:D Saxe'in meme estetiği (Evvveet!!!) :D

• Konu Sahibi Konu Sahibi saxe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fiyat aralıkları cok farklı oluyo genel olarak soyle soyliim5 e yaparım dıyende var 11 e de ben her cesıdını gordum...net fıyat vermiim cunku pazarlıga oturacagım:)doktorum 6 kusurlerde

tarihi aldıysan pazarlık zor olur keşke başta yapsaydın

Ben yaklaşık 1-2 sene önce Fuat Bey le görüşmüştüm. 3500 demişti. Şimdi de taş çatlasa 4000 der. Ben 3500de ısrarcıyım ama.

Ben yaklaşık 1-2 sene önce Fuat Bey le görüşmüştüm. 3500 demişti. Şimdi de taş çatlasa 4000 der. Ben 3500de ısrarcıyım ama.

ha bilemiyorum ki bence biraz daha artmıs olabilir fiyatlar benım gecen yıl 4000e yaptıran arkadasımon doktoru bıle onca ugrastan sonra anca 5000e dusurdu benım ıcın..ne bileyım azcık daha acman gerekebilir kesenın agzını

Yok artık :// O zaman biraz daha beklemem gerekebilir. Her ne kadar eğitim araştırma falan olsa da devlet hastanesinde yaptırmaya tereddütlü yaklaşıyorum hep. Asistanların deneme tahtası haline döner miyim diye. Ama benim bütçemin de bir sınırı var canıııım. Ameliyat sonrası için kendime sözler verdim. Birikimimin bir kısmını da bunlara ayırmak istiyorum

canım devlet hastanesinde olup iyi sonuçlar alanlar çok bak rissusss en iyi örnek doktoru çok iyi iş çıkarmış bana göre çok beğendim

fleurdelis sen de gel, beraber olalım. Grup indirimi de alırız belki

canım devlet hastanesinde olup iyi sonuçlar alanlar çok bak rissusss en iyi örnek doktoru çok iyi iş çıkarmış bana göre çok beğendim

Orası öyle ben de çok beğendim. ama ne bileyim özelde daha bir ihtimam gösteriliyor ya insana. Tek başıma olacağım bir de ben. Vurmasınlar kafama

egitim arastırma hastanesi diyosan fiyat dedigim kadar artmayabilir..ben ozelleri kastetmiştim. risus eğitim arastırmada olanlardan mesela yanlıs hatırlamıyosam 3500 tutmustu herseyı ama ozel olunca bun artı 1000-1500 kadar daha masraf ekleniyo maalesef

Evet risus un sonucu bence de çok başarılı.Şimdiye kadar gördüğüm meme büyütmeler için de en başarılısı diyebilirim.

Senin doktorun 6000den kapıyı açıp 5000e iniyorsa dirhem daha düşmez
Fuat Yüksel de özel. Onun için onda ısrarcıyım ben ...

3.500.hayat da yapmaz ameliyat yaptığı hastane A.sınıfı bir hastane yoğun bakım,anestezi ekibi kullanılan malzeme hepsi etken fiyatlara canım

kesene neresi uyuyorsa içine hangi doktor siniyorsa ona ol çok maddi acıdan sıkıntıya girmene gerek yok

Haklısın. Ben önümüzdeki haftaya şu ön görüşmeleri yapayım da içime sinmezse gelirim yine kapınıza

Haklısın. Ben önümüzdeki haftaya şu ön görüşmeleri yapayım da içime sinmezse gelirim yine kapınıza

bak boğaziçinde lion arkadaş olmuştu o da uygun fiyat idi iletişime geç istersen onunla da sen dolaş görüş ama ucuz doktor aramak olmasın niyetin canlı örnekleri gör karar ver arkadaşım benim doktora git bile demem senin düşündüğün fiyata yapmaz diye

Bir bakayım. Ulaşabileceğim bir linkini falan atar mısın?

hangi başlığa geçsem dışarıda ki ziyaretçiler o başlığa geliyor

çok izleniyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…