- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.121
Annem rahatsız biraz ona canım sıkkın canım tansiyon sıkıntısı bi düşüyor bi yükseliyor şu aralarİyi diyelim iyi olalım lalem..
Hayırdır neyin var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem rahatsız biraz ona canım sıkkın canım tansiyon sıkıntısı bi düşüyor bi yükseliyor şu aralarİyi diyelim iyi olalım lalem..
Hayırdır neyin var
Iyi yapıyorsunuz çiçemEvet canım cok onceden acmıstım ben. Dua grubundaki kankalarımla burda buluşuyoruz![]()
Oyy çiçeğimmm iyimmm annecimlere geldimmburcusami
@Ssevincli
@sweetgirlcandy
@Yazarhanim
Tiniminimavihanim
5 528mucizemmm
M Morlale8
@mavikelebek34 @FUNNDA @SoLeiL12 @Diloss1
@Saliha40
@rana20 Canım dua arkadaslarım napıyosunuz.. Nasılsınız arada yazın burayada ses verın. Burda susuyoruz ama dua topıgınde masallah çenemiz dusuyorbu ne yaman celıskı boyle
Bizde dün oralardaydık gezdik bayaOyy çiçeğimmm iyimmm annecimlere geldimmhasret gidermecee
bir zaman sonra tekrar dualarda kavuşalım Ayşenurum
![]()
Bacak ağrılarımla savaşıyorum cnm su sıralar ya sen nasılsın?burcusami
@Ssevincli
@sweetgirlcandy
@Yazarhanim
Tiniminimavihanim
5 528mucizemmm
M Morlale8
@Saliha40
@rana20 Canım dua arkadaslarım napıyosunuz.. Nasılsınız arada yazın burayada ses verın. Burda susuyoruz ama dua topıgınde masallah çenemiz dusuyorbu ne yaman celıskı boyle
Ya gördüm etıket Yapmıssın fırsatım olmadı ki ınan daha yoldayız bızde.Annem rahatsız biraz ona canım sıkkın canım tansiyon sıkıntısı bi düşüyor bi yükseliyor şu aralar
Cok şükür bildiğin gibi ıste burcumBacak ağrılarımla savaşıyorum cnm su sıralar ya sen nasılsın?
Allah kabul etsin cnm benimCok şükür bildiğin gibi ıste burcumduamı ettım geliyorum eve
Midenden bacagamı gectı sımdıde
Yakısıklı oğlummuuuuuuAllah kabul etsin cnm benimöyle oldu cnm ama buda normal büyüyor ya yakisikli oğlum ondanmis, multivitamin aldım biraz rahatlatır bakalım, aman ağrılar yine normal, bulantı cok zor geldi, arada az az oluyor ama inşallah çoğalmaz ya geçenlerde de bitti sandım bi kac gün sonra yine olmuştu hemde daha cok
Mesaj tekrarıAllah kabul etsin cnm benimöyle oldu cnm ama buda normal büyüyor ya yakisikli oğlum ondanmis, multivitamin aldım biraz rahatlatır bakalım, aman ağrılar yine normal, bulantı cok zor geldi, arada az az oluyor ama inşallah çoğalmaz ya geçenlerde de bitti sandım bi kac gün sonra yine olmuştu hemde daha cok
Yaa söylemedim mi tüh unutmuşum evet oğlum oluyorYakısıklı oğlummuuuuuuayyy erkek mi paşam yaa
acilen evlenip kız doğurmak gerek dünür olalım
![]()
Ne sevındımYaa söylemedim mi tüh unutmuşum evet oğlum oluyoray süper olur kız senden iyi dünür mu bulcam
![]()
İyiyim canım benim sen nasılsınburcusami
@Ssevincli
@sweetgirlcandy
@Yazarhanim
Tiniminimavihanim
5 528mucizemmm
M Morlale8
@Saliha40
52 canım önemli değil kuzum tahmin ettim müsait olmadığını sağolsunlar tanıdığım kızlar etiketledim okuyorlar canımYa gördüm etıket Yapmıssın fırsatım olmadı ki ınan daha yoldayız bızde.
Yası kac teyzenın ki
Yaa söylemedim mi tüh unutmuşum evet oğlum oluyoray süper olur kız senden iyi dünür mu bulcam
![]()
Çok sevindim kuzum sağlıcakla kucağına al inşallah bizleride duandan eksik etmeYaa söylemedim mi tüh unutmuşum evet oğlum oluyoray süper olur kız senden iyi dünür mu bulcam
![]()
Kız ben olurum da ıste
Darısı sıze olsun.Çok sevindim kuzum sağlıcakla kucağına al inşallah bizleride duandan eksik etme![]()
Ah sorma eşim havalara uçuyor dur diyorum daha 14 haftalik bidahaki kontrolde değişirse diyorum oda pipi gidemez diyorNe sevındımsağlıcakla kucagına al ınsallah ya
yaa tabıkı cinsiyet ayrımı olmaz ama bende erkek cocuklarına ayrı duskunum yaaa heleki tontiş olursa
ıyıce ye galiba 8 aydan snra yedıklerın bebeğe kılo yapıyormus dıe duydum ben bol bol ye
![]()