bana uyar ben sevdim seniütü bilirmisin oğluma her sabah kahvaltı gece ballı sütü hazır edecek misin ? Haftada 2.bana gelinecek ziyarete liste böyle uzar gider kaynanayım ne de olsa
Aman diyeyim... Biz en iyisi mi bol bol giyinelim ilk zamanlarda. Yavaş yavaş açarız
Emin ol aynen öyle olacak.Kendine bile söylemeyeceksın zaman gelince.
doğuştan memelilerdenim:)moduna girdin bile,,
Harıkasın.hakkındır.hatta Fabrika çıkışlı memeli
canım profilimde açtığım konulara tıklayınca ilk sayfada çıkıyor zaten, fotoğraflarımın altında da yazdım, bak atayım konumun linkini ilk sayfada kırmızı yazıyla hazdım her detayı.. kocaeli umuttepe araştırma hastahanesinde oldum
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/564379-risus-meme-estetigi.html
Emin ol aynen öyle olacak.Kendine bile söylemeyeceksın zaman gelince.
doğuştan memelilerdenim:)moduna girdin bile,,
Harıkasın.hakkındır.hatta Fabrika çıkışlı memeli
bana uyar ben sevdim seniütü bilirmisin oğluma her sabah kahvaltı gece ballı sütü hazır edecek misin ? Haftada 2.bana gelinecek ziyarete liste böyle uzar gider kaynanayım ne de olsa
yeah baby işte o benimbunlar benden üreme
kabulümsün anamgel yapalım bu işi
aynennnn gözler hafif alısana kadar bollara devammm:)
Haklısın, sayfa aralarına bakındığım için hep en tepedekini görmemişim ama fotolar harika. Düşündüğüm kadar küçük değilmiş ama. 300 ün altı hep küçük olarak anıldığı için... Şimdi daha da bir rahatladım. Ameliyattan önce göğüs altın ve üstün kaçtı canım. Hatırlayabilecek misin
ah canım benim çok sağol.. :)
ben ameliyattan 4 gün sonra hastahaneden çıktım çıktığımdada kocaelide oturmama rağmen balıkesire ablamın yanına gittim 1 haftada orda kaldım izmite ailemin yanına döndüğümde kendi işimi kendim yapabiliyor vaziyetteydim, daha güzelleri senin olsun canım ne güzel bi insanın karar vermesinde etkili olmuşum..
Fleurdelis sende durum nedir? Doktor, hastane, tarih? Kaçırmış olabilirim. Belli mi?:44:
göğüs altım 70 cm di canım üzeride 80 di tam meme ucu üzerinden
birde şöyle bir gerçek var 300 ün altı her bünyede aynı durmuyor benim gibi ince dar yapılı insanlarda sonuçlar ortadaki gibin :)
göğüs altım 70 cm di canım üzeride 80 di tam meme ucu üzerinden
birde şöyle bir gerçek var 300 ün altı her bünyede aynı durmuyor benim gibi ince dar yapılı insanlarda sonuçlar ortadaki gibin :)
evet canım ayın 19u cumartesi gunu ataşehir memorial da doktor ercan karacaoglu
Yeaap, işte budur
Doktorunun öngördüğü bir büyüklük var mı? Bir de kaça anlaştınız bakem :26:
Yeaap, işte budur
Doktorunun öngördüğü bir büyüklük var mı? Bir de kaça anlaştınız bakem :26:
eee.. çatlatmayın insanı kaça yaptırıyorsunuz?
Benim aklımda Fuat Yüksel var. Önümüzdeki haftaya gün alıcam. Bir de maviş Bağcılarda olacakmış ameliyatını. Onunla beraber gidip bir görünücem...
eee.. çatlatmayın insanı kaça yaptırıyorsunuz?
Benim aklımda Fuat Yüksel var. Önümüzdeki haftaya gün alıcam. Bir de maviş Bağcılarda olacakmış ameliyatını. Onunla beraber gidip bir görünücem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?