D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Cok şükür bildiğin gibi ıste burcum duamı ettım geliyorum eve
Midenden bacagamı gectı sımdıde
Allah kabul etsin cnm benim öyle oldu cnm ama buda normal büyüyor ya yakisikli oğlum ondanmis, multivitamin aldım biraz rahatlatır bakalım, aman ağrılar yine normal, bulantı cok zor geldi, arada az az oluyor ama inşallah çoğalmaz ya geçenlerde de bitti sandım bi kac gün sonra yine olmuştu hemde daha cok

Yakısıklı oğlummuuuuuu ayyy erkek mi paşam yaa acilen evlenip kız doğurmak gerek dünür olalım

Mesaj tekrarı

Yaa söylemedim mi tüh unutmuşum evet oğlum oluyor ay süper olur kız senden iyi dünür mu bulcam
Ne sevındım sağlıcakla kucagına al ınsallah ya yaa tabıkı cinsiyet ayrımı olmaz ama bende erkek cocuklarına ayrı duskunum yaaa heleki tontiş olursa ıyıce ye galiba 8 aydan snra yedıklerın bebeğe kılo yapıyormus dıe duydum ben bol bol ye

Ah sorma eşim havalara uçuyor dur diyorum daha 14 haftalik bidahaki kontrolde değişirse diyorum oda pipi gidemez diyor yavaştan yemeye başladım cnm cok şükür yemek hala cok yiyemiyorum ama meyve cerez yemeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…