Eee süpermiş canım. Bir batımda çıkar ikisi :)) Ya narkozdan korkmayın ama bu kadar. Çok uzun süreli ameliyatlarda, uygulanan doz fazla olduğu için hafıza ve beyin üzerinde etkiler bırakıyormuş sadece. Ben de ilk bir hafta etki etmişti ama o kadar. BUlantı vs olmuyor yani. Benim en çok korktuğum oydu. Bulantı kadar nefret ettiğim birşey yok.
sen benim 0 beden olduğumu da nereden çıkardın ki?Evet zayıfım ama basenlerim güzeldir yani
49 kiloydun yanlış hatırlamıyorsam ondan 0 beden oldugunu düşündüm cnm
Walla bu sutyen isini anlamadim bazi modellerde 75 c tam oluyor , bazilarinda sadece yarisini kapatiyor.Canım benim.. Çok saol.. :)))
Bugün sütyen alışverişine çıktım ilk kez. Mayo bikini falan da aldım. Malum eskilerin hepsi artık çöp
Her markada, her modelde değişiyor ama 75D süper oluyor. Kİmilerinde 80C, 80D. Nasıl durmasını istediğne göre değişiyor sanırım. Meme başının sınırında duruyor bazı modeller mesela. Kİmileri de ortasında. Ama hepsini de dolduruyor valla.
Siz nasıl retcih ediyorsunuz bu sütyen olayını. Yani meme başı neresinde durmalı sütyenin. Dekolteye göre mi karar verilmeli acaba. C cup da oluyor mesela ama meme başı daha yukarıda kalıyor sütyenin.
Bir de ben masaj olayını çok beceremiyorum sanırım. Yanlardan tutup birleştiriyorum. Üstlerden bastırıyorum ama yetersiz kalıyor sanki. Sen nasıl yapıyorsun masajı?
47-49 değişiyor :)) Zayıfım ama boyum da çok uzun değil. 0 beden değilim yani..
Walla bu sutyen isini anlamadim bazi modellerde 75 c tam oluyor , bazilarinda sadece yarisini kapatiyor.
Masaji ben sadece ustlerden ve yandan bastiriyorum.amac meme altinin sismesi ama cok kuvvet uygulamiyorum.
Ya canim ben de keske senin gibi olsam.takmasam bole seleri.en kucuk seleri bile takiyorm.protezi hissetmek canimi sikiyor.bide kasalti oldu benim.sadece uc noktada hissediyorum.bunu bile takiyorumyag enjeksiyonu olsa super olur.ama doktorum erken bi 6 ay gecsin dedi
Cnm senin slikonunun sertlik derecesi neydi. Dr ile konuştugumda yanlış yönlendirmeyeyim bari.
Cnm senin slikonunun sertlik derecesi neydi. Dr ile konuştugumda yanlış yönlendirmeyeyim bari.
Kohesiv I miş canım. Mentorun en yumuşak protezi. İnterneten bakındım şimdi. İyi ki de yumuşak koymuş baksana. Ona rağmen hala taş gibiler
Kohesiv I miş canım. Mentorun en yumuşak protezi. İnterneten bakındım şimdi. İyi ki de yumuşak koymuş baksana. Ona rağmen hala taş gibiler
Merak etme,zamanla yumuşayacaklar
Kalıbına ve markasına göre değişiyor işte. Ben de çok anlamadım. Bunun da bir sanatı varmış canım
Ben de öyle yapıyorum masajı. Vücudun zamanla protezi baskılamaya çalışır, hareket ettir masajla dedi benim dokorum. Meme altının şişmesi derken?
Ustten baski yapip siktiginda alt tarafin gerilip sismesine dikkat et dedi.bunun icin siki bi sekilde masaj yapmaliyim.ama benim gucum yetmio okadarina.oldugu kadar artik.yuz ustu yatmak da yumusamasina yardim ediyor
Anladım canım.. Ben çok sevmeme rağmen, henüz yüzüstü yatmayı denemedim. Bu akşam onu da deneyeceğim ama :))
Çok ilginç valla.Benim doktorumda alttan sıkıp yukarı doğru ittir dedi.Çünkü zamanla aşağı zaten inecekler biz protezlerin çok fazla aşağı inmesini istemeyiz dedi.Banada mantıklı geldi.Bende üst taraftaki dolgunluk kaybolsun istemem dekolte vermek açısından.Bende senin gibi yanlardan ortaya doğru birleştiriyorum.
Çok ilginç valla.Benim doktorumda alttan sıkıp yukarı doğru ittir dedi.Çünkü zamanla aşağı zaten inecekler biz protezlerin çok fazla aşağı inmesini istemeyiz dedi.Banada mantıklı geldi.Bende üst taraftaki dolgunluk kaybolsun istemem dekolte vermek açısından.Bende senin gibi yanlardan ortaya doğru birleştiriyorum.