D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

İnşallah kuzum sana nasip olması için önce evlendirmemiz lazım seni yoksa şu durumda imkansız gibi duruyor 🤣🤣
Ya bilmiyorum bende korkmaya basladım. Artık doğurganlık azalıyor cıdden. Endıselerım var napacam bılmıyorum. Kocam olsa sınırları zorlardım baya bır herhalde de 🤣🤣

Ah sorma eşim havalara uçuyor dur diyorum daha 14 haftalik bidahaki kontrolde değişirse diyorum oda pipi gidemez diyor😆 yavaştan yemeye başladım cnm cok şükür yemek hala cok yiyemiyorum ama meyve cerez yemeye başladım
Eşini tahmin edebiliyorum suan 🤭
Bırz zaman snra daha rahatlarsın ya ztn. Yemen kolay olur

Ya bilmiyorum bende korkmaya basladım. Artık doğurganlık azalıyor cıdden. Endıselerım var napacam bılmıyorum. Kocam olsa sınırları zorlardım baya bır herhalde de 🤣🤣
Deme öyle bak ben Allahın izniyle 33 yaşında anne olucam, 32 de cennet annesi oldum.. Simdi herkes 30 civarında evlenip 35 40 inda doğuruyor

Sevindim motive olmana🤣🤣
:sinirli::sinirli:
Tabi cnm hep hayal kurardi zaten, cok sever futbolu eski futbolcu zaten, oğlumu futbolcu yapçam der hep💙

Deme öyle bak ben Allahın izniyle 33 yaşında anne olucam, 32 de cennet annesi oldum.. Simdi herkes 30 civarında evlenip 35 40 inda doğuruyor
Aman valla olacak olan olur zaten. Allah kerım bakalım mevlam bıze ne nasıp edecek. Sen buyuk bır sabırdan sonra kavustun ıstedıgın seye. Allahın ıznıyle de sapa sağlam alacaksın paşanı kucagına. Insallah bızlerde senın gıbı muradımıza ererız 💚
Sende cansın 💜nasılsın

60 yaşına kadar yolu var Morrmeneksee Morrmeneksee sen tasa duyma geçen gördüm kadının biri 60 yaşında anne olmuş tüp yoluyla Allah'tan ümit kesilmez bacım 🤣🤣

Back