:D Saxe'in meme estetiği (Evvveet!!!) :D

49 kiloydun yanlış hatırlamıyorsam ondan 0 beden oldugunu düşündüm cnm

Walla bu sutyen isini anlamadim bazi modellerde 75 c tam oluyor , bazilarinda sadece yarisini kapatiyor.
Masaji ben sadece ustlerden ve yandan bastiriyorum.amac meme altinin sismesi ama cok kuvvet uygulamiyorum.

Walla bu sutyen isini anlamadim bazi modellerde 75 c tam oluyor , bazilarinda sadece yarisini kapatiyor.
Masaji ben sadece ustlerden ve yandan bastiriyorum.amac meme altinin sismesi ama cok kuvvet uygulamiyorum.

Kalıbına ve markasına göre değişiyor işte. Ben de çok anlamadım. Bunun da bir sanatı varmış canım
Ben de öyle yapıyorum masajı. Vücudun zamanla protezi baskılamaya çalışır, hareket ettir masajla dedi benim dokorum. Meme altının şişmesi derken?

merhaba canım bak hem doktorun erken 6 ay geçsin diyor hemde sen yinede takıyorsun bence at kafandan düşünme

Cnm senin slikonunun sertlik derecesi neydi. Dr ile konuştugumda yanlış yönlendirmeyeyim bari.

Kohesiv I miş canım. Mentorun en yumuşak protezi. İnterneten bakındım şimdi. İyi ki de yumuşak koymuş baksana. Ona rağmen hala taş gibiler

Kohesiv I miş canım. Mentorun en yumuşak protezi. İnterneten bakındım şimdi. İyi ki de yumuşak koymuş baksana. Ona rağmen hala taş gibiler

senmi seçmiştin doktorunmu karar vermişti canım

Ustten baski yapip siktiginda alt tarafin gerilip sismesine dikkat et dedi.bunun icin siki bi sekilde masaj yapmaliyim.ama benim gucum yetmio okadarina.oldugu kadar artik.yuz ustu yatmak da yumusamasina yardim ediyor

Ustten baski yapip siktiginda alt tarafin gerilip sismesine dikkat et dedi.bunun icin siki bi sekilde masaj yapmaliyim.ama benim gucum yetmio okadarina.oldugu kadar artik.yuz ustu yatmak da yumusamasina yardim ediyor

Anladım canım.. Ben çok sevmeme rağmen, henüz yüzüstü yatmayı denemedim. Bu akşam onu da deneyeceğim ama :))

Anladım canım.. Ben çok sevmeme rağmen, henüz yüzüstü yatmayı denemedim. Bu akşam onu da deneyeceğim ama :))

Çok ilginç valla.Benim doktorumda alttan sıkıp yukarı doğru ittir dedi.Çünkü zamanla aşağı zaten inecekler biz protezlerin çok fazla aşağı inmesini istemeyiz dedi.Banada mantıklı geldi.Bende üst taraftaki dolgunluk kaybolsun istemem dekolte vermek açısından.Bende senin gibi yanlardan ortaya doğru birleştiriyorum.

En garantilisi o gibi görünüyor. Üstten bastırmak bana da çok doğru gelmiyor ya ne bileyim. Her doktor da farklı söylüyor ama. Kime inanacağız biz?

Canim benim kasalti oldu.bence masaj yontemden yonteme degisiyor.kaslati oldugu icin sarkmasi imkansiz.kas tutuyor zaten.ustten bastiriyorum ki yerine otursun , alt taraf sissin ve yumusasin.ustler zaten yumusak.senin kaszari alti sanirim.buyuzden sarkmaya karsi onlem alman icin bole bi masaj vermis olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…