklaşıyorum hep. Asistanların deneme tahtası haline döner miyim diye. Ama benim bütçemin de bir sınırı var canıııım. Ameliyat sonrası için kendime sözler verdim. Birikimimin bir kısmını da bunlara ayırmak istiyorum
fleurdelis sen de gel, beraber olalım. Grup indirimi de alırız belki
trakıl bana gel benım doktoruma:)
canım devlet hastanesinde olup iyi sonuçlar alanlar çok bak rissusss en iyi örnek doktoru çok iyi iş çıkarmış bana göre çok beğendim
Senin doktorun 6000den kapıyı açıp 5000e iniyorsa dirhem daha düşmez
Fuat Yüksel de özel. Onun için onda ısrarcıyım ben ...
3.500.hayat da yapmaz ameliyat yaptığı hastane A.sınıfı bir hastaneyoğun bakım,anestezi ekibi kullanılan malzeme hepsi etken fiyatlara canım
kesene neresi uyuyorsa içine hangi doktor siniyorsa ona olçok maddi acıdan sıkıntıya girmene gerek yok
Haklısın. Ben önümüzdeki haftaya şu ön görüşmeleri yapayım da içime sinmezse gelirim yine kapınıza
bak boğaziçinde lion arkadaş olmuştu o da uygun fiyat idi iletişime geç istersen onunla dasen dolaş görüş ama ucuz doktor aramak olmasın niyetin canlı örnekleri gör karar ver arkadaşım benim doktora git bile demem senin düşündüğün fiyata yapmaz diye
hangi başlığa geçsem dışarıda ki ziyaretçiler o başlığa geliyor
çok izleniyorum çok
Senin doktorun 6000den kapıyı açıp 5000e iniyorsa dirhem daha düşmez
Fuat Yüksel de özel. Onun için onda ısrarcıyım ben ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?