:D Saxe'in meme estetiği (Evvveet!!!) :D

• Konu Sahibi Konu Sahibi saxe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana uyar ben sevdim seni ütü bilirmisin oğluma her sabah kahvaltı gece ballı sütü hazır edecek misin ? Haftada 2.bana gelinecek ziyarete liste böyle uzar gider kaynanayım ne de olsa

Amanııın bu jelesek e doktor ameliyatında 2. bir dil taktı çaktırmadan herhal...abooww böyle kaynanalardan koru allaam

Emin ol aynen öyle olacak.Kendine bile söylemeyeceksın zaman gelince.

doğuştan memelilerdenim:)moduna girdin bile,,

Harıkasın.hakkındır.hatta Fabrika çıkışlı memeli

sende de ne sözler var fabrika çıkışlı

çok yaşa emi

Haklısın, sayfa aralarına bakındığım için hep en tepedekini görmemişim ama fotolar harika. Düşündüğüm kadar küçük değilmiş ama. 300 ün altı hep küçük olarak anıldığı için... Şimdi daha da bir rahatladım. Ameliyattan önce göğüs altın ve üstün kaçtı canım. Hatırlayabilecek misin

Emin ol aynen öyle olacak.Kendine bile söylemeyeceksın zaman gelince.

doğuştan memelilerdenim:)moduna girdin bile,,

Harıkasın.hakkındır.hatta Fabrika çıkışlı memeli

yeah baby işte o benim bunlar benden üreme

bana uyar ben sevdim seni ütü bilirmisin oğluma her sabah kahvaltı gece ballı sütü hazır edecek misin ? Haftada 2.bana gelinecek ziyarete liste böyle uzar gider kaynanayım ne de olsa

kabulümsün anam gel yapalım bu işi

yeah baby işte o benim bunlar benden üreme

kabulümsün anam gel yapalım bu işi

Tamam ben oğlan ünüversite de şimdi seni görünce aşık olur okulu okumaz bekle 4.sene ön rezervasyonu yaptıralım biz sana canım başkası kapmasın

göğüs altım 70 cm di canım üzeride 80 di tam meme ucu üzerinden
birde şöyle bir gerçek var 300 ün altı her bünyede aynı durmuyor benim gibi ince dar yapılı insanlarda sonuçlar ortadaki gibin :)

Son düzenleme:

eski halinde benim yapıma cok benzedıgı ıcın acaip basarılı buldum seninkilerin goruntusunu ve inanılmaz da dogal duruyo... dediğim gibi boyle dogal bi goruntu sonucunun darısı basıma ınsallah:)

birde şöyle bir gerçek var 300 ün altı her bünyede aynı durmuyor benim gibi ince dar yapılı insanlarda sonuçlar ortadaki gibin :)

Eee yine iyiymiş. Benimki 80-85. 5cm cik bir meme dokusu yani. Anlaşılan ben yine 300 üzerine kaldım

benim meme ucu 81 gogus altı 72 hemen hemen aynı olculere sahibiz yani sahipmişiz:))bu işi de cok sevdim olcu benzerliği varsa durus benzerliği de olması yuksek ihtimal

Yeaap, işte budur
Doktorunun öngördüğü bir büyüklük var mı? Bir de kaça anlaştınız bakem :26:

275 ve 325 arası denemeler yapacagız:) ben doktoruma once cok buyuk olmasın dıyıp ıyılestıkten sonra da keske bı tık daha buyuk yaptırsaydım demek ıstemıyorum dedim:)o da bu konuda kararlı olmamı cok sevdi haliyle basta kapıyı 250ile acmıstık ama bu konusmadan sonra dedigim olculer arası denemeler yapacagını soyledi..bide koltukaltından olacak amelıyatım işin iz boyutu da hosuma gitti bu sebeple sen hiç gorusmelere basladın mı?

Yeaap, işte budur
Doktorunun öngördüğü bir büyüklük var mı? Bir de kaça anlaştınız bakem :26:

doktorumuz aynı canım sen git 2.side arkadaşım de para vermeden yapar belki şaka şaka gönlüne yatanı bulursun inşallah

eee.. çatlatmayın insanı kaça yaptırıyorsunuz?
Benim aklımda Fuat Yüksel var. Önümüzdeki haftaya gün alıcam. Bir de maviş Bağcılarda olacakmış ameliyatını. Onunla beraber gidip bir görünücem...

fiyat aralıkları cok farklı oluyo genel olarak soyle soyliim5 e yaparım dıyende var 11 e de ben her cesıdını gordum...net fıyat vermiim cunku pazarlıga oturacagım:)doktorum 6 kusurlerde

arkadaşım ben Fuat bey ile görüşmüştüm fiyatı çok uygundu meme küçültme için yazıyorum ama frekansım tutmayınca düşünmedim benim fiyatım sana yaramaz ama bildigim 6.bin ile 7.bin arası ama tam bilmiyorum tabi ara telden sor muayne ücretsiz git görüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…