- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.061
Tamam kızlar grubu acayım ben kararlastıralım ne okuyacagımıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yorum yapmıştım gidersek beraber gidicezMenekşem ben siyaset paylastim gidersem 3 gün yokum![]()
Menekşem ben siyaset paylastim gidersem 3 gün yokum![]()
Halbuki yenı kavusmustuk kızlarbende yorum yapmıştım gidersek beraber gidicez![]()
aynen yanlış bir şey yazmadık ki. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmışŞikayet ederler artık profilde.siyaset diye hahha aman doğru diyoruz iste ne işleri var herkse kendi ülkesine
Kazen de yazmışaynen yanlış bir şey yazmadık ki. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış
Hıc bı yerde konusamyrz kı yorum yapamıyoruz sosyal medyada yapsan ırkcı oluyorsun bazıları o kdr kör ki.. Burdada sınırlı konusabiliyorsun ben acayip doldumŞikayet ederler artık profilde.siyaset diye hahha aman doğru diyoruz iste ne işleri var herkse kendi ülkesine
Hakaret yoksa bir şey olmazKızlar profil mesajlarından banlanabılıyormuyuz Eğer evetse ben yıne gidebilirim sankı![]()
Tek’kurtulusumuz duaEn kısa surede ınsallah Magnimm bende özledim Bayadır yapmıyoruz![]()
Kendi adıma cok kötüyüm valla bunalıyorum sıcaktan bide bizim karşıdaki kopekler geceleri uyutmuyor ya sen nasilsin cnmSlm kizlar nasilsiniz ...
Valla karışık sıcaklar bir yandan. Ülkede olanlar bir yandan kendimi çok halsiz hissediyorum.Slm kizlar nasilsiniz ...
Sukur iyim cnm bebesi ne zaman geliyor nasipse dua et bana da .Kendi adıma cok kötüyüm valla bunalıyorum sıcaktan bide bizim karşıdaki kopekler geceleri uyutmuyor ya sen nasilsin cnm
Sukur .. iyimValla karışık sıcaklar bir yandan. Ülkede olanlar bir yandan kendimi çok halsiz hissediyorum.
Sen nasılsın
Kopek havlaması fena gece gece .. yazik konusalarda dertlerini bilsek ..kaynananin köpeği de ölmüş gecen hayvan sicakta bağlı olacağı o acıdım hayvana.Kendi adıma cok kötüyüm valla bunalıyorum sıcaktan bide bizim karşıdaki kopekler geceleri uyutmuyor ya sen nasilsin cnm
Günaydın kızlarValla karışık sıcaklar bir yandan. Ülkede olanlar bir yandan kendimi çok halsiz hissediyorum.
Sen nasılsın