:D Saxe'in meme estetiği (Evvveet!!!) :D

Krem işe yaradı bakkk.Dersin.Çok tatlısınız yaaa.

Yaz gelsin hele sereserpe açın memeleri.Dahada keyf alırsınız.

Hele sen bir memelen...Bak annende nasıl gaza gelir.Yepisyeni memeler isterim diye tutturursa şaşırma

risus cum ozellikle senin fotograflarını gormem ınan bana aylardı sallantıda bıraktıgım bu ısı cozmeme neden oldu:)inan doktoruma bıle ıstedıgım bu boyut bu sekıl dıye gosterdim:)bende saglıkcıyım ve senın amelıyat oldugun hastanede calısan arkadasımda var ıstanbuldan ızmıte gelmeyı bıle dusundum ama sonrasında cekecegım ezıyetı gozealamadım ve arastırmalara burda devam ettim:)ii ki varsın ve iiki bu kadar sanslısın:))umarım bizede gulewr de senın gıbı oncelı sonralı boy boy fotograflar atarız:) ps:burnunda süpperrr:)))

Uçuk çıksın hepsinde.Senın memeler kabusları olsun.Çantanda uçuk kremiyle gezersın boşver

bu yorumları da ozellıkle okutup sizleri ornek gosteriyorum annemede:))

Zaten emin ol annen kendi isteyecek.Hastane ortamını ve senın doktorun sonuçlarını görsün..

Haftasına randevuyu kaparsa yaz bana tamammı..Bu sayfada delil olsun.

Yakışır annelere...Yıllarca evlat evlat..Şimdide kendilerini sevsinler

cokk dogru buyuk cok yakın arkadasım da sana rahat batıyo istedigini giyebiliyosun askılı straplez hiç sorun yok bıde bana bakj fln dıyo ama hiiiççç etkili olmuyo bende o kucultme derdınde ben buyutme:)komsunun tavugu komsuya kaz gorunuyo iste...allahım hepimizin gonlune gore verir insallah:)

hahahah tamamdır söz kendime acmadıgım topicleri anneme acıcam anniş memiş büyütme diye:))

çok yakın akrabalar sorun diilde arkadas cevresınde yayılırsa bu durum o kotu işte... ki benzer bi durum bı tanıdıgımın basına geldi:)hastane personeliyim malum ded,ikodusu bol yer bi hatun taktırmıstı silikon haftalarca dillerden dusmedi gözler hep onu ve memelerini arar oldu valla:))yazık insallah aynı durumlara dusmeyiz:))

ah canım benim çok sağol.. :)
ben ameliyattan 4 gün sonra hastahaneden çıktım çıktığımdada kocaelide oturmama rağmen balıkesire ablamın yanına gittim 1 haftada orda kaldım izmite ailemin yanına döndüğümde kendi işimi kendim yapabiliyor vaziyetteydim, daha güzelleri senin olsun canım ne güzel bi insanın karar vermesinde etkili olmuşum..

Son düzenleme:

Aman diyeyim... Biz en iyisi mi bol bol giyinelim ilk zamanlarda. Yavaş yavaş açarız

Risus, senin konunu okudum tekrar ama bulamadım. Hangi devlet hastanesinde oldun?

Risussssss

Bu memeleri krem büyüttü falan annen bile yemez tatlım.Zorlama şansını

Sana toparlayıcı sütyen lazım artıkgüle güle kullan

Risussssss

ben itiraf etmedikçe kanıtlayamazlar cicim
meme ucu kesisi sayesinde izde kalmayacak inşallah
katii suretle kabul etmeyeceğim silikon taktırdığımı

Risussssss

Aynen kim inanır Kadir inanır

sapık etti beni bu risussss bayıldım memelerine

Aynen kim inanır Kadir inanır

sapık etti beni bu risussss bayıldım memelerine

bak diyim sen beni büyük oğlana al yaş farkı falan gözetmicez artık hem büyük eş zenginlik getirirmiş
shakiranın sevgilisi bile ondan 10 yaş küççükmüş

ben itiraf etmedikçe kanıtlayamazlar cicim
meme ucu kesisi sayesinde izde kalmayacak inşallah
katii suretle kabul etmeyeceğim silikon taktırdığımı

Emin ol aynen öyle olacak.Kendine bile söylemeyeceksın zaman gelince.

doğuştan memelilerdenim:)moduna girdin bile,,

Harıkasın.hakkındır.hatta Fabrika çıkışlı memeli

bak diyim sen beni büyük oğlana al yaş farkı falan gözetmicez artık hem büyük eş zenginlik getirirmiş
shakiranın sevgilisi bile ondan 10 yaş küççükmüş

bana uyar ben sevdim seni ütü bilirmisin oğluma her sabah kahvaltı gece ballı sütü hazır edecek misin ? Haftada 2. gün bana gelinecek ziyarete liste böyle uzar gider kaynanayım ne de olsa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…