- 2 Ağustos 2013
- 35.689
- 110.031
- 798
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.101
Valla bende boş boş oturuyorum kafamı koysam masaya uyurum heralde. Uykum da yok amaAynen benim bide bugün hiç iş yapasım yok biliyor musun sallana sallana dolanıyorum![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende boş boş oturuyorum kafamı koysam masaya uyurum heralde. Uykum da yok amaAynen benim bide bugün hiç iş yapasım yok biliyor musun sallana sallana dolanıyorum![]()
bende aynı durumdayım hava sıcak ya uyku falanda hakgetire iyice dengesizleştim gündüz uyumam ama uykulu gibi dolanırımValla bende boş boş oturuyorum kafamı koysam masaya uyurum heralde. Uykum da yok amaHiç çalışasım yok
![]()
Ben hep uyumak geldi bi de bas ağrısı vardi şaşkın şaşkın gezdim cumartesi pazar. Cidden etkisi var mi acepBak bunun etkisi olabilir.
"Dün (Pazar) akşam saatlerinde çok yüksek bir manyetik alan dalgalanmasının meydana geldiği ve bu dalgalanmanın insanlarda halsizlik, baş ağrısı, baş dönmesi, eklem ağrısı, zor uyanma gibi durumlara neden olabileceği aktarılıyor. NASA"
Ayi hic takip etmedim dikkat edeceğimBenim hep dolunay öyle geçer. Ve aşırı sinirli olurum. İnsanlarda dolunayda tahammülsüz oluyorlar bakıyorum da. Mesela çocuklar uyumuyor dolunay olduğunda falan![]()
bilmiyorum ki canım dün akşam birden baş ağrım başlamıştı havadandır dedim sabahta bu yazıyı gördüm.Ben hep uyumak geldi bi de bas ağrısı vardi şaşkın şaşkın gezdim cumartesi pazar. Cidden etkisi var mi acep
Kızlar bugün hicri yılbaşımız öncelikle herkesin kutlu olsun hayırlara vesile olsun inşaAllah.KIZLAR BU SEFER DUA ICIN ETIKETLEMEDİM SİZİMİZAH - GEYİK BÖLÜMÜNDEYIZ DUA GRUBU OLARAK KAYNASALIM DIE AÇTIK HERKES KATILSIN STRES ATALIM
@Tavuk_suyu_
Morrmeneksee
@Yorgunkus
@Magnifiaque
@yakut1
Ssevincli
burcusami
@Nayro
@Arelarven
Tiniminimavihanim
Tiniminimavihanim kard.
@zinciriye
@Morm
@28mn
@MoonfacedMom
@Myhomes
@namaste21
@Ceren0134
@namaste21 kızı
@Ayzelin
mavispreyboya
@oziko_53
@Mintimint
@Gelincik78
@Asiltutku
@karamelli001
@Pinkpotter
@Ballikabak
@Taze fasulye
M Morlale8
@arkadasimes
Yazarhanim
@Zeynep 0666
R rana20
@beratbedirhan
mavikelebek34
@Umut_2019
Saliha40
@Buluts34
@humanbeings
@Catlak-kurabiye
@in_cim
@Zerre
@Mintimint eşi
@mutlulukbenihicbirakma
@Aselhannn
@Whiterose89
@Mimariye
@Mucizemm222
@aysenurt3991
@glstanak
@MoonfacedMom ipek
Ssevincli ablası
SoLeiL12
@Ruzgarruya
5 528mucizemmm
@Asiltutku annesi
@theia07
@ibiynentosi
@agustos72
R rana20 annesi
R rana20 kardesi
@kevsersoylu
@Life light
@H M
@Rubella86
@MaviKuplik
@Leyl-i-fer
@Kahve __Kokusu
@melankolimm
@kavs-i kuzah
@BereliPenguen
@zey_nep
@Assos32
@daisyko
@Maviayyy
@ZeyElif
@Vavin
@Pemberenkli66
@Blue_Peri
@muhursuzpusula
@ummhnisa
@Nana929
@Bonus
@Negoo
Benim yeğenim dolunay olduğunda geceleri uyumazdı bebekkende öyle şimdi de. Başkalarında da gördüm çocuklarında storylere atmışlardı bir kere tam dolunaydı uyumayan çocuk diyeAyi hic takip etmedim dikkat edeceğim![]()
Valla bugün bi ağırlık hayırlısıbende aynı durumdayım hava sıcak ya uyku falanda hakgetire iyice dengesizleştim gündüz uyumam ama uykulu gibi dolanırım![]()
Nerede etiketKIZLAR BU SEFER DUA ICIN ETIKETLEMEDİM SİZİMİZAH - GEYİK BÖLÜMÜNDEYIZ DUA GRUBU OLARAK KAYNASALIM DIE AÇTIK HERKES KATILSIN STRES ATALIM
@Tavuk_suyu_
Morrmeneksee
@Yorgunkus
@Magnifiaque
@yakut1
Ssevincli
burcusami
@Nayro
@Arelarven
Tiniminimavihanim
Tiniminimavihanim kard.
@zinciriye
@Morm
@28mn
@MoonfacedMom
@Myhomes
@namaste21
@Ceren0134
@namaste21 kızı
@Ayzelin
mavispreyboya
@oziko_53
@Mintimint
@Gelincik78
@Asiltutku
@karamelli001
@Pinkpotter
@Ballikabak
@Taze fasulye
M Morlale8
@arkadasimes
Yazarhanim
@Zeynep 0666
R rana20
@beratbedirhan
mavikelebek34
@Umut_2019
Saliha40
@Buluts34
@humanbeings
@Catlak-kurabiye
@in_cim
@Zerre
@Mintimint eşi
@mutlulukbenihicbirakma
@Aselhannn
@Whiterose89
@Mimariye
@Mucizemm222
@aysenurt3991
@glstanak
@MoonfacedMom ipek
Ssevincli ablası
SoLeiL12
@Ruzgarruya
5 528mucizemmm
@Asiltutku annesi
@theia07
@ibiynentosi
@agustos72
R rana20 annesi
R rana20 kardesi
@kevsersoylu
@Life light
@H M
@Rubella86
@MaviKuplik
@Leyl-i-fer
@Kahve __Kokusu
@melankolimm
@kavs-i kuzah
@BereliPenguen
@zey_nep
@Assos32
@daisyko
@Maviayyy
@ZeyElif
@Vavin
@Pemberenkli66
@Blue_Peri
@muhursuzpusula
@ummhnisa
@Nana929
@Bonus
@Negoo
Aa hafta sonu bende aynıydım sebep bumuymuşBen hep uyumak geldi bi de bas ağrısı vardi şaşkın şaşkın gezdim cumartesi pazar. Cidden etkisi var mi acep
İdare eder sen nasılsın kuzuburcusami
Ssevincli
sweetgirlcandy
Yazarhanim
Tiniminimavihanim
5 528mucizemmm
M Morlale8
mavikelebek34
mavispreyboya
SoLeiL12
Diloss1
Saliha40
R rana20 Canım dua arkadaslarım napıyosunuz.. Nasılsınız arada yazın burayada ses verın. Burda susuyoruz ama dua topıgınde masallah çenemiz dusuyorbu ne yaman celıskı boyle
İyi diyelim iyi olalım lalem..İdare eder sen nasılsın kuzuMorrmeneksee
İyidir klasik pazar çamaşır bulaşık temizlikburcusami
Ssevincli
sweetgirlcandy
Yazarhanim
Tiniminimavihanim
5 528mucizemmm
M Morlale8
mavikelebek34
mavispreyboya
SoLeiL12
Diloss1
Saliha40
R rana20 Canım dua arkadaslarım napıyosunuz.. Nasılsınız arada yazın burayada ses verın. Burda susuyoruz ama dua topıgınde masallah çenemiz dusuyorbu ne yaman celıskı boyle
Napım bende amannnİyidir klasik pazar çamaşır bulaşık temizlikSen ne yaparsın
Çok şükür canım sen nasılsınburcusami
Ssevincli
sweetgirlcandy
Yazarhanim
Tiniminimavihanim
5 528mucizemmm
M Morlale8
mavikelebek34
mavispreyboya
SoLeiL12
Diloss1
Saliha40
Yaa neler yaptınız da yoruldunNapım bende amannnMemleketteydık donus yolundayız yoruldum ya
İyi canımÇok şükür canım sen nasılsın
Valla oyle. Uzaktan tatlı geliyor 2 3 gun kalınca hadı hadı hadi dıyoruz. Hava temiz ondan mı bilmiyorum ama şehire dönünce kendimi cok yorgun bitkin hissediyorum normalde enerjik olmamız gerekmezmi yaYaa neler yaptınız da yoruldunEskiden cam atardık memlekete gitmeye şimdi memlekette yaşıyoruz hiç de hoş değilmiş
![]()
Evet canım cok onceden acmıstım ben. Dua grubundaki kankalarımla burda buluşuyoruz