D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Şikayet ederler artık profilde.siyaset diye hahha aman doğru diyoruz iste ne işleri var herkse kendi ülkesine

Şikayet ederler artık profilde.siyaset diye hahha aman doğru diyoruz iste ne işleri var herkse kendi ülkesine
Hıc bı yerde konusamyrz kı yorum yapamıyoruz sosyal medyada yapsan ırkcı oluyorsun bazıları o kdr kör ki.. Burdada sınırlı konusabiliyorsun ben acayip doldum

KIZLAR DUA GRUBU AÇMAMI ISTIYORMUSUNUZ? TOPLANALIMMI YİNE DÜZENLİ LİSTELİ GUZELCE İLERLEYEBİLECEĞİMİZ

HZ. YUNUS A.S DUASINI OKUYABILIRIZ 12.000 TANE OZEL GUNDEDE OKUNUR.

YOKSA BEKARLARA ÖZEL Mİ AÇAYIM?

Valla karışık sıcaklar bir yandan. Ülkede olanlar bir yandan kendimi çok halsiz hissediyorum.

Sen nasılsın
Sukur .. iyim
Cok fena sicak ben de aynen bayiyiyom sıcaktan soguk yer arıyorum evde.. Ben ağustosta çorap giyen biriyim üşüyen :olamaz::KK48: Ben ısındı isem hava çok sıcak demektir. Ben hiç görmedim bu kadar sıcak.

Kendi adıma cok kötüyüm valla bunalıyorum sıcaktan bide bizim karşıdaki kopekler geceleri uyutmuyor ya sen nasilsin cnm
Kopek havlaması fena gece gece .. yazik konusalarda dertlerini bilsek ..kaynananin köpeği de ölmüş gecen hayvan sicakta bağlı olacağı o acıdım hayvana.

Valla karışık sıcaklar bir yandan. Ülkede olanlar bir yandan kendimi çok halsiz hissediyorum.

Sen nasılsın
Günaydın kızlar
Al bendende o kadar. Yemn ederım kendı derdimi unuttum yangınları dusunmekten. Dün üstüne deprem oldu burda gece 2 3 defa kalkıp baktım durdum oluyormu dıe ıyıce psikolojim bozuldu. Panik atak olmaya başladı ıyıce.

Deprem sel yangın hastalik..
Kimseye gitmiyorum kimseyi eve almıyorum kınıyorlar biliyorum ama ne edeyim :işsiz:.

Back