:D Saxe'in meme estetiği (Evvveet!!!) :D

Aledax tekrardan bir bakındım ama senin konunu göremedim. Varsa linkini yollar mısın. Okumak isterim...

Sevgili saxe.

Ben kendime öyle konu falan açmadım.Acemiydim o zamanlar.Şimdiden sonrada gerek görmedim.

Konusu olanların arasına kaynadım yani.Eser aydogdu sayfasında yazmıştım süreci.Vaktin olursa göz atarsın.

Benim meme dokum iyi durumdaydı dikleştirme ihtiyacı olduğunda hem protez hem dikleştirme oldu.

Memnunum ölçülerinden.Abartı olmasın istedim.

36 beden gömlek alıyorsun tam oturuyor meme kısmı havada düğmeler gergin.Araya toğlu iğneyle kamuflaj falan.Zorluyor yani.

En iyi ölçüyü doktorunla karar verisin umarım.Gönlünce olsun.

Sonuçun heyecanını yaşa bence

Sonradan görme durumu olacak sanırım bizimkisi. Herkes büyük istiyor, valla ben de öyle ne yalan söyleyeyim. Alabildiği büyüklüğü taktıracağım işte

Aaa bir de saklayacağım.. Askılı bodylerimi giyip ikide bir önümü çekiştireceğim O kesin ....

Goles herkesin farklılık göstersede iyileşme sürecci abartıldığı kadar ağrılı sancılı değil.

2 günlük ameliyat sonrası direnleriyle işe giden arkadaşlarımız oldu.3 gün sonra kimseye çaktırmadan masa başı çalışmaya çalışabilirsin bence

Aaa bir de saklayacağım.. Askılı bodylerimi giyip ikide bir önümü çekiştireceğim O kesin ....

Direk V yaka beyaz tşörtlere geçersin.Her rengine saldır .En ideal görüntüyü derin v veriyor

Çekiştirmene gerek kalmaz meraklanma.Hatta nazar olmasın diye yukarı çekmede

Aledax forumdaki favorimsin Danışmanlık sayfası aç bak n'olur. Asistanlığını da ben yapacağım. :)))

Aledax forumdaki favorimsin Danışmanlık sayfası aç bak n'olur. Asistanlığını da ben yapacağım. :)))

OOOO burda öyle uzmanlar öyle tecrübeliler varki ben ellerine kolonya dökemem

Benim paylaşımalarım hissi.Yansıyanı yansıtırım.

En son bir mayokini almıştım ek bir parça veriyorlar memelerin alttan destek için.Öyle koydum olmadı böyle koydum olmadı.Destegi çifledim gene içime sinmedi.

O zaman anladımdi destek içerden olmalı.Her daim dursun.Tak çıkar olmasın:)

Bak aklıma geldi

En güzelide iç çamaşırı alırken kabinden trip atmak.85 b iyi durmadı C kup alabilirmiyim.

Bu modellerin desteksiz olanı yokmu taştıda birazYalnız o arada meme başlarında hala bant var.Evde yatılası durumda yani

Dayanamamış da kendini ameliyattan birkaç gün sonra iç çamaşırı dükkanına atmış dimi? O konuya dair acayip fantaziler geliştirdim kafamda ben. İlk önce destekli sütyenin altına koyduğum plastik silikonları makasla keseceğim. İçinde ne var diye çok merak ediyorum. Sonra da kendimi pahalı bir iç çamaşırı mağazasına atıp, bütün dantelli siyah sütyenleri toplayacağım. Bir de desteklileri deneyip de dediğin gibi, "bunun desteksizi yok mu, bu da ne böyle, taş gibi sünger ayol" diyeceğim....
Aaa bir de eski sütyenler var. Onlardan da yastık içi yapılabilir mesela. Acayip yaratıcı ve geri dönüşüme katkı sağlayan bir hareket olurdu bu da :)))

Son düzenleme:

Fanteziye devam:)Bundan epey detay çıkar.
renk renk desen desen.

Geri dönüşüm fikri süper.Ama hatıra olarak sakla çekmecenin en dibinde 1 2 tanesini.Neydik ne olduk dersin ve kimseler bilmez.

sonra kendinde ben zaten hep böyleydim deyip inanacaksın buna.Okaaa yani.

Evet en sevdiğim bir tanesini ayırıp arada sırada giyeyim. Eşime gösteririm. Nasıl yakıştı mı diye Sonra sabah bir kalkıp bakıyorum ki eski halimdeyim. Amerikan filmlerindeki gibi :) Ne o kabusmuş

Ahh anneler.Anlayışlı annelere hayranımdır.Gıyabında anneni tebrik ve takdir ederim.

Sanada gönlünce memeler dilerim.

çokk teşekkürler aynı sorundan annemde muzdarip aslında yıllardır ben ona baskı yapıyordum anne gosuslerini buyutsene diye ama o dogallıktan yana.. yada hep dedigi gibi benim kadar cesaretli diil ve bana imreniyor.. belki benim amelıyatım ona da bi kapı acar ki cok isterim boyle olmasını..anne kız kalıp destekli sütyenler bikiniler yerine azcık da seksi lerimizi paylasırız

Seninki tamamen genetikmiş desene. Bizim ailede c cuptan aşağı takan kadın yok. Anne tarafım full meme Geçen doktor programında bu konuyu görmüştüm. Polikistik overden kaynaklanabileceğini söylemişlerdi. Benimki tamamen o durum. Gelişme çağında vajenden muayene zaten yapmıyorlar. Ultrasonla baktırmak da kimsenin aklına gelmedi herhalde. Erkek ağarlıklı hormonların mağduruyum ben. Neyse ki kıllarım ve sakallarım yok. Ona da şükür

Annanem az dalga geçmedi benimle. :/// Kadın 75 oldu hala taş gibi Bir de benim psikolojiyi düşünün. Tüm aile kadın toplantılarında sürekli meme arası ve altı pişiklerden, sporcu ve toparlayıcı sütyenlerden konuşuluyor...

ahahah kızlar güldürdünüz çok beni:)) bende hesapta ameliyatı kimseye söylemeyecegim sülaleden ama muhakkak anlayacaklardır cunku ben hep kendi olmayan memelerimle dalga gecen insandım:))bide cok kucukler bakınnn diye aca aca bitiremedim bu zamana kadar.. o kadar dikkat cekmişken şimdi bu yerdeki çatal oluşumu gözlerden kaçmayacak muhakkak:) ne zaman kucuk meme muhabbeti acılsa aile ve arkadaslar arasında benı gosterim bakkk fleurun da yok işte ama diye bana cevrilir gozler... şimdi o dönen bakışların şaşkınlığa bürüneceği hali 4 gozle bekliyorum:)) özellikle kısın olsun ameliyat istedimki yaza kadar iice yumusayıp normal boyuta ulassın da ödemli hallerini görüp bide sana noollmuşş diye dudaklarını ucuklatmiim milletin:))

Kimimiz büyük olsun kimimizde küçük meme olsun diye yatıyoruz ameliyat masasına

ben ufak yaptırıp dikleştirdim bir daha büyük meme istemiyorum vallahi

Büyük meme isteyenler isteklerine kavuşsunlar inşallah

İster istemez farkedecekler. Üstelik seninki ister istemez daha bir güzel olacak şekerim.
Ama bilirim o halleri, bir yerden sonra yüzsüzlüğe vuruyor insan. Ben de annem, teyzem ve ananem üçlüsünün yanında çok dalga geçiyordum kendimle. bak "dum" diyorum. Allahııım Aşka geldim :)))

hahaha bende aynı senin gibiydim canım.. destekli sütyenimi çıkarınca memelerimi çıkardım derdim evdekilere, birtek ablama söyledim ailemden, 1 ayı geçtim hala kimse anlamadı, hırkalarla kamufle ediyorum annemden bile kaçarak dolaşıyorum :)
ben anneme göğüs büyütücü krem kullanıyorum demiştim 1 ay önce yaza doğruda baak büyüdü bnm ufaklıklar diye göstericem bakalım ozamana nolucek

Amaaan o da ne öyle, çok da büyük olmasın canıııım :)))

Bu da iyi fikirmiş bak. Bir düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…