hahaha bende aynı senin gibiydim canım.. destekli sütyenimi çıkarınca memelerimi çıkardım derdim evdekilere, birtek ablama söyledim ailemden, 1 ayı geçtim hala kimse anlamadı, hırkalarla kamufle ediyorum annemden bile kaçarak dolaşıyorum :)
ben anneme göğüs büyütücü krem kullanıyorum demiştim 1 ay önce yaza doğruda baak büyüdü bnm ufaklıklar diye göstericem bakalım ozamana nolucek
çokk teşekkürleraynı sorundan annemde muzdarip aslında yıllardır ben ona baskı yapıyordum anne gosuslerini buyutsene diye ama o dogallıktan yana.. yada hep dedigi gibi benim kadar cesaretli diil ve bana imreniyor.. belki benim amelıyatım ona da bi kapı acar ki cok isterim boyle olmasını..anne kız kalıp destekli sütyenler bikiniler yerine azcık da seksi lerimizi paylasırız
hahaha bende aynı senin gibiydim canım.. destekli sütyenimi çıkarınca memelerimi çıkardım derdim evdekilere, birtek ablama söyledim ailemden, 1 ayı geçtim hala kimse anlamadı, hırkalarla kamufle ediyorum annemden bile kaçarak dolaşıyorum :)
ben anneme göğüs büyütücü krem kullanıyorum demiştim 1 ay önce yaza doğruda baak büyüdü bnm ufaklıklar diye göstericem bakalım ozamana nolucek
Hele sen bir memelen...Bak annende nasıl gaza gelir.Yepisyeni memeler isterim diye tutturursa şaşırma
ahahah kızlar güldürdünüz çok beni:)) bende hesapta ameliyatı kimseye söylemeyecegim sülaleden ama muhakkak anlayacaklardır cunku ben hep kendi olmayan memelerimle dalga gecen insandım:))bide cok kucukler bakınnn diye aca aca bitiremedim bu zamana kadar.. o kadar dikkat cekmişken şimdi bu yerdeki çatal oluşumu gözlerden kaçmayacak muhakkak:) ne zaman kucuk meme muhabbeti acılsa aile ve arkadaslar arasında benı gosterim bakkk fleurun da yok işte ama diye bana cevrilir gozler... şimdi o dönen bakışların şaşkınlığa bürüneceği hali 4 gozle bekliyorum:)) özellikle kısın olsun ameliyat istedimki yaza kadar iice yumusayıp normal boyuta ulassın da ödemli hallerini görüp bide sana noollmuşş diye dudaklarını ucuklatmiim milletin:))
bu yorumları da ozellıkle okutup sizleri ornek gosteriyorum annemede:))
Kimimiz büyük olsun kimimizde küçük meme olsun diye yatıyoruz ameliyat masasına
ben ufak yaptırıp dikleştirdim bir daha büyük meme istemiyorum vallahi
Büyük meme isteyenler isteklerine kavuşsunlar inşallah
Zaten emin ol annen kendi isteyecek.Hastane ortamını ve senın doktorun sonuçlarını görsün..
Haftasına randevuyu kaparsa yaz bana tamammı..Bu sayfada delil olsun.
Yakışır annelere...Yıllarca evlat evlat..Şimdide kendilerini sevsinler
İster istemez farkedecekler. Üstelik seninki ister istemez daha bir güzel olacak şekerim.
Ama bilirim o halleri, bir yerden sonra yüzsüzlüğe vuruyor insan. Ben de annem, teyzem ve ananem üçlüsünün yanında çok dalga geçiyordum kendimle. bak "dum" diyorum. AllahııımAşka geldim :)))
risus cum ozellikle senin fotograflarını gormem ınan bana aylardı sallantıda bıraktıgım bu ısı cozmeme neden oldu:)inan doktoruma bıle ıstedıgım bu boyut bu sekıl dıye gosterdim:)bende saglıkcıyım ve senın amelıyat oldugun hastanede calısan arkadasımda var ıstanbuldan ızmıte gelmeyı bıle dusundum ama sonrasında cekecegım ezıyetı gozealamadım ve arastırmalara burda devam ettim:)ii ki varsın ve iiki bu kadar sanslısın:))umarım bizede gulewr de senın gıbı oncelı sonralı boy boy fotograflar atarız:) ps:burnunda süpperrr:)))
çok yakın akrabalar sorun diilde arkadas cevresınde yayılırsa bu durum o kotu işte... ki benzer bi durum bı tanıdıgımın basına geldi:)hastane personeliyim malum ded,ikodusu bol yer bi hatun taktırmıstı silikon haftalarca dillerden dusmedi gözler hep onu ve memelerini arar oldu valla:))yazık insallah aynı durumlara dusmeyiz:))
Risus, senin konunu okudum tekrar ama bulamadım. Hangi devlet hastanesinde oldun?
risus, senin konunu okudum tekrar ama bulamadım. Hangi devlet hastanesinde oldun?
Risussssss
Bu memeleri krem büyüttü falan annen bile yemez tatlım.Zorlama şansını
Sana toparlayıcı sütyen lazım artıkgüle güle kullan
Risussssss
Bu memeleri krem büyüttü falan annen bile yemez tatlım.Zorlama şansını
Sana toparlayıcı sütyen lazım artıkgüle güle kullan
Aynen kim inanır Kadir inanır
sapık etti beni bu risussss bayıldım memelerine
ben itiraf etmedikçe kanıtlayamazlar cicim
meme ucu kesisi sayesinde izde kalmayacak inşallah
katii suretle kabul etmeyeceğim silikon taktırdığımı
bak diyim sen beni büyük oğlana al yaş farkı falan gözetmicez artık hem büyük eş zenginlik getirirmiş
shakiranın sevgilisi bile ondan 10 yaş küççükmüş