D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Saba h olacak diye endişeleniyorum ev isi yemek bitmiyor bitmiyor. Ne pisecegim ben simdi..
Aniden kuregime agri girdi cam silerken nefes alamıyorum kizlar bu koronami aceba. Bilemedim oturdum kipirdatamiyorum.

Saba h olacak diye endişeleniyorum ev isi yemek bitmiyor bitmiyor. Ne pisecegim ben simdi..
Aniden kuregime agri girdi cam silerken nefes alamıyorum kizlar bu koronami aceba. Bilemedim oturdum kipirdatamiyorum.
Cam silerken olduysa o an yanlış hareket falan mı yaptın ki?

Aynısı seneler önce anneme de olmuştu cam silerken korkmuştuk kalp mi diye bir şey çıkmamıştı

Ani hareket mi yaptın acaba ters bişey mi oldu. Koltuğa otur dik bir şekilde nefes almaya çalış yavaş yavaş düzelir belki

Salıs kendın dıyon cam silerken ağrı gırdı dıe 🤣 ne koronası kendine gel sen salişşin :KK70:

Annemin beli ağrıyor korona mıyım ki diyor. Bi akrabanın öyle olmuş da bel ve bacak ağrısı 😂😂
Benim annem aynı 🤣🤣tv lerden goruyor bırz agrısı oldu mu kız ben korona mı oldum yoksa dıyor halbuki dısarıda cıkmıyor 🤣

Ay valla herkes panik oldu koronadan sonra zaten bi. Hapsırıyosun herkes aynı anda sana bakıyor. Sesın kısılıyo noldu hastamısın yoksaaaaaa 😱dıe bı baslıyorlar :KK70: yemın ederım bırakın koronayı normal grıp bile geçirmedim daha
canımm inşaAllahda geçirmezsin ben çok şükür hafif geçirdim ama psikolojisi yetti

Ay valla herkes panik oldu koronadan sonra zaten bi. Hapsırıyosun herkes aynı anda sana bakıyor. Sesın kısılıyo noldu hastamısın yoksaaaaaa 😱dıe bı baslıyorlar :KK70: yemın ederım bırakın koronayı normal grıp bile geçirmedim daha
Zaten 3 4 ay öncesine kadar kimse grip olmuyordu dikkat ettiniz mi? Çocuklar falan hiç hastalık geçirmediler. Şimdi ama herkes hasta garip bir durum

Zaten 3 4 ay öncesine kadar kimse grip olmuyordu dikkat ettiniz mi? Çocuklar falan hiç hastalık geçirmediler. Şimdi ama herkes hasta garip bir durum
Evet aynen. Şimdide salgın var diyorlar ama aşıdan sonra olustu dıyenler de var. Kafamız allak bullak valla

Back