- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Bir bakayım. Ulaşabileceğim bir linkini falan atar mısın?
Popülersiniz sanırım şekerim
hiç sorma sevende çok sevmeyende takip edende
lion81...meme estetiği nlglpd sen becerin bir link atıver arkadaşa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir bakayım. Ulaşabileceğim bir linkini falan atar mısın?
Popülersiniz sanırım şekerim
bak boğaziçinde lion arkadaş olmuştu o da uygun fiyat idi iletişime geç istersen onunla da sen dolaş görüş ama ucuz doktor aramak olmasın niyetin canlı örnekleri gör karar ver arkadaşım benim doktora git bile demem senin düşündüğün fiyata yapmaz diye
Bizim topik de bu gece in cin top oynuyo jelesekem
hiç sorma sevende çok sevmeyende takip edende
lion81...meme estetiği nlglpd sen becerin bir link atıver arkadaşa
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/533236-lion81-meme-estetigi-ameliyati.html
Sanırım bu sayfadan bilgi alabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/533236-lion81-meme-estetigi-ameliyati.html
Sanırım bu sayfadan bilgi alabilirsin
Neticede mutluysan en güzeli senin için. Darısı diğer olmayanların başına
Ebattan bahsetmişsin. Bir de vücudun istenilen silikonu kaldırıp kaldıramama durumu var ama anlaşılan. Mesela ben 6 ay kadar emzirdim. O dönemde irileşmişti göğüslerim fakat aslına bakarsan o anki hali bile benim için tatmin edici değildi. Şimdikini hiç söylemiyorum bile. Balon gibi söndüler. Danışmadan anlaşılamayacak ama benimkiler 400ü hiç kaldırmaz gibi geliyor. Ama burada asıl kafa karıştırıcı olan forumda okuduğum diğer arkadaşların her doktordan farklı cevap aldıkları. Kimisi 250cc derken kimisi 350cc takarız diyor.
Bir de dediğin gibi kesi olayı var tabi. Bana nedense meme altı kesisi çok uzak geliyor. İllaki iz kalıyor çünkü. Ama memebaşı desen senin anlattığın gibi benimki de küçük. Oradan olmaz muhtemelen. Fuat Bey bana koltuk altı demişti. Ah bir de verdiği büyüklüğü hatırlayabilsem. Önümüzdeki hafta gezicem doktorları bir bir. :))
Canım,ameliyat sonrası iyilşeme dönemi hakkında başka bir konuya düşüncelerimi yazmıştım.Ameliyat sonrası agrı kesinlikle kişiden kişiye göre degişebilen bir konu..Kas altı çok agrılı bir yöntem olarak yazılsada aynı yöntemle ameliyat olan kişilerin bir kısmı çok zor atlatırken bir kısmıda çok rahat atlatabiliyor ameliyat sonrasını..Yani biraz şans işimi diyelim ne diyelim bilemedim şimdi
Bende kızımı 3 ay,oglumuda 1.5 sene emzirdim..Gögüslerim sarkmadı ama üst lobu boşalmıştı.Benim gögüsler 400cc yi çok rahat kaldırdı.Tabi vücut hatlarının,omuz genişligi,gögüs kafesi genişliginin rolü büyük bu konularda Ama dedigin gibi ben mesela çok araştırma yaptım,çok doktorla görüştüm bana en fazla 300cc olur diye doktorlarda olmuştu.Hatta 300cc altı diyen doktor bile vardı.Şimdi düşünüyorumda eger öyle olsaydı,erken karar veripte ameliyat olsaydım gögüslerim şu an nasıl bir halde olurdu Netteki ameliyat öncesi ve sonrası fotogarflarının oldugu yabancı sitelerin yardımı çok olmuştu bana.Benim gögüs şeklime,büyüklügüne uygun adayları bulup sonrası fotograflarını incelemiştim.Şu hastaya şu kadar cc takılmış,yöntemi bu,sonuç bu..Diye..Begendigim sonuçlarda hep 375-400cc gibi büyüklükler çıkıyordu.Ben bu dogrultuda gittim ve bunu onaylayacak,benim nasıl bir meme istedigimi anlayacak,yapabilecek,sonuçtan garanti verebilecek doktoru seçtim..İçime sinen doktordada karar verdim.Çok şükür çok mutluyum sonuçtan..Belirli bir program hazırlarsan kendi kafanda,bilinçli programlı araştırma yaparsan eger sende çok başarılı,mutlu bir sonuca ulaşırsın inşallah..
İz konusunda bende çok takıntılıyım canım..Meme altında benimle hayat boyu kalacak,bu ameliyatımı oldugumu deşifre edecek bir izle yaşamak bana hiç mantıklı gelmiyordu..Tabi eger diger kesilere uygun bir aday olmasaydım mecburen olacaktım ama.. KOltukaltı yöntemide kulaga çok hoş gelen bir yöntem.Avantajları ve dezavantajları var tabi.Örnegin koltukaltı kesisi ile ameliyat oldugunda protezin mecburen sadece kas arkasına koyulur..Belirli bir büyüklüge kadar protez sıgabilir yada mecburen,genellikle sonradan içi tuzlu suyla (serum fizyolojik) ile doldurulan protezler kullanılırki bunlar zamanla vücur ısısıyla küçülme,patlama gibi riski olan protezlerdir.Artık günümüzde bu tür protezler sorun yarattıgından dolayı tercih edilmiyor..
Aklında olan doktorları gez,bilgi al,netten araştırma yap.. Çok başarılı bir sonuç dilerim canım..Umarım sende bilzer gibi çok mutlu olup istedigin görüntüye kavuşursun..Se vgiler..
Aslında dediğin gibi ben de öncesi ve sonrası fotolarına bakıyorum ama öyle detaylı anlaşılır bir siteye de rastlayamadım. Bulabilirsen bana da gönderir misin?
Benim de kafamdaki büyüklük 400. Üstelik göğüs dokum 5 cm cik kadar. Ama bu kararın doktordan doktora nasıl değişebildiğini anlayamıyorum bir türlü. Neticede vücudun kaldırabileceği bir büyüklük olur. Demek ki bunu her doktor öngöremiyor.
Seninki meme başından oldu sanırım. Ama onun için de meme başının da uygun büyüklükte olması gerekiyor anladığım kadarıyla. Bir kaç doktor dolaşacağım anlaşılan...
Kimi doktor büyük gögüsten yana olmuyor,kendi kafasında belirledigi bir gögüs modeli,büyüklügü oluyor..Onu hastasına uyguluyor,fabrikasyona baglamış gibi aynı gögüsler Hastanın isteklerini önemsemiyor yani,daha dura neler göreceksin,neler ögreneceksin araştırma yaptıkça
Bahsettigim linki özelden sana gönderirim canım..Cup ölçülerini degiştirebilirsin yukarıda ayarı var
Arkadaş olarak ekledim seni,albüme bakabilirsin fikir olur
Cnm sağolasın başarılı bulduğuna sevindim gerçekten Boğaziçi gayet uygun tabi zam gelmediyse.Sana sürecimi şöyle anlatayım benim çok istememe rağmen biraz engellerim vardı para konusunda çok zorlandım 1 haziran günüde kafama koydum o gün ameliyat olacam diye ama elimde hiç para yoktu ne kredi alabildim nede borç bulabildim ama 1 haziranda olacam diyorum ve o günede ameliyat günümü ayarladım.tahlillerimide yaptırdım yok para bulamıyorum vazgeçmedim tabi son güne kadar inancımıda korudum.Tam o gün parayı buldum ödememi yaptım.Ameliyatım akşamı buldu tabi refakatçi kimse yoktu yanımda eşimden başka kimsenin haberi yoktu ameliyattan çıkar çıkmaz eşim çocuklarım yanlız kalmasınlar diye eve döndü hemen.Sağolsun bi dostum hemşirelerden yardım istedi onlara pizza ısmarladı onlarda benimle ilgilendiler sürekli.Ben böyle ilgi görmedim Allah razı olsun.Şimdi 7.ayıma girdim geçenlerde asistanı Günay hn. beni aradı nasılsınız nasıl gidiyo bi problem varmı memnunmusunuz diye.Bende İncilya sayesinde orada ameliyat oldum cnm oda Boğaziçi Necdet Beye ameliyat oldu.İçine sinen biyer olması çok önemli.Yine sormak istediğin yerde yardımcı olurum benim 6.ay kontrolüm duruyo hala randevu alıpta gidemedim bi türlü.evet liondan gorerek gorusmeye gıtmıstım bende onun sonuclarıda cok basarılı oldu:)
Kimi doktor büyük gögüsten yana olmuyor,kendi kafasında belirledigi bir gögüs modeli,büyüklügü oluyor..Onu hastasına uyguluyor,fabrikasyona baglamış gibi aynı gögüsler Hastanın isteklerini önemsemiyor yani,daha dura neler göreceksin,neler ögreneceksin araştırma yaptıkça
Bahsettigim linki özelden sana gönderirim canım..Cup ölçülerini degiştirebilirsin yukarıda ayarı var
Cnm sağolasın başarılı bulduğuna sevindim gerçekten Boğaziçi gayet uygun tabi zam gelmediyse.Sana sürecimi şöyle anlatayım benim çok istememe rağmen biraz engellerim vardı para konusunda çok zorlandım 1 haziran günüde kafama koydum o gün ameliyat olacam diye ama elimde hiç para yoktu ne kredi alabildim nede borç bulabildim ama 1 haziranda olacam diyorum ve o günede ameliyat günümü ayarladım.tahlillerimide yaptırdım yok para bulamıyorum vazgeçmedim tabi son güne kadar inancımıda korudum.Tam o gün parayı buldum ödememi yaptım.Ameliyatım akşamı buldu tabi refakatçi kimse yoktu yanımda eşimden başka kimsenin haberi yoktu ameliyattan çıkar çıkmaz eşim çocuklarım yanlız kalmasınlar diye eve döndü hemen.Sağolsun bi dostum hemşirelerden yardım istedi onlara pizza ısmarladı onlarda benimle ilgilendiler sürekli.Ben böyle ilgi görmedim Allah razı olsun.Şimdi 7.ayıma girdim geçenlerde asistanı Günay hn. beni aradı nasılsınız nasıl gidiyo bi problem varmı memnunmusunuz diye.Bende İncilya sayesinde orada ameliyat oldum cnm oda Boğaziçi Necdet Beye ameliyat oldu.İçine sinen biyer olması çok önemli.Yine sormak istediğin yerde yardımcı olurum benim 6.ay kontrolüm duruyo hala randevu alıpta gidemedim bi türlü.
Cnm içine sinmesi güvenmen çok önemli tabiki içindeki ses seni doğru insana götürecektir zaten.Yeterki başarılı istediğin gibi bir sonuç çıksın ortaya.ben amelıyatın tıp merkezınde olması konusunda bıraz tereddute dustum acıkcası..bide gıttıgımde ınsaat calısması fln vardı ıcerlerde bıraz tuhaf gozukuyodu ve ondan dolayı bıraz sogudum acıkcası..ama dokor bey cok ıı ıs cıkarmıs goguslerıntam vucuduna gore ınanılmaz begendıgım goruntulerden senınkı ben sımdılık tercıhımı ercan beyden yana kullandım.bakalım hayırlısı hepımız ıcın
ben amelıyatın tıp merkezınde olması konusunda bıraz tereddute dustum acıkcası..bide gıttıgımde ınsaat calısması fln vardı ıcerlerde bıraz tuhaf gozukuyodu ve ondan dolayı bıraz sogudum acıkcası..ama dokor bey cok ıı ıs cıkarmıs goguslerıntam vucuduna gore ınanılmaz begendıgım goruntulerden senınkı ben sımdılık tercıhımı ercan beyden yana kullandım.bakalım hayırlısı hepımız ıcın
Cnm sağolasın başarılı bulduğuna sevindim gerçekten Boğaziçi gayet uygun tabi zam gelmediyse.Sana sürecimi şöyle anlatayım benim çok istememe rağmen biraz engellerim vardı para konusunda çok zorlandım 1 haziran günüde kafama koydum o gün ameliyat olacam diye ama elimde hiç para yoktu ne kredi alabildim nede borç bulabildim ama 1 haziranda olacam diyorum ve o günede ameliyat günümü ayarladım.tahlillerimide yaptırdım yok para bulamıyorum vazgeçmedim tabi son güne kadar inancımıda korudum.Tam o gün parayı buldum ödememi yaptım.Ameliyatım akşamı buldu tabi refakatçi kimse yoktu yanımda eşimden başka kimsenin haberi yoktu ameliyattan çıkar çıkmaz eşim çocuklarım yanlız kalmasınlar diye eve döndü hemen.Sağolsun bi dostum hemşirelerden yardım istedi onlara pizza ısmarladı onlarda benimle ilgilendiler sürekli.Ben böyle ilgi görmedim Allah razı olsun.Şimdi 7.ayıma girdim geçenlerde asistanı Günay hn. beni aradı nasılsınız nasıl gidiyo bi problem varmı memnunmusunuz diye.Bende İncilya sayesinde orada ameliyat oldum cnm oda Boğaziçi Necdet Beye ameliyat oldu.İçine sinen biyer olması çok önemli.Yine sormak istediğin yerde yardımcı olurum benim 6.ay kontrolüm duruyo hala randevu alıpta gidemedim bi türlü.