- 7 Ocak 2009
- 7.080
- 11.489
- 773
- 34
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.001
Canım inanın bende hepinizi özledim ayrı kaldık bu aralarKızlarr canım duacı grubum toplanında çene yapalım azıcık
sweetgirlcandy canım nasılsın geldın geleli konuşamadık araya ban fılan girdi hıc yazamadım Hosgeldın tekrardan
Magnifiaque canım sende Hosgeldın ıyıkı geldınız cıdden sızı gormek mutluluk verdı
Yazarhanim ablacım gel bıraz sende konusalım kafan dagılsın bırz
@tiniminihaniim canım tinnoşum nerelerdesın
burcusami @Morlale8 @mavikelebek34 @Nefes0858 @Tospaagtd @Life light @SoLeiL12 @Jou Ssevincli MssPARE canım dua arkadaslarım biriciklerim nerelerdesiniz. Toplanın cıdden cok zaman gırdı bu ara gruplardada bır araya gelemiyoruz özlettiniz kendınızı
Bende Sizi gordugum icin ne kadar mutluyum islerimi hafifletip tekrar sizle dua etmek icin can atiyorumKızlarr canım duacı grubum toplanında çene yapalım azıcık
sweetgirlcandy canım nasılsın geldın geleli konuşamadık araya ban fılan girdi hıc yazamadım Hosgeldın tekrardan
Magnifiaque canım sende Hosgeldın ıyıkı geldınız cıdden sızı gormek mutluluk verdı
Yazarhanim ablacım gel bıraz sende konusalım kafan dagılsın bırz
@tiniminihaniim canım tinnoşum nerelerdesın
burcusami @Morlale8 @mavikelebek34 @Nefes0858 @Tospaagtd @Life light @SoLeiL12 @Jou Ssevincli MssPARE canım dua arkadaslarım biriciklerim nerelerdesiniz. Toplanın cıdden cok zaman gırdı bu ara gruplardada bır araya gelemiyoruz özlettiniz kendınızı
Ya hamilemisiniz çok sevindim. İnşallah sağlıklı bir şekilde alın kucağınıza bebeğiniziAynen hoşgeldin cnmsorma valla bende öyle diyorum soğuk olsa bi şekilde çözümü var ama sicak beni fena yapiyor, normalde de sicaklardim, şimdi cok fena oluyorum
Evet cok şükür, amin insYa hamilemisiniz çok sevindim. İnşallah sağlıklı bir şekilde alın kucağınıza bebeğinizi
Aynı canım bildiğin seyler nolsun.Morrmeneksee hoş buldum kuzum. Valla iyi oldu biraz kafam dağıldı sanırım Sen neler yapıyorsun bakalım
burcusami canım ben hamileliğini yeni öğreniyorum sanırım ben gitmeden yoktu demi hatırlayamıyorum çünkü Çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
En kısa surede ınsallah Magnimm bende özledim Bayadır yapmıyoruzBende Sizi gordugum icin ne kadar mutluyum islerimi hafifletip tekrar sizle dua etmek icin can atiyorum
Yok yok gitmem burdayım dua zamanım geldi yeni bi dua başlatcamAynı canım bildiğin seyler nolsun.
İyi geldi dıe kaçıp kaçıp gitme
Şeymi anne adayları ıcın mıYok yok gitmem burdayım dua zamanım geldi yeni bi dua başlatcam
EvetŞeymi anne adayları ıcın mı
Bende bekarlaramı acsam napsam
Pinaaam günaydın gelmişsinGunaydin parem meneksem
Teşekkürler canım geldim sen geldin ben gittim bi denk gelemedikPinaaam günaydın gelmişsingecmıs olsun
Aynen bu ara banlanan banlananaTeşekkürler canım geldim sen geldin ben gittim bi denk gelemedik
Teşekkür ederim canım sende hiçbir sey demeden haksiz yere gitmişsin sinir oldumAynen bu ara banlanan banlananaAma sen cok haklı bır konuda gıtmıssın okudum yorumlarını
Ya soyle oldu Benimkı. Bdv de yorum yaptım bırz dını ıcerıkli gibi oldu hemen sildim. Kım şikayet ettiyse artık etmısTeşekkür ederim canım sende hiçbir sey demeden haksiz yere gitmişsin sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?