- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.161
![Mintimint](/data/avatars/s/994/994367.jpg?1650564167)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatımızda tek aksiyon Temizlik
Aynen öyle valla az kaldi hareketlenicek benim günlerim hem tedaviye baslicam hem annem ameliyat olacak nakil bekliyoruz hayirlisiyla inşallahHayatımızda tek aksiyon Temizlik![]()
Ahhhhh beni vurun ya bitmiiiyorrrr biiitmiiyoooor. Keşke çok zengin bi koca alıp evimde bi Katya'm olsaydıHayatımızda tek aksiyon Temizlik![]()
İnşAllah her ıkısındende cok guzel haberler alırsınız sevınclim. Teyzemize rabbim şifa versın. Ya şafi den baslatalım nakil olacağı sıra ıstersenAynen öyle valla az kaldi hareketlenicek benim günlerim hem tedaviye baslicam hem annem ameliyat olacak nakil bekliyoruz hayirlisiyla inşallah
Senın ıcın bu saatten sonra mümkün degıl ama benım bi şansım olabilirAhhhhh beni vurun ya bitmiiiyorrrr biiitmiiyoooor. Keşke çok zengin bi koca alıp evimde bi Katya'm olsaydı
Aklını kullanSenın ıcın bu saatten sonra mümkün degıl ama benım bi şansım olabilir
Gerci kocana piyangoda vurabilir o ihtimal de var![]()
Aptallık etmeAklını kullan![]()
Amin güzelim Insallah Allah razı olsunİnşAllah her ıkısındende cok guzel haberler alırsınız sevınclim. Teyzemize rabbim şifa versın. Ya şafi den baslatalım nakil olacağı sıra ıstersen
Dur bakalım inşallah 60 kalmayizValla mı.
Bunu sana hatırlacam![]()
Bence oranın havası enerji veriyordur şehre dönünce ondan bitkin oluyorsundurİyi canım
Valla oyle. Uzaktan tatlı geliyor 2 3 gun kalınca hadı hadı hadi dıyoruz. Hava temiz ondan mı bilmiyorum ama şehire dönünce kendimi cok yorgun bitkin hissediyorum normalde enerjik olmamız gerekmezmi ya
Oda olabılır dogru bak. Anı degısıklık ters etkı yapıyor sanırsamBence oranın havası enerji veriyordur şehre dönünce ondan bitkin oluyorsundur![]()
Hahahashsh ben o yasta hala dua topıklerı acıyormusumDur bakalım inşallah 60 kalmayiz![]()
İnşallah cnm benim inşallah
Aman valla olacak olan olur zaten. Allah kerım bakalım mevlam bıze ne nasıp edecek. Sen buyuk bır sabırdan sonra kavustun ıstedıgın seye. Allahın ıznıyle de sapa sağlam alacaksın paşanı kucagına. Insallah bızlerde senın gıbı muradımıza ererız
Sende cansınnasılsın
Benim kocam oldu su sıra katyaAhhhhh beni vurun ya bitmiiiyorrrr biiitmiiyoooor. Keşke çok zengin bi koca alıp evimde bi Katya'm olsaydı
Kendini dua topigine adamış mormenekse derler sevap işlersin fenami kızHahahashsh ben o yasta hala dua topıklerı acıyormusum![]()
İyi Allaha şükür canım sen nasilsin
Aman valla olacak olan olur zaten. Allah kerım bakalım mevlam bıze ne nasıp edecek. Sen buyuk bır sabırdan sonra kavustun ıstedıgın seye. Allahın ıznıyle de sapa sağlam alacaksın paşanı kucagına. Insallah bızlerde senın gıbı muradımıza ererız
Sende cansınnasılsın
Yorgunİyi Allaha şükür canım sen nasilsin![]()