- 18 Kasım 2015
- 13.537
- 16.966
- 298
- 35
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.141
Hep dualarimdasiniz cnm benim sende dua et bize sağlıkla kavuşalım inşallahÇok sevindim kuzum sağlıcakla kucağına al inşallah bizleride duandan eksik etme![]()
![Blue heart :blue_heart: 💙](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f499.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep dualarimdasiniz cnm benim sende dua et bize sağlıkla kavuşalım inşallahÇok sevindim kuzum sağlıcakla kucağına al inşallah bizleride duandan eksik etme![]()
Valla kötü mu olur dersin
İnşallah kuzum sana nasip olması için önce evlendirmemiz lazım seni yoksa şu durumda imkansız gibi duruyorDarısı sıze olsun.Banada tabıkı
![]()
Ederim tabiki canım benim inşallah kavuşursun sağ salim küçük prenseHep dualarimdasiniz cnm benim sende dua et bize sağlıkla kavuşalım inşallah![]()
Ya bilmiyorum bende korkmaya basladım. Artık doğurganlık azalıyor cıdden. Endıselerım var napacam bılmıyorum. Kocam olsa sınırları zorlardım baya bır herhalde deİnşallah kuzum sana nasip olması için önce evlendirmemiz lazım seni yoksa şu durumda imkansız gibi duruyor![]()
Eşini tahmin edebiliyorum suanAh sorma eşim havalara uçuyor dur diyorum daha 14 haftalik bidahaki kontrolde değişirse diyorum oda pipi gidemez diyoryavaştan yemeye başladım cnm cok şükür yemek hala cok yiyemiyorum ama meyve cerez yemeye başladım
Oda olur bebeğimmmKız ben olurum da ıstesuan kaynaklarım yetersız sjsjsj
![]()
Ya bilmiyorum bende korkmaya basladım. Artık doğurganlık azalıyor cıdden. Endıselerım var napacam bılmıyorum. Kocam olsa sınırları zorlardım baya bır herhalde de![]()
Daha gençsin üzülme ya sendeYa bilmiyorum bende korkmaya basladım. Artık doğurganlık azalıyor cıdden. Endıselerım var napacam bılmıyorum. Kocam olsa sınırları zorlardım baya bır herhalde de![]()
Pipiyi kaybetme sakınAh sorma eşim havalara uçuyor dur diyorum daha 14 haftalik bidahaki kontrolde değişirse diyorum oda pipi gidemez diyoryavaştan yemeye başladım cnm cok şükür yemek hala cok yiyemiyorum ama meyve cerez yemeye başladım
Ağlanacak haldeyız ne guluyon kızMorrmeneksee hahahaahaha
Motive etmene hayran kaldımDaha gençsin üzülme ya sende![]()
Pipi önemli evetPipiyi kaybetme sakın![]()
Sevindim motive olmanaAğlanacak haldeyız ne guluyon kız
Motive etmene hayran kaldım
Pipi önemli evet![]()
Tabi cnm hep hayal kurardi zaten, cok sever futbolu eski futbolcu zaten, oğlumu futbolcu yapçam der hepEşini tahmin edebiliyorum suan
Bırz zaman snra daha rahatlarsın ya ztn. Yemen kolay olur
Deme öyle bak ben Allahın izniyle 33 yaşında anne olucam, 32 de cennet annesi oldum.. Simdi herkes 30 civarında evlenip 35 40 inda doğuruyorYa bilmiyorum bende korkmaya basladım. Artık doğurganlık azalıyor cıdden. Endıselerım var napacam bılmıyorum. Kocam olsa sınırları zorlardım baya bır herhalde de![]()
CansınMadammor @Sadelikherseydir @Ceren0134 kızlar dua topıgı dısında burdada dua arkadaslarımızla sohbet ediyoruz. Yanı etiketim dua dagıtmk amaclı degıldir
![]()
Sevindim motive olmana![]()
Tabi cnm hep hayal kurardi zaten, cok sever futbolu eski futbolcu zaten, oğlumu futbolcu yapçam der hep![]()
Aman valla olacak olan olur zaten. Allah kerım bakalım mevlam bıze ne nasıp edecek. Sen buyuk bır sabırdan sonra kavustun ıstedıgın seye. Allahın ıznıyle de sapa sağlam alacaksın paşanı kucagına. Insallah bızlerde senın gıbı muradımıza ererızDeme öyle bak ben Allahın izniyle 33 yaşında anne olucam, 32 de cennet annesi oldum.. Simdi herkes 30 civarında evlenip 35 40 inda doğuruyor
Sende cansınCansın![]()
60 yaşına kadar yolu varDeme öyle bak ben Allahın izniyle 33 yaşında anne olucam, 32 de cennet annesi oldum.. Simdi herkes 30 civarında evlenip 35 40 inda doğuruyor
Valla mı.60 yaşına kadar yolu varMorrmeneksee sen tasa duyma geçen gördüm kadının biri 60 yaşında anne olmuş tüp yoluyla Allah'tan ümit kesilmez bacım
![]()